|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/21
13.1.2021 9:56:31   
emicaa
Sanjice ja sam procitala ali eto izgleda nisam pisala.Dobro sto je hoces voditi dalje,i ja mislim da je to prerano.Doktori su nekad stvarno balvani

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 276
13.1.2021 10:00:28   
Sanjica26 RR
Mama jo, problem je sto treba otici do instituta. A pre toga moram da dobijem uput. Sad moram sa dr da se ganjam. Takav stav je imala, da mi je samo nabacala sve i svasta. Sad sam pitala Sofijnog druga mamu, koja je pedijatar sta misli o tome. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 277
13.1.2021 10:24:12   
Misha i Ljisha
Sanjice i ja danas pitam dr pa javljam sta kaze. 

Haha autokorekt haha Jess telegram X je slicno kao viber al ima ekstra smajlice i zezancije. Navodno napravili rusi i ne moze se pratiti. 😂 sve vise ljudi prelazi na telegram. 

Direktna veza do poruke: 278
13.1.2021 10:32:24   
jess021
Ljiso, nisam cula.

Sanjice, bice sve u redu, ali eto ne moze biti opusten😘
Mama jo, 10 god nije bas tako rano, ja sam dobila sa 11. Rano je jeste, ali je ok, to sam htela da kaze. 
Mi doruckovale, ja zamesila hleb, pa cemo napolje 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 279
13.1.2021 10:52:19   
Sanjica26 RR
Bas tako kako je rekla Jess. Sa 10 je ok, a sa 7 je bas rano. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 280
13.1.2021 23:50:02   
Misha i Ljisha
Brze bolje da napisem nesto da ne trazimo posle temu😁

Srecna vam Srpska Nova godina zene moje. 

Direktna veza do poruke: 281
13.1.2021 23:56:34   
flamingos
Hvala Ljisho.Takođe,sve najbolje želim tebi i tvojoj porodici,kao i svim mojim drugaRRkama i našoj predivnoj redakciji.❤

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 282
14.1.2021 7:58:50   
Maraj
Jutro mame.
Nesto vas nema.
Pari kako je T?
Sanjice ja sam propustila, da si to pisala. Samo da covek nije miran...
Ja odvela decu u vrtic. L prvi put u ovoj god. Samo 9.dece u 2 grupe. Al prijavljuju se polako da ce krenuti od sl.nedelje. cekaju da krene i skola....
Kod S grupa puna. Eto sta su jasle. Deca najredovnija user posted image

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 283
14.1.2021 8:02:49   
emicaa
Dobro jutro.

Kisa lije, a ja trebam posle sa Davidom u set_nju neku.Vise nemamo cas fizickog u sali pa nam nadju neki zadatak da odradimo napolju.Ne mogu odgoviti jer nismo isli ni prosli cetvrtak,a tako mi se ne ide
Ljiso kako prodje vakcina?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 284
14.1.2021 8:16:25   
mama Jo
Pozdrav.
Jedva oci otvaram.
Da, Ljisho, kako je prosla vakcina?
Maraj, kako L nos, je l' zarasta? Kad se moja mladja udarila ja nisam mazala, cini mi se da brze zarasta kad nije vlazno...

Kako ste ostale mame?

,,Carpe diem"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 285
14.1.2021 8:20:38   
jess021
Jutro mame!

Mm ostao kuci, nesto se ne oseca dobro, boli ga glava i malaksao je, nema temp, ali otkud znam. Popijem kafu pa moram na pijacu. 
Ljiso, kako je prosla vakcina? 
Maraj, jel ti radis? 
Emice, pa kako znaju jeste bili ili ne?! 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 286
14.1.2021 8:58:06   
emicaa
Jess ostavi nam u svom postanskom sanducetu pecat.U sustini nije propast i ako ne odemo,ali zao mi koliko se one trude da ipak uradimo nesto.Poceo je padati snijeg tako da definitivno idemo

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 287
14.1.2021 9:09:00   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.
Ja sam tako umorna, da vam ne mogu opisati. A od ponedeljka krece skola. Nista ne spavam.
Moje spavaju. Mm sluzi. Srecan praznik svima.

Odoh da umesim picu. Nemam hleba. Dok imam domace suhomesnato da iskoristim.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 288
14.1.2021 11:17:02   
smeško
Dobar dan!

