|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
20.11.2009 14:08:48   
Anoniman
Kupi test...ja sam uvek bila toliko luda  da sam kupovala jednom mesecno test...
I ako nisi, nema veze, polako..sledeci put.
Ako jesi, daj da proslavimo na forumu.

samo polako, i javi nam...

(odgovor članu dakana)
  Direktna veza do poruke: 626
21.11.2009 17:52:52   
dakana
Oti ovog meseca nazalost nista, stigla je user posted image ... Bice bolje!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 627
23.11.2009 10:07:32   
Mari86
Jaoo jos jedan mesec ludih simptoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni se posle ovulacije pojavio neki zuti iscedak..nikada ga nisam imala pre..ali samo toliko da mi zaprlja ves...
Svaki mesec nesto novo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu dakana)
Direktna veza do poruke: 628
23.11.2009 11:11:16   
magnetic
Evo da i ja podelim svoje simptome.
Simptomi pre izostanka M su bili:
-bolne grudi(ali mi je uvek tako pred menstr.,s tim da me cak i manje bolelo sada,nego inace)
-bol u donjem delu stomaka,kao da cu svaki cas dobiti(kao i uvek pred menstr.)
ukus metala(krvi) u ustima,ali samo jedno dva jutra pre nego sto sam oprala zube,posle nista
-mokrenje(to mi je bilo najupecatljivije),bar tri puta sam se budila u toku noci sa punom basikom.
Simptomi posle izostanka M ,a pre pravljenja testa:
-sve ovo od gore + stalno sam bila zedna,osecaj u stomaku kao sa ste pojeli kamen,stalno podrigivanje(da prostite user posted image )

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 629
23.11.2009 11:23:33   
Zvoončica
Ja prvih mesec dana nisam ni znala da sam trudna. Jedino u čemu sam preterivala bio je posao, i krekeri sa pečurkama, koji su i se uzgred rečeno smučili. Inače sam nepušač, ali prvih mesec dana trudnoće sam pušila po kutiju dnevno, dopalo mi se, i pila vina više nego ikada, a na poslu haos, rokovi, obaveze, kulminacija nervoze pred eksploziju, i menstruacija mi je zakasnila 2 dana.user posted image

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 630
25.11.2009 13:31:23   
Mari86
Evo nastavio se zuti iscedak,samo sto sada uz njega kao i nesto vodenkasto..nema mnogo ali dovoljno da zaprlja donji ves..user posted image

(odgovor članu Zvoončica)
Direktna veza do poruke: 631
25.11.2009 13:34:23   
Lilly*
IZVORNA PORUKA: Mari86

Jaoo jos jedan mesec ludih simptoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni se posle ovulacije pojavio neki zuti iscedak..nikada ga nisam imala pre..ali samo toliko da mi zaprlja ves...
Svaki mesec nesto novo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žuti iscedak, ali bukvalno žut kao bojicomobojen, "Sunčev iscedak" može biti jedan od simptoma trudnoće user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 632
25.11.2009 13:36:41   
bratzz

Evo nastavio se zuti iscedak,samo sto sada uz njega kao i nesto vodenkasto..nema mnogo ali dovoljno da zaprlja donji ves..user posted image

Idi kod ginekologa on ce ti najbolje reci zasto se to desava.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 633
25.11.2009 13:36:49   
Anoniman
Ova Lilly samo ponavlja za Sunčev iscedak. user posted image  Otvori temu draga, kraće ti je pišeš KLIK. user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 634
25.11.2009 13:38:53   
Lilly*
Ma samo sam drugi put napisala user posted image A moram spremiti temu da bih je otvorila user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 635
25.11.2009 13:40:18   
Mari86
Kod doktorice necu,bila sam i sve je ok....cekamo 01.12.
Ali nije bas bojicom obojen,nije tako jako zuto...user posted image user posted image

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 636
25.11.2009 13:40:30   
Anoniman
Ma šalim se, sada me OTI pitala u temi Trudnice-prvo tromesečje koliko puta sam do sada postavila KLIK na temu sa Tickerima. Baš me je nasmejala. user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 637
25.11.2009 13:41:19   
Anoniman

Ali nije bas bojicom obojen,nije tako jako zuto...user posted image user posted image

user posted image  user posted image

Da je tako žuto ne bi valjalo.

