|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus 3.deo
17.12.2020 12:13:26   
smeško
Hvala! Uciteljica nije javila rezultate, a glupo mi je da je pitam. To je privatna stvar ako ne zeli da nam javi.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 426
17.12.2020 12:15:12   
Ivanka 75
Ni mi nasu ne pitasmo jel dobro evo vec 3 nedelje. A ona nista ne pise. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 427
17.12.2020 12:46:23   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: smeško

Koliko se cega na rezultate testiranja? 

Antigenski brzi je kao test za trydnocu..bude odmah..😂😂moj kolega danas radio,za pola sata ga zvali.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 428
17.12.2020 13:20:39   
emicaa
Meni ti brzi i ne ulijevaju neko povjerenje.Svekru je bio negativan brzi.
Dorin drug u karantinu,mama mu se juce testirala.

< Poruku je uredio emicaa RR -- 17.12.2020 13:21:29 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 429
18.12.2020 10:02:02   
pari
Čujem jutros da će moći da se kupe u apotekama antigenski testovi da možeš sam da uradiš...

Šta mislite o tome maslačak, mili, svi koji se razumeju? 😊 Meni to deluje vrlo zeznuto ..sam sebi treba da gurneš štapić doboljno duboko, da uradiš to kako treba ...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 430
18.12.2020 11:16:01   
Olga75
Čula sam se sad samojima, brat baš šmrca, imam osećaj da mu curi baš iz nosa, kaže da ne kašlje a ako se i zakašlje (pušač je) ima šta da izbaci tj. nije suv kašalj. Nema čulo mirisa i ukusa je oslabljeno. Ne žali se na malaksalost ni na temperaturu. Rekli su mu da čeka do ponedeljka pa onda da se ponovo konsultuju. Snaja i deca su dobro.
Eto, i dalje sam prestravljena a neću svaki čas da ga zovem i da ga cimam jer to iritira.

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 431
18.12.2020 11:31:10   
lesli

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Jao Lesli, ja se suzdrzah nocas ali svaka ti na mestu 😂😂😂

Hahah, Ivanka...ali stvarno. Mnogo me nervira kad tako krene neka nagradna igra pa se registruju i pisu nebuloze samo 🙄Nemam nista protiv novih clanova, ali da brate mili ne pisu samo kad su igre u pitanju i da im postovi budu iole konstruktivni. Ovako... 🤦‍♀️🤬

Sto se teme tice...Olga, koje je godiste brat?Za sada mu slika zvuci dosta blago? Mozda i ostane tako.Deca uglavnom super prolaze, to je iskustvo dosta ljudi oko nas. Tako da za njih bar ne brini.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 432
18.12.2020 11:33:03   
emicaa
Lesli ja nisam nista vidjela,ne znam o cemu pricas 🤣

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 433
18.12.2020 11:41:25   
Olga75

IZVORNA PORUKA: lesli

Sto se teme tice...Olga, koje je godiste brat?Za sada mu slika zvuci dosta blago? Mozda i ostane tako.Deca uglavnom super prolaze, to je iskustvo dosta ljudi oko nas. Tako da za njih bar ne brini.

On je 82, deluje blaga slika al dok se ne završi sve ja ću da brinem user posted image . Deca su, pupupu, dobro i snaja- ona čak ni ne šmrca.

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 434
18.12.2020 11:51:55   
Sanjica26 RR
Emi, evo video o tome. 😄Klik

Klik
Olga, ne brini. Bice sve u redu. Godinu dana je stariji od mene. Mi smo opasna generacija, a zdrava🙂

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 435
18.12.2020 12:26:22   
vonavoj
Nema negative olga,sta sam rekla...🤣sad cu da ulazim i peckam. Danas sam bas besna...svasta mi se skupilo. Evo sad zbog korone,def.sestra ne moze doci za Ng,zatvaraju im zupanije,nema prelaska😬😔

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 436
18.12.2020 13:11:12   
emicaa
Sanjice Pari pita za testove 🤣

Joj Von,bas vam se neda.Ne mozete ni vi njoj?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 437
18.12.2020 13:27:47   
Sanjica26 RR
Emi, to i jeste test za koronu😄

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 438
18.12.2020 13:31:47   
Milena18
Evo mene kod kuće sa temperaturom. Kolega koji je dolazio bolestan je pozitivan. Još jedna koleginica je otišla danas kući zbog povišene temperature. Sutra ću kod lekara, sada me previše bole kolena da bih mogla da stojim u redu.

