Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 22.10.2023 10:22:35
|
|
|
|
Tiziana
|
Dobro jutro.Divan dan. Ja zavrsavam kafu pa da stavim ruckove za sl nedelju.Sinoć me uhvatilo neko ludilo,ispekla sam palacinke od litar mleka,napravila bule (cimet rolnice), to moji vole,zamrznem deo pa vadim da im dam da ponesu u skolu i zguzvala gibanicu i stavila u frizider,evo sad se pece za dorucak.Za ruckove cu socivo,boraniju i peceni svinjski file. Danas cu nesto bas brzinski za rucak jer sin ima utakmicu u 3,cerka ide u bioskop u pola 4,gleda na Kids Festu neki hrvatski film poput Leto kad sam naucila da letim. Inace sinoć je krenula na odbojku,naravno vratila se sa upalom misica🤣🤣🤣I tako..Za popodne moram da nadjem neki zanimljiv film da se malo opustim.Uzivajte u danu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 22.10.2023 10:32:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Tizi, možda film Dnevnik Pauline P.?Ja ću spremati pljeskavice.
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 22.10.2023 10:40:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Добро јутро. Гледа и моја Софи данас тај филм. Ја чекам да уђем на масажу. Ишле смо С и ја на службу. Мм је угануо ногу. Лежи. Т у своје задатке гледа. А ја не знам на коју страну ћу пре. Треба да спремам за сутра ручак и за уторак. Да спремим часове. Немам кад да гледам нешто.
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 22.10.2023 15:14:30
|
|
|
|
Tiziana
|
E,jeste.Ne znam da nije suvise deciji film obzirom sta sve inace gleda,ali ok..Neka ide..Dobile su karte od mame jedne drugarice..Svalako ce im biti zabavno. IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Tizi, možda film Dnevnik Pauline P.?Ja ću spremati pljeskavice.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 22.10.2023 16:12:21
|
|
|
|
flamingos
|
Super Tizi.Neka uživa dete.Moje dete je završilo sa učenjem i sad odmara.U 19 h ide na čas gitare.Prelepo je vreme.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 23.10.2023 6:15:45
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa dete da se sprema za školu.Prođe vikend brzo.Želim vam uspešnu radnu nedelju.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 23.10.2023 7:14:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mi svi na radnim zadacima. Pozdrav svima.
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 23.10.2023 7:30:41
|
|
|
|
medamisko
|
Dobro jutro. Teska radna nedelja. Prvo papiri ,pa sve ostalo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 23.10.2023 8:39:27
|
|
|
|
medamisko
|
I kod nas se slavi tri dana. Ima jos mesec dana i malo vise do pocetka spremanja slave. Svi budni i raspolozeni na forumu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 23.10.2023 11:23:32
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dobar dan zene, nisam se javljala jer se nije radilo-a uglavnom kuckam iz kancelarije,jer kuci nemema vremena. Zelim vam lep pocetak nedelje i uspesnu radnu nedelju!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 23.10.2023 17:30:02
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar daaan,prokuvala sam danas bas je bilo toplo kao da je pocetak leta....bili smo danas na kontroli sa Aleksejom tezimo 6900gr 😁 lepo napreduje.Sa uvodjenjem hrane ne moram da zurim,neka sisa.....Ledja su me prosla,sva sreca....otkocila sam se,odma je lakse.
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 23.10.2023 17:48:56
|
|
|
|
flamingos
|
Super Kato.Baš lepo napreduje.I mi smo išli u šetnju.Sad sedoh da popijem hladan nes.Dete jede,pa da još koje šta obnovi za sutra za školu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 24.10.2023 6:26:51
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa dete da se sprema za školu,a ja da završavam u kuhinji,pa da kupim veš sa žice.Juče je bio lep dan i osušio se.Imam za još za 2 mašine.Popodne dete ima zakazanu kontrolu za protezu.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 24.10.2023 7:33:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Kato, ljubi bebce!Odoh da radim.
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 24.10.2023 10:37:24
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dobro juro zene. Nadam se da ste dobro! Kod mene je redovno,javljanje iz kancelarije i mislim da jedva cekam penziju!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 25.10.2023 6:08:52
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa dete da se sprema za školu,a ja da odem do grada.Vreme je užasno.Loše sam spavala i evo kreće glavobokja.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 25.10.2023 9:11:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. T sam vozila jutros. Bas je padala kisa. Dovrsava se rucak, kucam master. Vredna sam. Uskoro idem na casove.
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 25.10.2023 9:51:29
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dobro jutro! Kod mene je radno i paradno. Volim uz jutranju kafu,dok ne krene haos na poslu,da prelistam forum. Prija... Nadam se da ste dobro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 25.10.2023 18:35:00
|
|
|
|
Tiziana
|
Koliko se samo vidim u ovoj poruci. Kad ce penzija?! IZVORNA PORUKA: Srecko47E Dobro juro zene. Nadam se da ste dobro! Kod mene je redovno,javljanje iz kancelarije i mislim da jedva cekam penziju! Jel ovo neka nagradna igra u toku? Aktivirano je najednom milion tema.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 26.10.2023 7:04:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jeste Tizi nagradna igra. Dobro jutro. Ja uskoro krecem na posao. Deca na radne zadatke. Mozda cu danas sa T na sajam knjiga. Pozdrav svima.
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 26.10.2023 7:18:15
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa da pripremam doručak.Mm ode na put.Dete spava.Danas ne ide u školu,već u 10 h da budemo u bolnici.Polovina odeljenja je juče bila na očnom u sklopu sistematskog,a druga polovina ide danas.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 26.10.2023 10:06:42
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dobro jutro i dobar dan,kako kome,memni je vec i laku noc. Malo sale nije na odmet. Izlazim sa posla danas ranije,imam neke obaveze,pa se vracam... Ali ono,izlazim ranije,bas zvuci lepo i optimisticno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 26.10.2023 10:58:21
|
|
|
|
flamingos
|
Evo nas.Završismo brzo.Sve je super.Baš nam je lepo legao ovaj pregled.Rekoh doktorki koja nas je primila(ponela sam i stare izveštaje) da je taman sad i vreme za kontrolu pošto je prošlo 6 meseci.Ona kaže to je to.Ne morate kod svoje doktorke,jer je sve urađeno što se tiče pregleda.Tako da smo mirne narednih 6 meseci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 26.10.2023 11:30:25
|
|
|
|
dddaca
|
Samo da mahnem. Kod nas ništa novo. Sad videh nagradnu igru i milion otvorenih tema. Super, nek se piše.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 26.10.2023 11:33:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobar dan. Ja posle idem po uput za endokrinologa za macu. Danas sam uspavana ceo dan.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?