|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
11.12.2009 11:37:34   
Dudu25
Simptomi skoro kao pred user posted image

draga moja tako sam srecna zbog tebe user posted image

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 676
11.12.2009 12:11:34   
jacagoga
Sad sam se setila jos nekih sitnica.... elem pre neko vece sam plakala bez ikakvog razloga i vec danima sam u takvom stanju na momente bih mogla da zaplacem bez ikakvog razloga, rasejana i zaboravna katastrofalno,  Pred M ranije mi nije padalo na pamet "muc muc" a ovih dana mmmmmmmmmmm.... pocece da bezi od mene

< Poruku je uredio jacagoga -- 11.12.2009 12:18:34 >

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 677
15.12.2009 0:07:25   
ninana
devojke iscitala sam sve simptome i vec duze vreme vas pratim....lakse mi je sa vamauser posted image .
za pet dana treba da dobijem,znam tacno kad mi je bila o, pila sam klomifen primila pregnil i sad cekam......bole grudi,bradavice,jedem i samo smisljam sta cu sledece, boluckanje u donjem delu stomaka....sve to moze da bude pms al saznacu za par dana pa vam javljam....jaoj uradila bih sad test al znam da mi je rano....sve znam al ne znam kako protiv sebeuser posted image . pozz

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 678
15.12.2009 0:11:09   
cipiripi
lako uz nas... user posted image
nemoj da radis test jos uvek, jer moze biti negativan i samo ces da se smoris bezveze...
drzim ti fige da ... znas vec sta ... user posted image da ne baksuziramo... user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu ninana)
Direktna veza do poruke: 679
15.12.2009 17:39:05   
Anoniman
Lucia je napisala u Crticama:

Moji simptomi u pocetku nisu bili nikakvi, sve ono sto smo ovde pisale za mene nije vazilo, ma grudi me nisu bolele ni 10 dana posle ocekivane menstruacije,kad sam vec uveliko znala da sam trudna. ustvari sam ja vadila krv kao da proverim pre ocekivane iako se zbog nedostatka simptoma nisam nadala ni malo,kad ono !!! i posle sam cekala te cuvene simptome i tek za dve nedelje su poceli i to vrlo malo. ali zato kad su pocele mucnine i slabost to je vec druga prica...

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 680
15.12.2009 21:08:57   
ninana
tri puta puta u poslednjih dest dana mi se desilo da osetim slabost u organizmu i to bas .....znaci po luciinom i to je jedan od simptoma....havala Katjice sto si citiralauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 681
16.12.2009 13:31:09   
pahulja76
posle spontanog skoro 6 mes. smo mm i ja pravili pauzu i sasvim slucajno smo muckali prosle ned. i to kad sam pogledala u kalendar dan pred O user posted image
ne nadam se nesto previse jer smo se i prosli put "namucili"... al trenutni simptomi nedelju dana pred kobilu user posted image su pospanost, jako bljutav skoro gorak ukus u ustima,  mali bol u grudima-ne nesto preterano...skoro sve kao i pred user posted image ...jedino sto sam u poslednja 3-4 dana postala jako trapava... ili se ubodem na nesto dok sam u kuhinji, ili zaplicem nogama po ravnom user posted image
juce me je strasno bolela glava a to mi se obicno desi dan, dva pred user posted image
jedem na svaka 2 ili 3h a ako ne uzmem na vreme da nesto gricnem onda mi je muka... nemam zelju za sex-om a obicno do zadnjeg dana pred user posted image napadam muza... ne znam vise kojim simptomima to pripada al moram da cekam jos nedelju dana ...

< Poruku je uredio pahulja76 -- 16.12.2009 13:33:20 >

(odgovor članu ninana)
Direktna veza do poruke: 682
16.12.2009 13:35:45   
Anoniman
Uh!
Ja se secam kako sam se osecala i dosta lici na ovo:
secam se da mi se vracala hrana (onako kao podrigivanje ali ne samo tako nego ukus i sve...)
secam se da sam bila umorna, teska, nekako usporena, mlitava

Secam se jasno kao dan da sam se tako osecala na primer samo 7 dana posle jedinog seksualnog odnosa tog meseca...Tad je jos bilo rano i za test...A ja mislila da sam umorna od svadbe i svega...