Vakcina? Ala sam propustila pola stranica. Maro, vraticu se da vidim sta je sa L nosicem. Je l'' dobro sada?Idem u postu i da sredim ove svoje siske ispod nosa, sto ti je dobro kada si svoj gazda. 😀

Direktna veza do poruke: 289
14.1.2021 12:43:11   
Maraj
Jess, od ponedeljka krece skola user posted image
Al evo "ludnica" je vec pocela. Ko ce on line, ko za dolazak u skolu....
L nos je bolje. Bar je crvenilo okoogrebotine proslo. Danas je otisao u vrtic. Koju god vaspitacicu smo sreli, bilo je "ispitivnje" user posted image
Smesko, moji krajevi su zreli za sisanje, al sve kao odlazem zbog korone...
Jes mene je jako bolela glava kada je mm imao koronu. Po 2-3 brufena sam dnevno pila. A ovako, ne znam da l popijem jedan mesecno. Dal je to imalo veze sa njegovom koronom.ili ne, ko ce ga znati

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 290
14.1.2021 13:02:31   
flamingos
Maraj,super kad nosić prolazi.Smeško,pozdrav,kao i ostalim mamama.Nema nam Pari,nadam se da su dobro.❤

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 291
14.1.2021 13:06:15   
emicaa
Smesko ja moram pitati sta su siske ispod nosa 😂 

Ovde snijeg zabijelio,D i ja se vratili kuci u pola 12.Posle cemo opet kad Dora ode u skolu.

Direktna veza do poruke: 292
14.1.2021 13:13:59   
ivaMark
Zdravo zene, citam vas skoro svakog dana ali nemam nesto volje za pisanjem.

Kod nas nema skole od kraja oktobra za male a veliki ne idu od 18.okt...vise smo pukli svi. Deca nervozna, ja naravno. 
Snega imamo malo, dovoljno da oset_imo da je zima. Izadjemo, proset_amo svakog dana ali mi fali jos dva sata na 24h. 
Pari, srecno u novom poglavlju zivota 😊

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 293
14.1.2021 13:22:17   
Misha i Ljisha
Zene drage dr nije htela opet da vakcinise P 😂 ne znam jesam li se iznervirala ili sam presrecna haha...a dadoh mu brufen juce pre odlaska. Bitno da sam ja njega nakljukala haha uzasna sam. Kaze da prodje bar mesec dana od istela izolacije. Ajde al tad ce on ici u vrtic ko zna oce li slinaviti.

Ma najbitnija stavka te vakcine mi je tetanus. Bojim se da tu nije pokriven a bas je zvrk ne dao Bog nesto da se desi. No dobro jos malo pa 3.2. Pa ce valjda onda primiti vakcinu

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 294
14.1.2021 13:55:54   
flamingos

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Smesko ja moram pitati sta su siske ispod nosa 😂 

Ovde snijeg zabijelio,D i ja se vratili kuci u pola 12.Posle cemo opet kad Dora ode u skolu.
Divno,uživajte na snegu.Hoćete i nas da povedete?Ovde pada,ali se ne zadržava.Mi sledeće nedelje krećemo od 13:10 h,❤

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 295
14.1.2021 14:51:00   
pari
Nikako da se javim...dobro smo,ulazimo u ritam polako ...

Smeško,srećan rođendan!!! Da budeš okružena ljubavlju i smehom!Emice, uživajte na snegu! Ovde ga nema za sad...Maraj,kako nosić?Kako ste mame?Iva mark, hvala!
Puno vas pozdravljam!

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 296
14.1.2021 17:29:12   
emicaa
Snijeg inace ne planira napraviti pauzu,pada li pada.Cini mi se da ga pocinjem volit,vise ne govorim pada ono bijelo go... 😂 sad mu tepam,pada snjesko

Dora ide veceras zubaru na kontrllu,mm je vodi kad dodje sa posla.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 297
14.1.2021 17:32:03   
mama Jo
Ahahahaha joj emice, nasmeja me samo tako user posted image
I ja sam zavolela sneg od kako me je mm naterao da kupim ski pantalone user posted image
Pa se sa decom bacakam, i nije mi hladno konacno. Sad samo gledam jos i ski jaknu neku da uzmem, tj. nepropusnu.

Pari, super da je sve pod kontrolom!!

,,Carpe diem"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 298
14.1.2021 18:08:59   
vonavoj
Mama jo,tako sam i ja zavolela..od kad imam ski jaknu,pantalone,sve sam u Lidlu kupila,to i tebi preporucujem..

Ja sam mrtva umorna,sestra mi je danas otisla...kratko,ali slatko..Posao,kod kuce akcija svaki dan,kasno legnemo..stigao me umor..

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 299
14.1.2021 18:12:12   
flamingos
Von,brzo prođe.Bitno je da ste se videle i uživale zajedno.Sad odbrojavate do sledećeg susreta.Znam kako je...❤

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here