Emice, kako je sveki? 
Olga, biće sve ok, držite se. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 439
18.12.2020 13:34:58   
Sanjica26 RR
Ju Milena odmah si fasovala od njega. ☹️ Bice sve dobro. 😘

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 440
18.12.2020 13:43:20   
Milena18
Verovatno, Sanjice, mi smo svaki dan tamo bili zajedno pre nego što je on dobio simptome. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 441
18.12.2020 13:56:14   
lesli

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Lesli ja nisam nista vidjela,ne znam o cemu pricas 🤣

Emice idi u odeljak ishrana u trudnoci, cini mi se poslednje 3-4 aktivne teme je komentarisala doticna (elenita) 😉I postovi su podjednako konstruktivni kao i ovaj na ovoj temi ;)

Olga ne brini za brata. Spada u grupu mladjih i samom tim manje rizicnih. Znam dosta ljudi koji su tu njegovih godina i bili zarazeni, uglavnom su lakse prolazili. I oni koji su ne daj boze imali upali, su svi ok.Brat od koleginice 88/89, ali ima hipertenziju od 20.(i zbog toga spada u rizicne)  je isto prosao sa blagim simptomima.

Milena 😏Brz oporavak! 🤗

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 442
18.12.2020 13:58:02   
pari
Uf Milena,drži se! Baš mi je žao

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 443
18.12.2020 14:04:37   
Ana RR
O Milena, bzvz. Nadam se da će proći brzo i sa blagim simptomima.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 444
18.12.2020 14:13:53   
lesli
Von, krivo mi je sto necete moci da se vidite.Ali ako nista drugo, neka ti je za utehu da ti sestra zivi u nekoj iole organizovanoj i uredjenoj drzavi.Ovi nasi, po merama koje donose, nisu bas skroz svoji 🤦‍♀️
Ne znam da li ste videle otvoreno pismo ujedinjenih protiv kovida od pre 7-10 dana? Lepo su ljudi sve rekli...Ali dzaba kad je to pismo verovatno samo N1 preneo 😏

< Poruku je uredio lesli -- 18.12.2020 14:14:32 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 445
18.12.2020 14:33:15   
vonavoj
Milena ne daj se,da prodje sto lakse.Olga,opet si negativna,bice to sve ok. Nisam videla pismo..ne znam sta da kazem,svetski rat,eto..

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 446
18.12.2020 15:14:41   
lesli
Von evo vest

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 447
18.12.2020 16:47:10   
vonavoj
Bolje da ne citam..samo mi je zlo,ova zatvorenost po kucama ubija...otudjenost.Inace,sestra radila Igg i Igm,negativna na oba,a izgubila culo mirisa i ukusa,isto kao i ja.. proslo joj je 2 nedelje.I ja sam radila danas,ali ono brojcano..cekam do sutra..Def.ta antitela,Igg ne treba da se radi pre 4 nedelje od oporavka..

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 448
18.12.2020 17:04:17   
emicaa
Lesli znam na koga i na sta mislis 😂

Milena bem mu misa,nadam se da ces proci sa sto blazim simptomima.Svekrva nema 24 sata temperaturu ali i dalje kaslje i muka joj stalno

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 449
18.12.2020 17:22:40   
lesli
Ne prepoznah ironiju, izvinjavam se. 😁A jest’ vala, glupo bi bilo da kao moderator podrzavas javno prozivanje trolova 🤣

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here