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 638
25.11.2009 13:54:58   
jekilinish
Mari meni se tako bio pojavio sekret bledo zute boje nekih nedelju dana posle ovulacije, a posle nedelju dana kad sam trebala da dobijem bio braon pa bledo crven sa parcicima sluzokoze, i to trajalo nekih 3 dana pa prestalo.. To mi se nekad ranije desavalo pre M, ali nisam dobila, a grudi me bolele uzasno.. Sacekala 2 nedelje kupila test i bio pozitivan..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 639
25.11.2009 14:01:02   
Maza82
Mari dušice, ja sam imala taj žućkast iscjedak i nisam znala šta je, odem kod ginekologa i on me pogleda i kaže da je to bijelo pranje, ali pojačano, ukazuje na neku upalu, i prepisao mi vaginalete, poslije mi se sve iščistilo.. E sad ne mora da znači, sve smo mi različite.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 640
26.11.2009 9:38:46   
zvezdica009

IZVORNA PORUKA: jekilinish

Mari meni se tako bio pojavio sekret bledo zute boje nekih nedelju dana posle ovulacije, a posle nedelju dana kad sam trebala da dobijem bio braon pa bledo crven sa parcicima sluzokoze, i to trajalo nekih 3 dana pa prestalo.. To mi se nekad ranije desavalo pre M, ali nisam dobila, a grudi me bolele uzasno.. Sacekala 2 nedelje kupila test i bio pozitivan..user posted image

kakvim parcicima sluzokozeuser posted image kako to izgleda user posted image user posted image

(odgovor članu jekilinish)
Direktna veza do poruke: 641
26.11.2009 10:01:37   
Maza82
Koliko smo mi žene različite, svaka ima neki novi simptom.. Ja sam ubijeđena da po tome neću znati kad budem trudna.. Evo ja sad NE TRBA DA DOBIJEM 30.11. i do juče sam imala sve znake i trudnoće i user posted image  a danas ništa!!!!

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 642
26.11.2009 10:17:29   
Mari86
Mazo ne plasim se upale posto je kod mene sve ok...bila sam kod doktorice user posted image user posted image user posted image user posted image
E sad od simptoma,bole me grudi ali ne onako sa strane,nego kad povucem rukom preko grudi bol krece sa strane i pojacava se na sredini...user posted image user posted image
Stomak me ne boli i nisam naduta...ali zato me ledja bole i to na sredini i dole kod trtice nikada me nije tako bolelo,ne mislim na jacinu,nego na mesto bola...user posted image user posted image
Svasta nesto sam vam ispricala..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 643
26.11.2009 10:18:32   
Mari86
IZVORNA PORUKA: jekilinish

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jekilinish)
Direktna veza do poruke: 644
26.11.2009 10:21:42   
Maza82
Joj Mari pa zamisli naše sreće kad bi se to konačno desilo.. user posted image user posted image user posted image  Ne znam što al ja sam danas nešto u fazonu da smo sve trudne.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 645
26.11.2009 10:23:24   
zvezdica009

IZVORNA PORUKA: Maza82

Joj Mari pa zamisli naše sreće kad bi se to konačno desilo.. user posted image user posted image user posted image  Ne znam što al ja sam danas nešto u fazonu da smo sve trudne.. user posted image user posted image user posted image

navijam da je tako !!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 646
26.11.2009 10:24:58   
Maza82
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 647
26.11.2009 10:29:27   
Mari86
Ne smem da mislim inace cu poludeti  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 648
26.11.2009 11:45:45   
zvezdica009
meni juce bila O a ja vec danas osecam da sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 649
26.11.2009 11:46:44   
Mari86
IZVORNA PORUKA: zvezdica009

meni juce bila O a ja vec danas osecam da sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here