Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 20.9.2021 23:42:16
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Divno, svaka vam cast. Sve mi voda krenula na usta
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 17.12.2021 12:29:42
|
|
|
|
Marinkela
|
Bas ste lepe hlebove spremile. Bas bi mi prijalo jedno parce toplog hleba.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 20.12.2021 23:27:51
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Vauuu... Ivana, Didy... svaka cas_t.Super izgleda. Ja nemam tu pekaricu spremam rucno.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 21.12.2021 0:23:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Super stvar. Mene to spasava.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 21.12.2021 6:15:38
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,ni ja je nemam pekač.Planiram da kupim.Videću.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 21.12.2021 11:12:18
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pekac kao tepsija? Ili ono pekarica gde ubacis sve i posle se spremi?
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 21.12.2021 12:15:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nije kao tepsija oblik.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 21.12.2021 12:15:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da, Mirko bas to. Izvadis cetvrtasti kalup, ubacis sastojke i on ti ispece cetvrtas hleb.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 22.12.2021 12:46:10
|
|
|
|
Marinkela
|
Bas mi se svidja. A Sanjice ti imas delimano on je oko 10 hiljade?
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 22.12.2021 12:50:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nemam delimano. Moj je Gorenje.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 22.12.2021 12:54:01
|
|
|
|
Marinkela
|
Okej, a ja sam gledala delimano. A koji model je gorenje, citam da si zadovoljns.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 22.12.2021 17:54:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Маринкела, моја је ова. КЛИК
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 22.12.2021 18:20:29
|
|
|
|
Marinkela
|
Upravo sam gledala, bas je puno koristis a stavljas li belo brasno ili pravis neke zdravije varijante,
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 22.12.2021 18:27:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Зависи како сам расположена. Данас сам бело брашно. Некад ставим са спелтиним. Некада комбинација интегралног и белог. Семенке убацим.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 23.12.2021 13:43:32
|
|
|
|
Marinkela
|
Ja bas kupujem onaj tamni sa semenkama on mi je odlican. A da li stavljqs kvasac ili sodu bikarbonu, po kom receptu pravis.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 23.12.2021 13:51:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uz pekaru se dobijaju i recepti. Uglavnom ide suvi kvasac u receptima.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 23.12.2021 13:55:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivancice, ja ubacila juce sveži. Nista mu nije falilo. Trosim iz zamrzivaca kvasac, kad je bila nestasica😄
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 24.12.2021 6:15:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja sam tako potrošila onaj iz zamrzivaca 😂 Pise tamo da moze i svezi.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 24.12.2021 7:54:16
|
|
|
|
dddaca
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ivancice, ja ubacila juce sveži. Nista mu nije falilo. Trosim iz zamrzivaca kvasac, kad je bila nestasica😄 Sanjice, nestasica je bila pre dve godina Koliko ti toga imas?
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 24.12.2021 9:33:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma ne pitaj.Salila sam se. Imam neki od skoro koji sam metnula u zamrzivag. Tako ja skladistim ako zafali
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 24.12.2021 9:43:47
|
|
|
|
dddaca
|
Imala sam i ja do skoro u zamrzivacu. Kupim s vremena na vreme. Dobro dodje kad potrosis suvi
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 24.12.2021 9:55:02
|
|
|
|
Marinkela
|
Pa dobro, super sto imaju i recepti. Ali posle i neki pravis po svojoj zeli i raspolozenju. Nema neke nauke.
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 24.12.2021 10:37:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pravis kako hoces. Ja cesto i kad vidim na netu, sve ubacim u kalup.
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 30.12.2021 15:28:35
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kako vam se cini?
|
|
|
|
RE: Pekač za hleb i recepti 30.12.2021 15:39:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas je lepo Mirko.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?