(odgovor članu pahulja76)
  Direktna veza do poruke: 683
16.12.2009 13:39:35   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: OTI

Uh!
Ja se secam kako sam se osecala i dosta lici na ovo:
secam se da mi se vracala hrana (onako kao podrigivanje ali ne samo tako nego ukus i sve...)
secam se da sam bila umorna, teska, nekako usporena, mlitava

Secam se jasno kao dan da sam se tako osecala na primer samo 7 dana posle jedinog seksualnog odnosa tog meseca...Tad je jos bilo rano i za test...A ja mislila da sam umorna od svadbe i svega...

tako nekako i kod mene al mislim da je 10 dana posle odnosa jako rano da se pokazu rezultati.. pa zato mislim da sam mozda to i umislila mada ovalj bljutav ukus u ustima sigurno nisam... kafu pijem inace gorku bez secera al sad mi je mnogo gorka (a kuvam je na isti nacinuser posted image )... prosli put sam test radila tek kada mi je kasnilo vise od 10 dana... i kad sam videla user posted image nisam mogla da verujem.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 684
16.12.2009 13:40:52   
Anoniman
Samo strpljivo (koliko god je to moguće), ja ti držim palčeve da su ovo oni pravi simptomi user posted image a ne pms user posted image Ja svakog meseca imam drugačije simptome i zbog toga sam prestala da se opterećujem. Sada nemam više nijedan simptom ni za šta user posted image

< Poruku je uredio Katjica -- 16.12.2009 13:41:58 >

Direktna veza do poruke: 685
16.12.2009 13:45:25   
Anoniman
Pahuljo, ja nisam ni pomislila da sam trudna jer smo tog meseca spremali svadbu, muz menjao posao, bili u haosu i imali samo jedan odnos!!!
KO bi pomislio na trudnocu?

Onda mi se pojavilo ono braonkasto...Ja mislila to je to.
Braonkasto prestalo a simptomi se nastavili...
I tad sam mislila: Pa ebote i da sam trudna nema sanse ovako rano da osecam bilo sta...
Ali vidis...ipak jeste bila user posted image

Direktna veza do poruke: 686
16.12.2009 13:46:00   
LillyT
IZVORNA PORUKA: pahulja76

posle spontanog skoro 6 mes. smo mm i ja pravili pauzu i sasvim slucajno smo muckali prosle ned. i to kad sam pogledala u kalendar dan pred O user posted image
ne nadam se nesto previse jer smo se i prosli put "namucili"... al trenutni simptomi nedelju dana pred kobilu user posted image su pospanost, jako bljutav skoro gorak ukus u ustima,  mali bol u grudima-ne nesto preterano...skoro sve kao i pred user posted image ...jedino sto sam u poslednja 3-4 dana postala jako trapava... ili se ubodem na nesto dok sam u kuhinji, ili zaplicem nogama po ravnom user posted image
juce me je strasno bolela glava a to mi se obicno desi dan, dva pred user posted image
jedem na svaka 2 ili 3h a ako ne uzmem na vreme da nesto gricnem onda mi je muka... nemam zelju za sex-om a obicno do zadnjeg dana pred user posted image napadam muza... ne znam vise kojim simptomima to pripada al moram da cekam jos nedelju dana ...

Vec sam pisala nekome, meni su svi simptomi bili isti kao i kada treba da dobijem. Stalno sam trckala na WC da vidim da li sam dobila. Jedino cega se secam da je bilo drugacije je metalni miris kvake na poslu. Nisam znala da sam trudna, ali mi je ta kvaka (samo meni) smrdela jako na "metal". Posle sam citala o pojavi tog ukusa u ustima, ja tada nisam ni posumnjala u user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

Direktna veza do poruke: 687
16.12.2009 13:52:07   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: LillyT

IZVORNA PORUKA: pahulja76

Vec sam pisala nekome, meni su svi simptomi bili isti kao i kada treba da dobijem. Stalno sam trckala na WC da vidim da li sam dobila. Jedino cega se secam da je bilo drugacije je metalni miris kvake na poslu. Nisam znala da sam trudna, ali mi je ta kvaka (samo meni) smrdela jako na "metal". Posle sam citala o pojavi tog ukusa u ustima, ja tada nisam ni posumnjala u user posted image

taj "metalni" ukus u ustima sam imala i prosli put kad sam bila user posted image .. videcemo...

