Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 15.11.2020 17:01:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,ne dam joj nikako,jos nedelju dana min.. Dunja,pa kontam skoro ste imali..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 15.11.2020 17:01:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi ne dobijamo vaucer za igraonicu
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 15.11.2020 17:02:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Jaooo, jaoo, pa stvarno. Ironija totalna. IZVORNA PORUKA: smeško Добили прваци код нас у школи од Фондације Ђоковић маску са Ag јонима и ваучер за највећу београдску играоницу Starland. Замислите иронију. Не беше ми јасно.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 15.11.2020 17:10:47
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Mi ne dobijamo vaucer za igraonicu Па немате оволико велику и ми имамо само једну. Видиш, тамо је ок да се воде деца.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 4:03:10
|
|
|
|
Maraj
|
L dobio nocas T 38.5 jauce kao da ima 39 Ne znam kakva je procedura za decu. Zna li ko, gde se javljamo? Mi 5 dana iz kuce nismo izasli, garant je korona od mm jel da Suzo koliku su T imala tvoja deca? Inace meni L u poslednjih par dana bas slabo jede. I redja mu je stolica
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 6:24:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Maraj pogledaj ti njemu grlo. Bas bezveze. Nadam se da ce ga brzo proci
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 7:24:42
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso on je i spominjao grlo, al je jaukao da ga noge bole
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 7:37:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj L dobio nocas T 38.5 jauce kao da ima 39 Ne znam kakva je procedura za decu. Zna li ko, gde se javljamo? Mi 5 dana iz kuce nismo izasli, garant je korona od mm jel da Suzo koliku su T imala tvoja deca? Inace meni L u poslednjih par dana bas slabo jede. I redja mu je stolica Nema sta drugo da bude osim toga. Moja sestricina je jedan dan bila malaksala, a drugi dan je imala temp. Nije joj bila visoka. Vec uvece vise nije imala. Moja direktorka je bas pisala da ne možes samo da sedis u kuci samo zbog toga sto ti je neko zarazen. Moras da uzmes potvrdu u kovid centru.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 8:00:48
|
|
|
|
Filadendronka
|
Maraj, nazovi neki kovid centar i pitaj za protokol kod dece. Uhhh nadam se da cete biti bolje sto pre. Meni je drugarica u Areni, kazu da joj nesto pominju izolaciju od 10 dana umesto ranijih 14. Ona je ok, blagi simptomi.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 8:18:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Maraj, nadamo se da ce biti sto blaze ❤️
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 8:34:48
|
|
|
|
pari
|
Maraj, možda ostane samo na tome ... Fil, a što je u Areni ako ima blage simptime?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 8:37:41
|
|
|
|
marketing RR
|
Meni Sava nije imao ni T niti bilo koji drugi simptom ali sam sigurna da je imao koronu jer je sve vreme spavao najpre sa mm i sa mnom, pa posle kada je mm dobio upalu pluća, spavao je samnom, sve vreme dok sam bila zaražena. A M je imala T 2,5 dana, oko 38, samo sam davala paracetamol. Pričala sam tada telefonom sa pedijatrom iz bolnice Foča, on mi je rekao da ako T potraje duže od 3 dana, dođem da ga dr pogleda. Ali se sećam da mi je rekao da ne brinem, da najčešće kod dece prođe sa T od 2,5 dana, i da kod dece korona ne ide na pluća, i da su zaista jako jako retki slučajevi nekih komplikacija, ali da su te komplikacije bile na drugim organima, ne na plućima. Dunja IZVORNA PORUKA: Maraj L dobio nocas T 38.5 jauce kao da ima 39 Ne znam kakva je procedura za decu. Zna li ko, gde se javljamo? Mi 5 dana iz kuce nismo izasli, garant je korona od mm jel da Suzo koliku su T imala tvoja deca? Inace meni L u poslednjih par dana bas slabo jede. I redja mu je stolica
< Poruku je uredio marketing RR -- 16.11.2020 8:39:47 >
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 8:44:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Maraj, možda ostane samo na tome ... Fil, a što je u Areni ako ima blage simptime? То сам се и ја питала. Није ваљда да све шаљу у Арену са благим симптомима. Мада, ми је другарица рекла, да је њен колеге у Арени на респиратору.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 8:54:15
|
|
|
|
smeško
|
Maro, kod nas deca idu direktno u lokalni kovid centar. Mada su neki isli i u D.Misovic. Najbolje da pozoves da ga ne maltretiras bez potrebe. M i N se zale na noge skoro svaki put kad imaju T. Na glavu i noge. Opet, svi koje ja poznajem, kao jedan od simptoma korone navode i bolove u misicima i zglobovima.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 9:00:35
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam se javila kod mene u firmi.Ne idem na posao. Videcu jos za potvrdu. U Areni idu sa upalom pluca. Kolega mm je tamo. Mm je kuci jer ne kaslje. Nema hvala Bogu upalu pluca. L je sad ok. U pola 4 nocas sam mu dala lek. Sada nema T. Al nece ni da jede. Raspolozen je ok.... dal da zovem nekog sada, mislim na neki od kovid centara?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 9:08:03
|
|
|
|
smeško
|
Ja bih pozvala. Cisto da znam koji su mi potencijalni koraci.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 9:31:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Dunja, trebala si odmah da vam kupiš Monural, da se ne mučite. Već za sat vremena bude bolje. Ja sam ga uvek imala u kući ali sada neće u svakoj apoteci da ti prodaju jer je i on antibiotik.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 9:32:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Maraj, nadam se da će brzo proći
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 9:40:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Maraj,zao mi je,ali nema sta drugo,spustaj temp..nemoj odmah kod lekara. Dunja ima iskustvo sa tim.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 9:58:04
|
|
|
|
Maraj
|
Zvala sam Dom zdravlja, pedijatriju. Kaze da ako dolazimo moramo da se najavimo, da dr obuce specijalno odelo. Za sad sam odlucila da ne idemo. Pa videcu kako ce se temperatura razvijati. Samo je nocas imao za sad...
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 10:05:28
|
|
|
|
smeško
|
Dobro je sto si zvala, da znas. Sada ga prati. Kako je S? Ti?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 10:11:10
|
|
|
|
Dragica Draga
|
O, Maraj... Sacekaj jos malo, dobro je da nije imao posle temperaturu. A tm, jl on jos ima temperaturu, sta ima od simptoma?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 10:12:22
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Da li testiraju decu? Ja sam bila bolesna. I sin mi je bio bolesan. I on i ja bez temp.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 12:51:00
|
|
|
|
Maraj
|
L opet pocela da raste temperatura. Dadoh mu panadol. Ruke i noge ledene... Mm nema T.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 16.11.2020 12:52:24
|
|
|
|
Maraj
|
Evo kks od jutros. Crp je 20,15
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?