dunja RR
|
Razmišljala sam da li da napišem nešto, pa odustala, i sada rekoh sebi ipak ću napisati. Kada je moja mama bila u Batajnici (nije vakcinisana), inače je težak bolesnik i nepokretna, otišla je u bolnicu u najtežem stanju jer niko od nas nije posumnjao da ima koronu, prvi nepokretna je i ne izlazi nigde, a tata i brat nisu imali simptome, niti su imali rizične kontakte. Mama nije imala klasične simptome za koronu, svi smo sumnjali, pa i njena doktorka da je žučna kesa pred pucanjem. Elem, ipak je bila korona, pluća su joj bila u haosu, bukvalno je ostala bez vazduha i na kiseoniku i odvežena u Batajnicu. Nekim čudom oporavila se za par dana, i preživela. I dan danas ne znam kako, ali Bogu hvala, dobro je. Tih dana, kada je moja mama bila u bolnici, mm je odveo decu u park, i sreli su drugara čija mama je doktorka. Kada joj je mm rekao da mi je mama u bolnci, pitala ga da li je moja mama vakcinisana, on joj je rekao da nije, da je težak bolesnik, nepokretna. Ta mama je tada prokomentarisala - znate šta, nije mi žao nikoga ko nije vakcinisan. Moji (njeni) roditelji su vaknisani sa 2 doze, i ja sam mirna (roditelji vitalni, mlađi od moje mame). Nakon nekog vremena, sretnemo društvo u parku, i kažu nam da su se oboje roditelja od te mame zarazili, i da su na respiratoru. Posle smo saznali da su preminuli vrlo brzo nakon toga, oboje.
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.11.2021 13:00:17 >