|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus 3.deo
3.11.2021 22:23:05   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: pari

Sta mislite o trecoj dozi za nas mladje? Ako spadamo u mladje 😄

Kod nas uveliko ide treca doza..za sve..Ali meni nije jasno,sto kaze smesko,pitam se cemu su mi i prve dve sluzile..plus sam prelezala..i sad opet mora treca..bas me interesuje kako to da moje telo nece prepoznati virus protiv koga je imao antitela..i prirodna i od vakcine..

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 2151
3.11.2021 22:28:40   
Maslacak15
ja mislim von da ti btreba da cekas.to sam i kumi rekla, isti je slucaj....

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2152
3.11.2021 23:47:43   
Ivanka 75
Ja mislim da ko je primio obe doze a ude na posao, meša se sa narodom, moze prvo da uradi test ba antitela. Tako je moha kuma uradila, ima dosta antitela pa nije isla po 3. dozu.

Ima logike. 

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 2153
4.11.2021 7:43:35   
lesli
Kad se prima 3., kad smo vec kod vakcina…6 meseci posle 1. ili 2. doze?

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2154
4.11.2021 8:11:32   
nata11

IZVORNA PORUKA: lesli

posle 2

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 2155
4.11.2021 12:35:45   
Maraj
Lesli i to su "promenili". Navodno da nakon sinofarma moze i 4 ili 5 meseci nakon 2.doze

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2156
4.11.2021 14:09:22   
Ivanka 75
Kod Hrvata se bas razbuktalo user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2157
4.11.2021 14:23:55   
pari
Ovde su poceli sa vakcinama za decu preko 5 godina… ne znam ni sama da li da vakcinisem M ili ne jos…Sledece nedelje treba da prime vakcinu protiv gripa, ovde je to obavezno….

Direktna veza do poruke: 2158
4.11.2021 15:26:16   
ivaMark

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Kod Hrvata se bas razbuktalo user posted image

I kod nas u Sloveniji, juce su potvrdili 4500 zarazenih, sto je najvise do sada od pocetka svega ovoga. Sutra zasedaju o merama.
Vakcinisala sam se Astra Zenecom, u Junu je bila druga doza...planiram i trecu ali prvo cu proveriti antitela. Treca ce biti Pfizer ili Moderna. Tako ide ovde.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 2159
4.11.2021 20:06:30   
lesli

IZVORNA PORUKA: nata11

IZVORNA PORUKA: lesli

posle 2

Hvala Nato.
Maraj, primila sam Fajzera…Tako da cekam januar…

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 2160
7.11.2021 20:27:03   
Tiziana
Pitanje za Anu.Kad si isla u kovid ambulantu, nakon sto si dobila negativan antigenski test, a pre nego sto ti je stigao pcr jesu ti dali terapiju, hemomicin da budem previznija? Jesu ti radili krvnu slikz, d dimer, saturaciju? Ne pitam zbog sebe, mi smo sad valjda mirni neko vreme.. 

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 2161
7.11.2021 23:01:11   
Ana RR
Tizi, da, čim se uđe unutra ide se u laboratoriju gde vade krv i urade antigenski test a posle se ide kod dr na pregled. Dr odmah prepiše terapiju i kaže da se uradi d dimer i crp privatno jer to oni ne rade. Mm je d dimer bio povišen pa je išao opet kod dr gde mu je prepisana terapija. Saturaciju izmere odmah na prvom pregledu.

Ja nisam dobila antibiotik, jer sam bila skroz ok, samo vitamine a mm je odmah dobio pancef (njega su slali i na rendgen ali je sve bilo ok) i naravno vitamine.

Ali nije svuda isto, ja sam na Čukarici, i ovde tako rade. Ivana je u Mirijevu, njoj nisu odmah radili krvnu sliku.