IZVORNA PORUKA: OTI

Pahuljo, ja nisam ni pomislila da sam trudna jer smo tog meseca spremali svadbu, muz menjao posao, bili u haosu i imali samo jedan odnos!!!
KO bi pomislio na trudnocu?

Onda mi se pojavilo ono braonkasto...Ja mislila to je to.
Braonkasto prestalo a simptomi se nastavili...
I tad sam mislila: Pa ebote i da sam trudna nema sanse ovako rano da osecam bilo sta...
Ali vidis...ipak jeste bila

slicno mi se desilo prosli put, bila bolesna, primala inekcije, nisam ni razmisljala o user posted image ...i onda je  kasnila user posted image ... i bile su user posted image

al ipak sada moram da cekam jos...
OTI, Katjice, LillyT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 688
17.12.2009 13:22:00   
Anoniman
Cure, evo jednog zanimljivog sajta gde imate simptome devojaka koje su zatrudnele i to po danima odmah posle O user posted image Sve je na engleskom, pa ako nekome smeta nega prevodi preko google translate:

Two week wait

Direktna veza do poruke: 689
17.12.2009 13:22:44   
Mari86
Draga ne mogu da udjem na sajt!! user posted image

uspela user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mari86 -- 17.12.2009 13:23:13 >

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 690
17.12.2009 13:35:23   
cajnice
Pozdrav svima , zelim da vam se javim kako bih se mogli druziti. I ja sam tek ostala u dr.stanju i to mi je treca trudnoca.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 691
17.12.2009 13:37:56   
cipiripi
dobro dosla u klub user posted image
ajde napisi nam o ovde o tvojim znacima trudnoce...

user posted image

(odgovor članu cajnice)
Direktna veza do poruke: 692
17.12.2009 13:45:04   
cajnice
Prvo sam osjetila slabost u organizmu kao da cu pasti ili izgubiti se, a ostali simptomi su isti kao pms. Bolne grudi , bolovi po dnu stomaka , plakanje bez razloga, ...... Ali ok meni je to 3 tudnoca . U radila sam tes i dobilauser posted image . trenutno mi je 5 nedelja

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 693
17.12.2009 13:46:17   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: cajnice

Prvo sam osjetila slabost u organizmu kao da cu pasti ili izgubiti se, a ostali simptomi su isti kao pms. Bolne grudi , bolovi po dnu stomaka , plakanje bez razloga, ...... Ali ok meni je to 3 tudnoca . U radila sam tes i dobilauser posted image . trenutno mi je 5 nedelja

draga dobrodosla

wow super treca trudnoca

a kazi mi jel od prve ste uspjeli sa svakom trudnocom...

(odgovor članu cajnice)
Direktna veza do poruke: 694
17.12.2009 13:46:28   
cajnice
Neka mi neko molim vas objasni kako da ubacim slicicu ovde gdje pise cajnice

(odgovor članu cajnice)
Direktna veza do poruke: 695
17.12.2009 13:46:36   
cipiripi
bas mi je drago zbog tebe, meni je zelja da imam troje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cajnice)
Direktna veza do poruke: 696
17.12.2009 13:49:30   
Mari86
cajnice draga cestitam na bebici,a bogami i na  starijih dvoje!!
Svaka cast...user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 697
17.12.2009 13:50:40   
cipiripi
- klik na MOJA RINGERAJA
- Moj profil
- klik na link "Otpremi moju sliku - avatar"
- potražite sliku sa Browse... pa Potvrdi
- kad je slika uspešno prenesena, OBAVEZNO dole na dnu profila kliknete POTVRDI

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 698
17.12.2009 13:52:04   
cajnice
Sa prvom trudnocom mi je trebalo godinu dana da ostanem u dr. stanju, pa posle sam ostalaoprt i imala spontani, pa sam opet ostala i rodila djevojcicu. sa njom sam odma taj mjesec ostala trudna a sada isto odmah.user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 699
17.12.2009 13:53:24   
cajnice
Pa koliko ih imas ti?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here