Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 12.1.2021 17:12:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Maraj, kako je tako uspeo da padne? Je l' se spustao sa nekog brega? Moje su se ovih dana spustale... Gomila dece, ja sam se samo preznojavala covece. Gomila njih, spustaju se sankama i kliskom, samo sam govorila skloni se, pazi... Niko nikog ne gleda. A ja se tako opteretim... Samo mi u glavi scena kad smo decu iz kole vodili na zimovanje i kad je jedna mala tako slomila ruku. Spustali se i pokupio je neko sankama.
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 12.1.2021 17:42:05
|
|
|
|
Maraj
|
Mama jo, da spustao se niz breg, al je kako on i deda kazu, naleteo na blato. Poceo sneg da se topi. Pa se valjda prevrnuo jer je naleteo na deo gde nije bilo snega. Dobro je odrao nos. Nije nikad do sad... dosao kuci sav blatnjav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 12.1.2021 17:50:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da... Tako su i ovde deca, na bregu sad aamo blato, a onibse i dalje spustaju. Haj' da ga sto pre prodje. Meni je U ono letos pala na nos i bas ga odrala... Za jedno par dana joj je otpala krastica.
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 12.1.2021 22:19:12
|
|
|
|
flamingos
|
Maraj,sad pročitah.Kako nosić?Deca,desi se.Ljubim da prođe.Ivanka,kako si ti?Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 12.1.2021 22:37:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Ja u 9 zavrsila IT casove. Mama jo pitala si me kako ide. Sta znam ide. Nemam pojma kako je onima koji su poslednjiput videli matematiku u srednjoj meni je za sad ok ali tesko je. Sutra vakcina. O Boze.... idem da se spremam za krevet. Zamislite sve rokove sam ispostovala i sve zavrsila. Neverovatno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 12.1.2021 22:39:40
|
|
|
|
emicaa
|
O Maraj bas se sredio,nadam se da ce brzo proci.Ja legla,kazem muzu ne znam dal sam umorna ili me nesto hvata.Ali bas se osjecam samljeveno
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 12.1.2021 23:10:34
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR O Maraj bas se sredio,nadam se da ce brzo proci.Ja legla,kazem muzu ne znam dal sam umorna ili me nesto hvata.Ali bas se osjecam samljeveno Znas ono emice dolazi muz kuci i kaze kupio sam kafetin. Pita zena sta ce mi kafetin? Kaze muz a ne boli te glava? 😂 Izgovori Emice izgovori
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 7:04:07
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Hehe dobro jutro opet ja. Maraj nadam se da je nos bolje. Mazi dosta jer ce ga "zatezati" Jao Boze zasto mene svi ubacuju u neke fanaticne grupe na fb? Neki prof i njegova cerka koji su provaksi ali nekukturni u smislu vredjaju svakog ko mislo drugacije cak ne moraju ni da budu avaksi. A opet svaki dan na fb imam i par antivaksera koji non stop vredjaju ove druge. Gde ide ovaj svet?a da ne pricam da su postovi tipa: molim doktora za misljenje koji sapun koristiti bez parabena bez bla bla, molim dr za mislkenjeno suplementu molim dr za misljenje o ....pa sad.. doslo mi da napisem molim dr z misljenje koji toalet papir je stetan z moju guzicu. Onaj mirisljavi da li ima nesto stetno i da li mogu da kupujem reciklirani ili moram uvek troslojni 😂 naravno nisam napisala. Hha al mi doslo. Kako su ljudi ziveli pre fb? I zasto se sve pretvori u fanaticnu religiju??? Obozavayi coveka i ceniti misljenje nekog koga nikad nisi upoznao??? PA to je samo covek. Od krvi i mesa koji se po meni za razne stvari isto tako na yt informise. Kaze on citiram " oprez sa integralcima" majke ti. Kakva je to izjava. Kao ima mnogo mikotoksina. Debilana. Da je opasno po zdravlje nw bi se naslo na rafovima prodavnica jer hrana prolazi kontrolu. Ja napisem ne zivimo u tropskim krajevima da stalno imamo problem sa mikotoksinima. Alo ovo je Vojvodina. Odakle mi to. Reko ja sam dete sa sela😂 iskustvena info haha...jos me i vredjali pa nisam odolela i ja malo njih da ismejem. Sve ludak do ludaka u ovoj nasok zemlji Srbiji. Ljudi lepo verujte u Boga i u sebe a ne u Sladjanu Velkov ili u prof Zokija. 😂 Bog ti daje izbor a Sladjana i Zoki izbor osudjuju. I oni imaju odgovor na sve a Bog ti daje snage da nadjes odogovoe u sebi pa makar i za wc papir. Odes vidis cenu znas svoje mogucnosti i znas svoj osecaj na guzi sta ti prija😂 jaoo bas me nerviraju sve te grupe. Od onih kasica za bebe i grupa za dojenje (opet fanatizam) pa na dalje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 7:44:46
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Ljiso, moram da ti kazem, ali trosis se na budalastine. Ja sam davno prestala da se raspravljam po fb Emice i ja se tamo osecam, stalno sam nesto umorna. Juce spremala stan, nikad kraja naravno, bas mi je bilo tesko. Poslepodne smo isle malo da proset_amo, sve mokro i blato.
