Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 22.1.2021 16:05:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Moja svekrva se danas vakcinisala kineskom vakcinom. Sad čekamo reakciju, za svaki slučaj psa sklanjamo od nje
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 22.1.2021 16:27:43
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Moja svekrva se danas vakcinisala kineskom vakcinom. Sad čekamo reakciju, za svaki slučaj psa sklanjamo od nje Dal si normalna 🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 22.1.2021 16:27:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Svekijevci se jutros vakcinisali. Niko bije znao da idu, dolazio komsija danas da mi kazexda, us otvorili punkt kod sportskog centra ali da nije nasao svekijevce kuci pa dosao meni da kaze. Odem malopre da im kaxem za punkt kad oni kaxu vakcinisali se kineskom vakcinom... Cekamo rezultate...
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 22.1.2021 16:34:45
|
|
|
|
pari
|
I moja svekrva danas :)
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 22.1.2021 16:35:04
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR IZVORNA PORUKA: Ana RR Moja svekrva se danas vakcinisala kineskom vakcinom. Sad čekamo reakciju, za svaki slučaj psa sklanjamo od nje Dal si normalna 🤣🤣🤣🤣🤣 Jbg, u Kini jedu pse, pusti ti to...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 23.1.2021 12:10:22
|
|
|
|
gagana83
|
Je l kod vas mogu da se vakcinišu oni se koji nisu prijavili?Kod nas su neke ljude vraćali jer nisu dobili poziv a znam i nekoliko koji su vakcinisani bez poziva.Slučajno, ti koji su vakcinisani su u stranci 🙄
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 23.1.2021 12:32:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moji svekijevci se vkacinisali a nisu se prijavili.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 23.1.2021 13:53:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Fajzer i Astra zeneka smanjuju isporuke za Evropu, izgleda slaba vajda da će doći do nas, običnih građana. Slušam sada da će nabavljati indijsku vakcinu, jer je nemoguća misija doći više do ostalih vakcina, reče predsednik u vestima. Mili, Maslačak, šta kažete na indijsku, prosto me strah i da vas pitam ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.1.2021 13:54:46 >
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 23.1.2021 14:53:23
|
|
|
|
mati
|
Ana, ti si hit... Da ne citiram sada ceo post... Gaga a, ja sam pisala već, moja mama otišla da se prijavi za vakcinu, i bas tada je stigla, a verovatno su tek i počeli da zovu, pa su joj ponudili odmah da primi. Ja sam mislila da me slagala, kao idem da se prijavim, a da se odavno prijavila, da ne bi panicila. Ali onda kada se setim da joj niko nije mogao pomoći oko prijavljivanja, nikog pitala. Tako da je stvarno tako ispalo. A rekli su da će primati svi koji dodju, bez obzira da li su se prijavili. Meni je samo hit što su je pitali kojom rukom piše, bockaju u drugu...
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 23.1.2021 15:38:32
|
|
|
|
Maslacak15
|
neznam sta bih rekla.osim da nemam elemeneta da procenjujem. o indijskoj bas nemam.pojma. nije da sumnjam da mnogi mogu da naprave vakcinu. ali za sada su samo fajzer i moderna koje su registrovane u EU i u Americi podnele detaljnu k dokumentaciju o kljnickim studijama sa preko 30 hiljada ucesnika. Astra zeneca koja je favorizovana je brljala nesto sa rezultatima i zato kasni EU dozvola. citala sam sa su rusi podneli papire sad u sredu za EU registraciju. tako da mozda je i ruska ok...ja smatram da su vakcine generalno bezbedne i bolje da ih je sto vise ali mi je zaista tesko da kazem kakva je kineska vakcina ( ili indijska jos manje).
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.1.2021 8:44:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja se pitam ako sam imala alergijskureakciju na virus da li cu imati alergijsku reakciju na vakcinu
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.1.2021 8:44:52
|
|
|
|
jess021
|
Kakvu si imala reakciju?
