Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 9:56:31
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice ja sam procitala ali eto izgleda nisam pisala.Dobro sto je hoces voditi dalje,i ja mislim da je to prerano.Doktori su nekad stvarno balvani
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 10:00:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mama jo, problem je sto treba otici do instituta. A pre toga moram da dobijem uput. Sad moram sa dr da se ganjam. Takav stav je imala, da mi je samo nabacala sve i svasta. Sad sam pitala Sofijnog druga mamu, koja je pedijatar sta misli o tome.
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 10:24:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sanjice i ja danas pitam dr pa javljam sta kaze. Haha autokorekt haha Jess telegram X je slicno kao viber al ima ekstra smajlice i zezancije. Navodno napravili rusi i ne moze se pratiti. 😂 sve vise ljudi prelazi na telegram.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 10:32:24
|
|
|
|
jess021
|
Ljiso, nisam cula. Sanjice, bice sve u redu, ali eto ne moze biti opusten😘 Mama jo, 10 god nije bas tako rano, ja sam dobila sa 11. Rano je jeste, ali je ok, to sam htela da kaze. Mi doruckovale, ja zamesila hleb, pa cemo napolje
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 10:52:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas tako kako je rekla Jess. Sa 10 je ok, a sa 7 je bas rano.
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 23:50:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Brze bolje da napisem nesto da ne trazimo posle temu😁 Srecna vam Srpska Nova godina zene moje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 23:56:34
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Ljisho.Takođe,sve najbolje želim tebi i tvojoj porodici,kao i svim mojim drugaRRkama i našoj predivnoj redakciji.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 7:58:50
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. Nesto vas nema. Pari kako je T? Sanjice ja sam propustila, da si to pisala. Samo da covek nije miran... Ja odvela decu u vrtic. L prvi put u ovoj god. Samo 9.dece u 2 grupe. Al prijavljuju se polako da ce krenuti od sl.nedelje. cekaju da krene i skola.... Kod S grupa puna. Eto sta su jasle. Deca najredovnija
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 8:02:49
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro. Kisa lije, a ja trebam posle sa Davidom u set_nju neku.Vise nemamo cas fizickog u sali pa nam nadju neki zadatak da odradimo napolju.Ne mogu odgoviti jer nismo isli ni prosli cetvrtak,a tako mi se ne ide Ljiso kako prodje vakcina?
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 8:16:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Pozdrav. Jedva oci otvaram. Da, Ljisho, kako je prosla vakcina? Maraj, kako L nos, je l' zarasta? Kad se moja mladja udarila ja nisam mazala, cini mi se da brze zarasta kad nije vlazno... Kako ste ostale mame?
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 8:20:38
|
|
|
|
jess021
|
Jutro mame! Mm ostao kuci, nesto se ne oseca dobro, boli ga glava i malaksao je, nema temp, ali otkud znam. Popijem kafu pa moram na pijacu. Ljiso, kako je prosla vakcina? Maraj, jel ti radis? Emice, pa kako znaju jeste bili ili ne?!
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 8:58:06
|
|
|
|
emicaa
|
Jess ostavi nam u svom postanskom sanducetu pecat.U sustini nije propast i ako ne odemo,ali zao mi koliko se one trude da ipak uradimo nesto.Poceo je padati snijeg tako da definitivno idemo
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 9:09:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja sam tako umorna, da vam ne mogu opisati. A od ponedeljka krece skola. Nista ne spavam. Moje spavaju. Mm sluzi. Srecan praznik svima. Odoh da umesim picu. Nemam hleba. Dok imam domace suhomesnato da iskoristim.
