Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 1:15:10
|
|
|
|
lesli
|
Milicicak, meni su u dz (na NBG, gde sam primala vakcinu) rekli da dojilje mogu sve vakcine da prime osim sputnik V. Bila je iznenadjena doktorka sto dolazim tako rano, ali je samo prokomentarisala nesto u stilu “dojenje nije prepreka, dojilje mogu sve osim sputnika”
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 6:59:55
|
|
|
|
Dragica Draga
|
A da li pre trece doze treba prvo da proverimo antitela?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 8:06:19
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Dragica Draga A da li pre trece doze treba prvo da proverimo antitela? Aj vrati se dva posta nazad?
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 8:13:20
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Da, sad videh, poslednja recenica je kljucna, bukvalno sam mahinalno procitala jer je tebi bas odgovarala konkretno.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 8:54:47
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: lesli Milicicak, meni su u dz (na NBG, gde sam primala vakcinu) rekli da dojilje mogu sve vakcine da prime osim sputnik V. Bila je iznenadjena doktorka sto dolazim tako rano, ali je samo prokomentarisala nesto u stilu “dojenje nije prepreka, dojilje mogu sve osim sputnika” Uz dužno poštovanje doktorki, ja bih za trudnice i doilje ipak rekla Pfizer. Laktacija definitivno nije prepreka za vakcinaciju ali ako već može da se bira onda Pfizer.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 10:04:27
|
|
|
|
Maraj
|
Da li planirate kao 3.dozu, da primite drugaciju od prve 2 doze? Ja sam prve 2 primila sinofarm, pa se mislim da 3.dozu primim pfizer
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 10:35:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj,mili je bas tako i primila,cini mi se.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 11:22:39
|
|
|
|
Milena18
|
Hvala na odgovoru, Milicicak! Ja sam ionako i mislila da primim Pfizer, za nju sam se i bila prijavila pre trudnoće. Flam, kako ti je sestra?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 12:19:37
|
|
|
|
flamingos
|
Milena,hvala na pitanju.Bolje je...
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 12:34:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Da li planirate kao 3.dozu, da primite drugaciju od prve 2 doze? Ja sam prve 2 primila sinofarm, pa se mislim da 3.dozu primim pfizer Ja sam lrimila Pfizer posle Sinofarma. Pre tacno nesec dana 😊
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 14:15:39
|
|
|
|
nata11
|
Ja cu sve tri doze Fajzer.
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 14:57:21
|
|
|
|
Didy
|
Ja ću isto sve 3 doze fajzera.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 16:33:06
|
|
|
|
flamingos
|
Ja ću sve tri doze kinesku.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 17:11:15
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I mi smo za trecu fajzera
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 18:38:43
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: milicicak IZVORNA PORUKA: lesli Milicicak, meni su u dz (na NBG, gde sam primala vakcinu) rekli da dojilje mogu sve vakcine da prime osim sputnik V. Bila je iznenadjena doktorka sto dolazim tako rano, ali je samo prokomentarisala nesto u stilu “dojenje nije prepreka, dojilje mogu sve osim sputnika” Uz dužno poštovanje doktorki, ja bih za trudnice i doilje ipak rekla Pfizer. Laktacija definitivno nije prepreka za vakcinaciju ali ako već može da se bira onda Pfizer. Mili, ja i jesam primila Pfizer.A rekla je da dojilje ne mogu da prime Sputnik V.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 5.10.2021 21:57:09
|
|
|
|
flamingos
|
Dragice,ne odgovorih ti.Nije imala problema sa pritiskom,nizak je imala.Ali juče-220/120,130 otkucaja.Mnogo joj je loše bilo.Sad je bolje.Sutra opet ide da da krv na analizu.Ima terapiju i tako...
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 11.10.2021 22:26:26
|
|
|
|
Nickname
|
Zdravo, 19.sam nedelja trudnoce, nisam se do sad vakcinisala,al sad razmisljam da se vakcinisem. Citam da se trudnicama preporucuje fajzer, a mene zanima ima li ovde žena koje su se vakcinisale u trudnoći i kakva su vam iskustva?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.10.2021 1:33:51
|
|
|
|
lesli
|
Nickname, ja sam se vakcinisala pre 4 meseca, odmah nakon porodjaja (neke 2-3 nedelje posle). Primila sam Fajzerovu vakcinu. Posle prve doze sam imala bol u ramenu, posle druge bol u ramenu i temperaturu. Ja licno, nisam zurila u trudnoci sa vakcinom, jer je tek neposredno pred moj porodjaj odobrena vakcinacija trudnica kod nas, situacija je bila mirnija po pitanju broja zarazenih, a i starije dete mi nije islo u vrtic, a mm radi od kuce (ja na bolovanju)… Ali obzirom da sada ide zima i da ce brojke sigurno rasti i jos ako ti muz ide na posao i/ili imas starije dete koje ide u vrtic/skolu, ja bih se na tvom mestu vakcinisala.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.10.2021 5:54:49
|
|
|
|
Maslacak15
|
obavezno!!!! molim sve trudnice koje sebi insvom detetu misle dobro da se vakcinisu!!!!! ko prati ovaj forum zna da sam ja jako skepticma kad su unpitanju lekovi i trudnoca i da nikad ne savetujem ni paracetamol ako nije nuzda. i prvih 3-4 meseca posle dolaska covid vakcine smatrala sam da treba sacekati. dve stvari au se promenile. jako veliki broj trudnica u svetu je primio vakcinu i potvrdjeno.je da je bezbedna. i drugo: delta varijanta je neuporedivo opasnika za trudnice nego prva dva soja koja su bila u cirklulaciji. juce sam citala da je PETInA pacijenata nanintenzivnoj u UK trudnice. zato se i desavaju tragedije kao proteklih par dana u srbiji.radim na najvecoj minhenskoj akuserskoj klinici inmi zvanicno eksplicitno preporucujemo vakcinaciju trudnica jel vidimo svakodnevno isti trend komplikacija. nemojte se igrati i rizikovati. vakcinisite se molim.vas !!!!!!
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.10.2021 10:26:17
|
|
|
|
Nickname
|
Da, starije dete ide u školu, i juče sam saznala da joj je jedna drugarica pozitivna.. A i ja se krećem dosta, sve sama završavam, tako da sam rešila da se vakcinišem. Samo nzm dal da jos sačekam konsultaciju s mojom dr, pošto kod nje idem tek 28.10. Hvala mnogo na odgovorima🍀
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 12.10.2021 12:07:26
|
|
|
|
Maslacak15
|
mojoj sestri od tetke koja je trenutno 21 nedelja i primila je u febtuaru sinofarm, dr filimonovic nacelnik iz narodnog fronta rekao da treba sa primi booster pfizera i potpisao nalog...nije imala problema. svakako konsultacija sa doktorom ali ja nebih cekala 28.10. ima gomila zarazenih u beogradu...
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.10.2021 17:17:56
|
|
|
|
Milena18
|
Evo ja dođoh da primim prvu dozu, konačno. Iznenađena sam, mislila sam da neće biti nikog, a baš dosta ljudi čeka, uglavnom primaju drugu dozu.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.10.2021 17:26:32
|
|
|
|
lesli
|
Bravo Milena! 🤗Drzim palceve da ne bude neke jake reakcije 🙂
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.10.2021 18:02:08
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ja primih danas i trecu !!!
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 13.10.2021 18:08:28
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Milena,Maslacak.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?