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.1.2021 15:49:40
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Moja svekrva se danas vakcinisala kineskom vakcinom. Sad čekamo reakciju, za svaki slučaj psa sklanjamo od nje Jao, Ana, umirem od smeha! 😂
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.1.2021 17:48:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Kakvu si imala reakciju? Poviseni eozinofili kijanje i slinavljenje. Dr je rekla da imam "alergiju na virus". Moji simptomi nisu bili klasicni.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 24.1.2021 17:53:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 neznam sta bih rekla.osim da nemam elemeneta da procenjujem. o indijskoj bas nemam.pojma. nije da sumnjam da mnogi mogu da naprave vakcinu. ali za sada su samo fajzer i moderna koje su registrovane u EU i u Americi podnele detaljnu k dokumentaciju o kljnickim studijama sa preko 30 hiljada ucesnika. Astra zeneca koja je favorizovana je brljala nesto sa rezultatima i zato kasni EU dozvola. citala sam sa su rusi podneli papire sad u sredu za EU registraciju. tako da mozda je i ruska ok...ja smatram da su vakcine generalno bezbedne i bolje da ih je sto vise ali mi je zaista tesko da kazem kakva je kineska vakcina ( ili indijska jos manje). Iskreno nesto mi kineska, a posebno indijska ne ulivaju poverenje. Pošto nema trenutno fajzerove ne bih eksperimentisala.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.1.2021 15:22:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja mislim da je spominjanje (odjednom) indijske vakcine samo marketinški potez, da svi pohrlimo na kinesku. Jer, bolje kineska nego indijska, jel'te ;)
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.1.2021 15:23:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Moderna traži decu volentere za testiranje vakcine na deci KLIK
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.1.2021 16:27:42
|
|
|
|
nata11
|
Bez problema bih primaila i kinesku. Planirali ja i muz da idemo i cekamo u redu, da preduhitrimo novi soj virusa ali on sada kaze pojavila se informacija da ne idemo bez zakazivanja.
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.1.2021 18:28:57
|
|
|
|
milicicak
|
Ja sam danas čekala u redu na Sajmu, primila sam vakcinu 💪
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.1.2021 18:42:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Bez problema bih primaila i kinesku. Planirali ja i muz da idemo i cekamo u redu, da preduhitrimo novi soj virusa ali on sada kaze pojavila se informacija da ne idemo bez zakazivanja. Da, da. Danas sam nekoliko puta slusala da se ne ide dok se ne prijavis i dok ti ne zakažu.
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.1.2021 19:01:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja se prijavih jutros ya svaki slucaj Ko da sam ynala da ce doneti odluku o pozivima. Ja videh danas moju tetku na vstima, primila vakcinu pa je uvatise da kaze nesto А ona ozbiljnaaaaaaa, a spadalo tesko
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.1.2021 19:49:11
|
|
|
|
Tiziana
|
Ja misli da nije u pitanju neka tamo indijska vakcina, vec Astrazeneca proizvedena u njihovoj bio laboratoriji u Indiji. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: Maslacak15 neznam sta bih rekla.osim da nemam elemeneta da procenjujem. o indijskoj bas nemam.pojma. nije da sumnjam da mnogi mogu da naprave vakcinu. ali za sada su samo fajzer i moderna koje su registrovane u EU i u Americi podnele detaljnu k dokumentaciju o kljnickim studijama sa preko 30 hiljada ucesnika. Astra zeneca koja je favorizovana je brljala nesto sa rezultatima i zato kasni EU dozvola. citala sam sa su rusi podneli papire sad u sredu za EU registraciju. tako da mozda je i ruska ok...ja smatram da su vakcine generalno bezbedne i bolje da ih je sto vise ali mi je zaista tesko da kazem kakva je kineska vakcina ( ili indijska jos manje). Iskreno nesto mi kineska, a posebno indijska ne ulivaju poverenje. Pošto nema trenutno fajzerove ne bih eksperimentisala.
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.1.2021 19:58:34
|
|
|
|
milicicak
|
Indija proizvodi vakcine za AstraZeneca i ta se zove Covishield ali prave i svoju domaću, tj. klasičnu umrtvljenu koja se zove Covaxin. O kojoj onaj koji se ne imenuje priča nemam pojma 😁
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.1.2021 20:07:35
|
|
|
|
Tiziana
|
Mislim da sam negde procitala da je ta AstraZeneca, ali nemojte me drzati za rec.. Pitanje, posto planiramo da se vakcinisemo. Kako znas da ces sigurno imati vakcinu za revakcinaciju? Koju si primila?
|
|
|
|
RE: Vakcinacija Covid -19 25.1.2021 20:20:26
|
|
|
|
milicicak
|
Šalu na stranu, Indija je ozbiljan proizvođač vakcina. Tizi,ja sam primila kinesku, računam da nisu toliki idioti da nemaju sprembe druge doze za one koji su primili prve. Od Pfizera sam se oprostila jer ću za njega na red stići nikad, tj. bar ne u neko dogledno vreme. A sve mi se čini da je ova predstava sa izborom vakcine, samo to predstava i da ako nećeš da čekaš do septembra možeš da primiš samo ono što ima
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?