< Poruku je uredio Ana RR -- 7.11.2021 23:02:00 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 2162
9.11.2021 14:54:37   
Ivanka 75
Danas sam cula za moju dr, ginekologa,

Do sad je 2x imala koronu, ima 44 godine, nije se vakcinisala i trenutno je na bolovanju zbog opste slabosti organizma izazvane koronom. Ja sam se letos cula sa njom i tada mi je pricala da je noge ne drze uopste. To je bilo letos. 😒

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2163
9.11.2021 15:02:08   
IvanaSK RR
Tiziana, kod nas prvo urade test. Ako si negativan izmere saturaciju i preslusaju i daju polukovid vitamine 😁 i urade pcr. Sutradan kada vidis rezultate ako si pozitivan ides opet i tad ubacuju hemomicin.
Ja sam bila odmah pozitivna, saturacija, pregled, kovid vitaminini i hemomicin. Krvnu sliku sam radila za četiri dana kod njih pre podne. Popodne dosla po rezultate i opet pregled i saturacija. Meni je krvna slika bila super. Doktorka mi je rekla da eto mogu da je ponovim pred istek dve nedelje. Rekoh, hocu i to i d dimer posto ne radite ovde. Ona kaze, moze 😁 i tako sam ja to sve sama uradila u četvrtak. 

Direktna veza do poruke: 2164
12.11.2021 9:09:26   
ivaMark
Da se upisemo i mi...tj J je pozitivna na brzom. Ima zakazano u pola 12 PCR. Temp joj je 37.8, nos, grlo i slabo se oseca. 

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2165
12.11.2021 9:33:37   
IvanaSK RR
Bice dobro! Ja sam imala temperaturu tri dana i bolove u mišićima. Posle sve lakse bilo. 

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2166
12.11.2021 9:41:55   
Sanjica26 RR
Brzo ozdravljenje. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 2167
12.11.2021 10:26:09   
Maraj

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Da se upisemo i mi...tj J je pozitivna na brzom. Ima zakazano u pola 12 PCR. Temp joj je 37.8, nos, grlo i slabo se oseca. 

Koliko ona ima godina?

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2168
12.11.2021 10:47:29   
ivaMark
Hvala Sanjice, IvanaSK 🤗
Maraj, ona ima osam i po. 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2169
12.11.2021 13:22:06   
Maraj
Verujem da ce biti sve ok. Kod L u grupi nekoliko dece se zarazilo. Svi su ok sa simptomima niske T. Koja se pojavi pa nestane.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2170
12.11.2021 15:03:03   
ivaMark
Njoj ode sada na 39, bas se lose oseca, lezi.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2171
12.11.2021 15:15:53   
Ivanka 75
Iva, brzo da je prodje. Znam decu njenog uzrasta kojima je temp prolazila za 2, 3 dana. Nadam se da ce i tvojoj malenoj tako. 

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2172
12.11.2021 15:42:31   
Ana RR
Iva, skidajte temperaturu i obavezno neka pije vitamine (vit C, D, zink, probiotik). Biće sve ok, samo neka odmara.

Mi smo svi ok prošli, ja najlakše. Gore mi je bilo od nekih ranijih virusa i gripova. Dever i njegova žena isto sasvim ok(on je dobio simptome čim se vratio u Kanadu). Svi smo nevakcinisani.

Na žalost, svekrva je od prekjuče u bolnici u Batajnici. 9. dan od testiranja joj se naglo pogoršalo iako nije imala ni temperaturu niti bilo kakve druge simptome. Uredno je vakcinisana. Ima obostranu upalu pluća, juče je bila na 30L kiseonika, danas mi više ne odgovara na pozive tako da se psihički pripremamo za ono što će nam reći popodne.

< Poruku je uredio Ana RR -- 12.11.2021 15:43:02 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 2173
12.11.2021 16:50:15   
flamingos
Iva,želim vam brzo ozdravljenje.❤

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2174
12.11.2021 18:12:53   
Milena18
Ana, nadam se da će svekrva biti dobro.
Iva, brzo ozdravljenje želim ! 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here