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 7:49:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Haha jess ja retko retko komentarisem tamo ali mi nesto doslo. U principu fb je sjajan za istresanje na nepoznatima tako da najblizi ne stradaju😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 7:50:35
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro.Ljiso ja vrlo rado ispunjavam svoje bracne obavaze ali sinoc bih ujedala 😂I probudila sam se bljaks.Nemam T ali kao da nisam dva dana spavala,kao da me neko samljeo.Dora otisla u skolu,ovaj malac spava.Blago njemu
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 8:24:52
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro mame. S u vrticu. L i ja kuci. Razmisljam sta cemo za dorucak. Rucak imam od juce... Ljiso , ja se nekad zabezeknem sta ljudi pisu po fb... al upravo to, dosta njih se iskaljuje na nepoznatim ljudima preko fb. Ja se ne upustam.u te rasprave, niti komentarisem. Prevrnem ocima i toliko od mene Inace L mi za divno cudo dao sinoc i jutros da mu namazem nos pantenolom. Ej to je ogroman uspeh. On koji ne da da ga krema dotakne, sinoc i jutros mu namazah celo lice
< Poruku je uredio Maraj -- 13.1.2021 8:26:18 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 8:31:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Joooj Maraj znaci da mu je kriticno. al dobro pristao je. Ma fb eto imam da vidim sta dragi mi ljudi imaju novog s vremena na vreme. Bilo bi mi zao da izgubim skroz kontakt. Ali drugar mi je ugasio fb a opet cujemo se preko telegrama. Mozda bi bilo prosto kvalitetnije "virtuelno druzenje" da nije fb nemam pojma. Al iz svih tih grupa moram da se izbacim. Ostavicu samo mame novosadjanke jer u moru zena cujes i neku pametnu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 8:37:01
|
|
|
|
emicaa
|
Ljiso kakva je to vakcina sto danas primate,za koje bolesti? Ja ne ulazim u takve grupe,nemam zivaca za to.Ubacila me drugarica u grupu nasih zena koje zive ovde.Minimum jednom dnevno se iznerviram.Jedna tuka pita prije dva-tri dna do kad ce Srbija biti na listi,kao da mi u grupi odredjujemo tako nesto.
< Poruku je uredio emicaa RR -- 13.1.2021 9:06:57 >
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 8:58:18
|
|
|
|
jess021
|
Ovaj auto korekt je cudo. Ljisa se dopisuje preko telegrama (ne znam da li je greska), Emicu je drugarica ubila.... 🤣
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 9:07:44
|
|
|
|
emicaa
|
Jess kod mene nije auto korektor nego sam nepismena 😂
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 9:09:27
|
|
|
|
jess021
|
Emice, to si ti rekla🤣
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 9:11:49
|
|
|
|
emicaa
|
Znam,i stojim iza toga 😂 znas kako,pisem jedno ali mislim o necemu sasvim drugom.A naravno da kad zavrsim nikad ne prekontrolisem sta sam napisala 😂
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 9:18:09
|
|
|
|
Maraj
|
Jao ni ja ne kontrolisem.. samo pustim da poruka ode. Pa se nekad zabezeknem, sta sam otkucala. Kada me ne mrzi, udjem i ispravim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 9:25:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem. Malo dremam, sneg pada. Deca spavaju. Mrzi me da idem do dz. Moram sutra po uput za institut. Moramo da otklonimo svaku sumnju za prerani pubertet. Sedam godina je rano. A dr kaže da cekamo. Nista nisam spavala. Samo neke sekiracije oko dece.
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 9:43:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Sanjice, a sto mislite da je prerani pubertet, sad sam zaboravila ako si pisala? Kako je oko? I ja vrlo cesto ostanem u cudu kad vidim sta sve ljudi pisu. Pre nekako je na insta jednoj mami neko ostavio komentar ala su ti ruzna deca boze sacuvaj, onda je ona to delila pa se povela polemika. U svakom slucaju zaista je strasno kad znas da je neko odvojio vreme da napravi lazan profil, pa jos i tako nesto napise. Jezivo kakvih ljudi ima. A da ne pricam kad se ono zene posvadjaju oko necega... Ili neko nesto pita pa se nadje neko pametan da ne odgovori na pitanje nego da je osudi. Strasno. Ljisho, javi kako je prosla vakcina. Kako ste ostale mame?
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 9:52:08
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Evo me u kihinji,,svašta nešto spremam.Mm hoće i svadbarski kupus,to ću kad se vratimo.U 13 h vodim dete privatno kod očnog.Širi joj zenice,u petak pregled na uskim zenicama.Inačs,to radimo kiodnje u bolnici,ali,obzirom na situaciju idemo privatnilo.Pozdrav svima.Isčitah šta ste pisale.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 9:52:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pisala sam mama jo, ali mislim da niko nije procitao😁 opipala sam zlezde na dojkama. Inace, pozalila mi se posle kupanja da je boli na dodir. To je potpuno, isto kao T, ali kod nje jako rano da krenulo. Toliko me je uplasila dr, ali ona ce da ceka. Uhvatila me je nespremnu. Zbog toga hocu uput za institut i da je pregleda neko strucan. Trebala sam da izvedem Sofi napolje. A ne da slusa.
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 9:53:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Oko kod Teodore je ok. Sutra kontrola.
|
|
RE: Razgovori mama 01/21 13.1.2021 9:56:23
|
|
|
|
mama Jo
|
E, secam se sad da si pisala o tome. Ja vise ni ne znam sad, stalno govore kako se to pomerilo, ali da, cini mi se da je 7 godina rano. Secam se, pre 2 godine, rodjaka kad mi je rekla da joj je cerkica dobila, sa 10 godina... Ona je isto bila sokirana, kaze dobila a jos uvek se igra sa barbikama. Hajde javi sta kazu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?