Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 30.10.2009 23:12:48
|
|
|
|
viking
|
e, ni ja (a trudim se, stvarno), a i ja sam lavica kao i ti IZVORNA PORUKA: Trcosava ali se uvek ispostavi da recimo sa ribama i devicama ne mogu NIKAKO
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 30.10.2009 23:13:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja to zbog vrucine ne bih jos uvek da budem tj.da se porodim na leto a ne zbog horoskopskih znakova,to mi je bzvze ja ne verujem u te gluposti! Svaki je covek razlicit i nema veze sa horoskopom! Tamo jesen,zima moze ...
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 30.10.2009 23:32:57
|
|
|
|
Delijagirl
|
Meni je to malo brezveze da tempiram dete na to sta bi trebalo da bude po horoskopu... Ipak mislim da najvise postizes sa odgajanjem a ne time sta je po horoskopu.
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 31.10.2009 9:07:23
|
|
|
|
dejana007
|
najbolje je ovde napisati podatke i dobiti natalnu kartu. idete na free horoscope. http://www.astro.com/ pa na Astro Click Portrait trsoslava, gagi ubacite tu sve potrebne podatke pa cemo videti. inace trsoslava extra su ti planete
|
|
[Obrisana poruka] 31.10.2009 9:08:51
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 31.10.2009 9:13:50
|
|
|
|
dacca
|
Astro Click Portrait ja ovo ne mogu pronaci
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 31.10.2009 9:16:00
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 najbolje je ovde napisati podatke i dobiti natalnu kartu. idete na free horoscope. http://www.astro.com/ pa na Astro Click Portrait trsoslava, gagi ubacite tu sve potrebne podatke pa cemo videti. inace trsoslava extra su ti planete ja sam već tamo, mislim izbacio mi natalnu kartu...e sad...jel da kopiram sličicu ili.... :D
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 31.10.2009 9:19:15
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: viking e, ni ja (a trudim se, stvarno), a i ja sam lavica kao i ti IZVORNA PORUKA: Trcosava ali se uvek ispostavi da recimo sa ribama i devicama ne mogu NIKAKO kažem ja...ima nešto , a imam i obajšnjenje zašto ne mogu sa tim ljudima - ribe mi nekako uvek smeškaju u lice, a Boga pitaj šta ti misle..jedan od bivših je bio riba puuu puuu puuu nikad više a device - brate mili suviše su mi detaljne i usporene....
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 31.10.2009 9:24:27
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dacca Astro Click Portrait ja ovo ne mogu pronaci dacca kucaj tamo na search astro click portrait, izbaciće ti stranicu u google ja kad sam kliknula, otvorio mi natalnu kartu, sad sam uradila i za mm natalnu
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 31.10.2009 9:29:29
|
|
|
|
Trcosava
|
evo moje natalne... i od mm
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 8.12.2009 7:47:52
|
|
|
|
Trcosava
|
hahaha jaaaaoj kako ja žalim mommke od moje devojčice.... škorpijica mala, a u podznaku lav joj joj joj ljubi je majka, svima će im zagorča život
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 16.12.2009 17:05:16
|
|
|
|
cipiripi
|
meni je zelja da mi deca budu u znaku VAGE, jer to znaku pripadamo i ja i MM
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 16.12.2009 18:16:57
|
|
|
|
Kleopatra
|
Ja bih jako volela da mi dete bude ovnic jer smi i nas dvoje ovnovi hm mislim u horoskopu
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 16.12.2009 18:23:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi meni je zelja da mi deca budu u znaku VAGE, jer to znaku pripadamo i ja i MM i ja sam vaga...
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 16.12.2009 18:25:24
|
|
|
|
cipiripi
|
meni je i svekar vaga
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 16.12.2009 18:25:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: viking e, ni ja (a trudim se, stvarno), a i ja sam lavica kao i ti IZVORNA PORUKA: Trcosava ali se uvek ispostavi da recimo sa ribama i devicama ne mogu NIKAKO kažem ja...ima nešto , a imam i obajšnjenje zašto ne mogu sa tim ljudima - ribe mi nekako uvek smeškaju u lice, a Boga pitaj šta ti misle..jedan od bivših je bio riba puuu puuu puuu nikad više a device - brate mili suviše su mi detaljne i usporene.... Gde si bre Trco...nema te vise medju trudnicama i da znas da nedostajes...Naravno, srecna sam sto si sada vec mama nego falis bre!!! Moja mama je riba i dete ce da mi bude riba, boze zdravlja, posto mi je termin 20.3. A ja isto nisam volela device nikako (muske) a ono...udala se za jednu!!!!
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 16.12.2009 18:25:53
|
|
|
|
Kleopatra
|
OTI a kada ce bebac da se rodi kog marta ti je termin
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 16.12.2009 18:26:36
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi meni je i svekar vaga i malopre se nasmejah jednom tvom posrt...
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 16.12.2009 18:27:26
|
|
|
|
cipiripi
|
a zivo me zanima kom
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 16.12.2009 18:27:35
|
|
|
|
Anoniman
|
20.mart je termin...
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 16.12.2009 18:28:32
|
|
|
|
mejra81
|
Kad se zavrsava strelac? Moje ce biti ili strelac ili jarac! Sa je bolje? Da znam da se stisnem ili da ga poteram napolje...
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 16.12.2009 18:29:02
|
|
|
|
Kleopatra
|
E da si malo kasnije....pa da zajedno slavimo rodjendan
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 16.12.2009 18:29:27
|
|
|
|
mejra81
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi a zivo me zanima kom U sobi gde smo trazili izlaz....
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 16.12.2009 18:30:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mejra81 Kad se zavrsava strelac? Moje ce biti ili strelac ili jarac! Sa je bolje? Da znam da se stisnem ili da ga poteram napolje... joooj...ne znam. Bivsi decko mi je jarac... Sefica mi je jarac. UH! ne znam...meni je bolje da bude strelac...mozda..mozda i ne..ne znam mejra. Strelac je valjda do kraja decembra? tamo do 23?
|
|
|
|
RE: TEMPIRAMO DJECU UZ HOROSKOPSKI ZNAK 16.12.2009 18:31:30
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: mejra81 IZVORNA PORUKA: cipiripi a zivo me zanima kom U sobi gde smo trazili izlaz.... ma sve je to zivot
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?