Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 17.10.2023 16:32:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da, da na prethodnoj stranici. Cuti, otisla je sa fiskiranim palcem na nozi. Brat je slavio rodjendan i ona se igrala sa bratom fudbal jer ju je zvao. Neki sestogisnjak za njih nepoznat sutne loptu, pravac na njen palac. Kukala je kad smo stigli. Ja pogledam, noga natecena. Odveo je mm u bolnicu, snimali su joj i fiksirali palac. Dali zeleno svetlo za ekskurziju. Mm nije bio za to, ali nas dve smo se spakovale. Super joj je. Kad stigne, skinucemo zavoj jer su rekli nekoliko dana. I tako nezgode sa decom.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 17.10.2023 16:42:09 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 17.10.2023 18:29:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tih dana sam samo mahala i odlazila sa RR, nisam detaljno gledala uopste. Sad mi krivo. Ispravicemo kad S bude dolazila 😊 Ja ne idem nigde! 💕
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 17.10.2023 18:45:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma Ivanka, nemoj da ti bude krivo. Odoh na trening.
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 17.10.2023 20:43:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ma Ivanka, nemoj da ti bude krivo. Odoh na trening. Ako je za utehu, ni sestrica nisam docekala kad je dolazio na ekskurziju pre nekoliko godina, nisam bila kuci a ucitelj mu nije verovao da je tetka iza ćoška 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 17.10.2023 22:00:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma opusteno Ivanka. Ja legoh i kucam master. Nadam se da cu veceras bolje ds spavam. Laku noc svima.
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 18.10.2023 6:22:29
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ne mogu da spavam i evo pijem kafu.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 18.10.2023 7:54:05
|
|
|
|
Bambino1
|
Zdravo mame. Kako ste? Jeste bas zahladnelo. Drago mi je da su se decica lepo provela na ekskurziji. Mi volimo Nis, i dolazimo i u Nis i u Nisku banju kad god smo u prilici. 🙂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 18.10.2023 7:58:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Sanjice, kad završavas master? Ja na poslu, al nesto slogirana 😁
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 18.10.2023 8:20:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Pa ne znam Ivana. Ne mogu da stignem. Planirala sam do kraja godine. Ali od ove godine intezivno radim sa svojom decom oko skole. Mm je od septembra zauzet. Sad ce i njemu posle sajma knjiga kraj, pa da preuzme a ja da ubrzam. Mada, svaki dan po malo pisem. Vise od pola sam napisala. Elem, ja sam kobajagi duze ostala u krevetu. Ali opet sam ustala ranije zavrsavam obaveze po kuci. T spava. S je u skoli. Kasnije i ja idem.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.10.2023 8:55:39 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 18.10.2023 8:51:20
|
|
|
|
Srecko47E
|
Dobro juro,nadam se da ste dobro. Srecno pisanje rada.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 18.10.2023 8:58:22
|
|
|
|
flamingos
|
Bambino,uvek mi je drago kada se javiš.Da,uživala su dečica na ekskurziji.Sad odmara moje dete,pa da se vrati školskim obavezama.Jeste,zahladnelo.Išla sam do pijace i sad odoh u kuhinju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 18.10.2023 22:58:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mislila sam da ce ovaj dan biti zamoran, lai nine ispalo lose na kraju 😊 Jos sutra i prekosutra... Drzimo se! ☺️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 19.10.2023 7:52:41
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa odoh u kuhinju.Srećna slava svima koji danas slave.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 19.10.2023 8:25:49
|
|
|
|
Tiziana
|
Dobro jutro. Zavrsavam kafu pa da krenem na posao. Tuzno je sto svi brojimo dane do vikenda, a onda vikend proleti kao da ga nije bilo..kao da se zivi da bi se radilo, a ne obrnuto. Deca samo dolaze, odlaze, jos uvek se nisam navikla koliko ko ima casova, ko sta ima od drugih aktivnosti i kad. Dobri su u skoli, stvarno ne mogu da se zalim, sve rade sami, znaju svoje obaveze pa polako.. Godina je tek pocela. Ovo vreme poludelo, sutra najavljuju 32.Stvarno nije normalno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 19.10.2023 13:26:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Podjoh da naposem nesto za elektronski dnevnik pa pisem brisem 🙄 Bolje da pometem dvoriste...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 19.10.2023 19:50:44
|
|
|
|
Kata90
|
Dobro vece,ja se ukocila uzas....podigla dzak sa stvarima i etooo sada se mazem sa kremom valjda pomaze.....😔Matora sam,kako dosle ove trideset_e svaki vrag😁😁Ne mogu ja imati mira,nasla Ogijeve stvari kada je bio mali pa gledala sta mogu iskoristiti jos....za bebu.No da ne kukam,imamo novosti iduce leto mi sin ide na super kamp Divcibare....preko skole tako da imamo vremena odplatiti na ratama....Neka ide,cujem da je deci jako zabavno tamo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 20.10.2023 7:40:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Moja T spava. Ostali dvoje odose svako na svoju stranu. Danas ce bas da bude toplo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 20.10.2023 7:49:54
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Kato,kako si?Super za dete i kamp.Tizi,bravo za tvoju decu.I moje dete sve samo radi.Naravno,tu sam kad poželi da je propitam istoriju ili šta god da zatreba.Ali,zna svoje obaveze i sama sve radi.Moja velika devojčica.Pijem kafu,pa da krenem od kuhinje i redom.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 20.10.2023 11:09:19
|
|
|
|
Kata90
|
Dobar dan,da bas je toplo danas...ne popusta bas i dalje osecam bol bas mi smeta...Cekam dete iz skole,nesto i ja da skuvam pa da vise nista ne radim....
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 20.10.2023 16:53:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Vise se umorih danas kad kao neradni dan 🙄A pretoploooooooo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 20.10.2023 21:59:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja samo da mahnem. Stigle su neke muke. Moramo da izdrzimo. Pozdrav svima. Lep odmor svima za vikend.
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 21.10.2023 7:30:55
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa odoh da zavijam sarmu za sutra.Danas idemo kod prijatelja na rođendan.Kad se dete naspava da odemo po poklon i još koje šta da pazarimo.Ima dosta i da uči.Želim vam prijatan vikend.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 21.10.2023 22:59:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro veče i laku noć. Samo da vam mahnem 😘
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 22.10.2023 8:34:36
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Pijem kafu,pa za ručak da kuvam sarmu.Hoću i domaće rezance za supu da pravim.Voli mm.Biće i nečeg slatkog.Još se moji nisu izjasnili šta žele.Lep je dan.Uživajte.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/23 22.10.2023 8:57:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Ja pijem kafu pa da vidim sta ima danas da završim. Nemam pojma ni šta ću za ručak 🙄
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?