|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus 3.deo
15.12.2020 22:06:55   
Ivanka 75
Ne zna se vise ko gde i od koga moze da se razboli...

Bas me interesuje kako ce biti na leto. Dal ce imalo lakse biti... 

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 401
15.12.2020 22:13:11   
emicaa
Ivanka mozda i hoce,sad je bilo bolje Ovde par puta bilo na dan mozda deset_ak zarazenih

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 402
15.12.2020 22:17:32   
dddaca
Vec neko vreme aktivno pratim ovu temu, ali ne stižem da se ukljucim da komentarisem.
Ali ovo moram da pitam...
Emice, pa kako Tbc? Zar niste primili bsg? Koliko ste se dugo oporavljale?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 403
15.12.2020 22:20:27   
dunja RR
E sad me podsetiste, s aovom pričom o frizeru, dok sam imala koronu, pa jedno mesec ipo ukupno, nijedna dlaka na nogama mi nije izrasla. Ja inače imam malo dlaka, moja kozmetičarka kaže da u životu nije videla ženu sa manje dlaka na nogama (na rukama nemam nijednu), ali za vreme korone ništa.
Onda sam se u oktobru, kada smo došli iz Bosne, pa malo posle, dok je već koja izrasla, izdepilirala, sa namerom da odem kod ginekologa na sistematski i ne odoh jer dobismo ešerihiju. Sad me prpa da idem ... ali sada dlake rastu, ima ih malo ali rastu. A za veme korona, NIJEDNA! I obrve skoro ništa nisam morala da čupam, prosto dlake nisu rasle.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 404
15.12.2020 22:21:54   
dunja RR
Daco ja mislim da se u Švajcarskoj ne prima ova vakcina, nisam sigurna, ali mislim da je tako. Jer oni smatraju da je bolest iskorenjena.
Mislim da su TBC dobili u Bosni, pisala je Emi tada ..

IZVORNA PORUKA: dddaca

Vec neko vreme aktivno pratim ovu temu, ali ne stižem da se ukljucim da komentarisem.
Ali ovo moram da pitam...
Emice, pa kako Tbc? Zar niste primili bsg? Koliko ste se dugo oporavljale?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 405
15.12.2020 22:33:00   
dddaca
Ne mogu da se setim, nisam bila redovna na forumu neko vreme zbog obaveza, tako da mislim da sam propustila period kad se to desavalo. I sad jedva stizem da provirim.
Mislila sam da su u tim razvijenijim zemljama revnosniji po pitanju vakcina od nas...Iskreno se nadam da je Dora dobro po tom pitanju i da nisu ostale posledice

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 406
16.12.2020 8:44:23   
emicaa
Dddaca to je bilo 2016.Nema posledica ali je lijecenje dugo trajala.Ona se lijecila godinu dana jer je bilo dosta odraga zahvaceno a ja pola godine.Vakcinu ne daju jer misle da nema neke koristi od nje.Ja sam je primila pa sam ipak dobila.

Ps:jos nikad nismo saznali od koga smo dobili

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 407
16.12.2020 9:21:23   
dddaca
O Boze, strasno. Dobro je kad ste se oporavile. Misllila sam da je skoro nemoguce da se je dobijes ako primis vakcinu, sad kad je gotovo iskorenjena.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 408
16.12.2020 10:12:59   
Olga75
Ja samo da uzmem muštulik jer je tes za koronu na sopstveni zahtev sa 6000 poskupio na 9000 user posted image
nemam reči

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 409
16.12.2020 11:04:44   
Ivanka 75
Ne idem na posao danas, koleginicina svekrva pozitivna a videle se u nedelju porodicno...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 410
16.12.2020 11:08:54   
Olga75
Ivanka,ako slučajno i odeš- masku ne skidaj i ona mora da je nosi, drži otvoren prozor i budi od nje više od dva i po metra.
Ja stvarno mislim da fizička udaljenost i maska mogu da spreče razboljevanje. Pranje ruku mi je - majkumu pa ruke se peru nemoj da moramo to da učimo u 21 veku.