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 11:17:02
|
|
|
|
smeško
|
Dobar dan! Vakcina? Ala sam propustila pola stranica. Maro, vraticu se da vidim sta je sa L nosicem. Je l'' dobro sada?Idem u postu i da sredim ove svoje siske ispod nosa, sto ti je dobro kada si svoj gazda. 😀
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 12:43:11
|
|
|
|
Maraj
|
Jess, od ponedeljka krece skola Al evo "ludnica" je vec pocela. Ko ce on line, ko za dolazak u skolu.... L nos je bolje. Bar je crvenilo okoogrebotine proslo. Danas je otisao u vrtic. Koju god vaspitacicu smo sreli, bilo je "ispitivnje" Smesko, moji krajevi su zreli za sisanje, al sve kao odlazem zbog korone... Jes mene je jako bolela glava kada je mm imao koronu. Po 2-3 brufena sam dnevno pila. A ovako, ne znam da l popijem jedan mesecno. Dal je to imalo veze sa njegovom koronom.ili ne, ko ce ga znati
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 13:02:31
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj,super kad nosić prolazi.Smeško,pozdrav,kao i ostalim mamama.Nema nam Pari,nadam se da su dobro.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 13:06:15
|
|
|
|
emicaa
|
Smesko ja moram pitati sta su siske ispod nosa 😂 Ovde snijeg zabijelio,D i ja se vratili kuci u pola 12.Posle cemo opet kad Dora ode u skolu.
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 13:13:59
|
|
|
|
ivaMark
|
Zdravo zene, citam vas skoro svakog dana ali nemam nesto volje za pisanjem. Kod nas nema skole od kraja oktobra za male a veliki ne idu od 18.okt...vise smo pukli svi. Deca nervozna, ja naravno. Snega imamo malo, dovoljno da oset_imo da je zima. Izadjemo, proset_amo svakog dana ali mi fali jos dva sata na 24h. Pari, srecno u novom poglavlju zivota 😊
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 13:22:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Zene drage dr nije htela opet da vakcinise P 😂 ne znam jesam li se iznervirala ili sam presrecna haha...a dadoh mu brufen juce pre odlaska. Bitno da sam ja njega nakljukala haha uzasna sam. Kaze da prodje bar mesec dana od istela izolacije. Ajde al tad ce on ici u vrtic ko zna oce li slinaviti. Ma najbitnija stavka te vakcine mi je tetanus. Bojim se da tu nije pokriven a bas je zvrk ne dao Bog nesto da se desi. No dobro jos malo pa 3.2. Pa ce valjda onda primiti vakcinu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 13:55:54
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Smesko ja moram pitati sta su siske ispod nosa 😂 Ovde snijeg zabijelio,D i ja se vratili kuci u pola 12.Posle cemo opet kad Dora ode u skolu. Divno,uživajte na snegu.Hoćete i nas da povedete?Ovde pada,ali se ne zadržava.Mi sledeće nedelje krećemo od 13:10 h,❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 14:51:00
|
|
|
|
pari
|
Nikako da se javim...dobro smo,ulazimo u ritam polako ... Smeško,srećan rođendan!!! Da budeš okružena ljubavlju i smehom!Emice, uživajte na snegu! Ovde ga nema za sad...Maraj,kako nosić?Kako ste mame?Iva mark, hvala! Puno vas pozdravljam!
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 17:29:12
|
|
|
|
emicaa
|
Snijeg inace ne planira napraviti pauzu,pada li pada.Cini mi se da ga pocinjem volit,vise ne govorim pada ono bijelo go... 😂 sad mu tepam,pada snjesko Dora ide veceras zubaru na kontrllu,mm je vodi kad dodje sa posla.
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 17:32:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahaha joj emice, nasmeja me samo tako I ja sam zavolela sneg od kako me je mm naterao da kupim ski pantalone Pa se sa decom bacakam, i nije mi hladno konacno. Sad samo gledam jos i ski jaknu neku da uzmem, tj. nepropusnu. Pari, super da je sve pod kontrolom!!
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 18:08:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Mama jo,tako sam i ja zavolela..od kad imam ski jaknu,pantalone,sve sam u Lidlu kupila,to i tebi preporucujem.. Ja sam mrtva umorna,sestra mi je danas otisla...kratko,ali slatko..Posao,kod kuce akcija svaki dan,kasno legnemo..stigao me umor..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 14.1.2021 18:12:12
|
|
|
|
flamingos
|
Von,brzo prođe.Bitno je da ste se videle i uživale zajedno.Sad odbrojavate do sledećeg susreta.Znam kako je...❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?