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 411
16.12.2020 11:16:37   
emicaa

IZVORNA PORUKA: dddaca

O Boze, strasno. Dobro je kad ste se oporavile. Misllila sam da je skoro nemoguce da se je dobijes ako primis vakcinu, sad kad je gotovo iskorenjena.

Doktor tad rece da tbc ima i sad u velikom broju iako svi misle da je iskorjenjena.Problem je sto sad kriju.Pisala sam o tome u temi.Olga u razmak i ja vjerujem,mi smo bili sa svekrvom dva dana prije pozitivnog testa i nismo pokupili.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 412
16.12.2020 12:05:14   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Olga75

Ivanka,ako slučajno i odeš- masku ne skidaj i ona mora da je nosi, drži otvoren prozor i budi od nje više od dva i po metra.
Ja stvarno mislim da fizička udaljenost i maska mogu da spreče razboljevanje. Pranje ruku mi je - majkumu pa ruke se peru nemoj da moramo to da učimo u 21 veku.

Necemo se sastajati na poslu dok ne bude bezbedno. Videcemo da odradimo neke stvati preko team viewera samo da istrazimo sta i kako. 

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 413
16.12.2020 12:07:47   
Ivanka 75
Mi ionako na poslu non stop nosimo maske i nikad nije vise od dvoje u kancelariji i to na prilicnom odstojanju. I iako nikad be provedemo vise od 2, 3 sata tamo jednom u 10 dana. 

Stalno nas kritikovali kako nepotrebno nosimo maske kad smo zdravi. 

Direktna veza do poruke: 414
16.12.2020 14:13:58   
mama Jo
Von jesi morala ponovo da se testiras.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 415
16.12.2020 14:15:23   
vonavoj
Idem y petak😂 ne radim jos,isla sam samo u ponedeljak,i tad sam sama bila.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 416
16.12.2020 23:58:00   
Elenita
Nepotrebno nosimo maske

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 417
17.12.2020 6:37:46   
Misha i Ljisha
Ja ne verujem da sam.pozitivna. mozda ako mi sutra ne bude dobro odem sutra da se testiram. Nije tako lako ni otici testirati se. Mm mora biti kuci s decom. Ako sam pozitivna sigurno necu zvati moje ili svekrvu da mi decu cuvaju. 

(odgovor članu Elenita)
Direktna veza do poruke: 418
17.12.2020 7:16:16   
jess021
Ljiso, sto bi se testirala? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 419
17.12.2020 7:36:03   
Misha i Ljisha
Nocas mi nije bilo opet dobro. Imala sam opet neku blagu temp i uzasnu glavobolju. Medjutim ja mislim da to nije to. Jer me nos muci najstrasnije. A ondanopet kaze mi kuma kod nje je krenulo kao obicna prehlada da sve curenjem nosa. 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 420
17.12.2020 10:28:24   
lesli

IZVORNA PORUKA: Elenita

Nepotrebno nosimo maske

🤦‍♀️Pa vi koji piset_e “ni sam” i bolje da ne nosite. Evolucija ipak mora da odradi svoje 🤣Mozes da olizes i sipke u GSP cujem da je to dobro za jacanje imuniteta 👍

Ljisho, ne bih ja tako lako odbacivala da to nije korona.Dosta ljudi koje znam je u poslednje vreme imalo curenje iz nosa i bolove u sinusima.Uz to glavobolja, malaksalost, ta neka niska temperatura koja se vraca itekako mogu biti kovid. Drzim palceve da budes dobro!

Ps. Izvinjavam se adminima za prvi deo posta, ali bilo je jace od mene 😁

(odgovor članu Elenita)
Direktna veza do poruke: 421
17.12.2020 12:05:42   
Ivanka 75
Jao Lesli, ja se suzdrzah nocas ali svaka ti na mestu 😂😂😂

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 422
17.12.2020 12:10:44   
smeško
Koliko se cega na rezultate testiranja? 

Direktna veza do poruke: 423
17.12.2020 12:11:57   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: smeško

Koliko se cega na rezultate testiranja? 

Brzi test valjda bude za 2h a PCR do sutradan. Tako je ovde. 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 424
17.12.2020 12:12:45   
Ivanka 75
Smesko, ko se testirao? 

Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here