Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 13:38:14
|
|
|
|
Khaleesi
|
Cao mame Flami gos srecan rodjus. Juce je ova moja mala napunila 5 godinica, pa da vas pozdravim i pocas_tim. Ja sam pravila tortu.... Trebao mi je ceo dan jer sam pravila pauze morala sam da lezim 😜
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 15:14:36
|
|
|
|
mikica88
|
Srecan rodjendan. Torte na sve strane!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 16:51:16
|
|
|
|
flamingos
|
Kh,hvala.Srećan rođendan vašoj lepotici.Divna vam je torta.Ja sam samo glazuru od čokolade stavila.Torta mi je ispala super(nije da se hvalim🙄),upravo sada se sladimo.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 18:26:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srećan divan dan od juce Khal 🎂🎂🎂 Odose drugarice i dete od ma ode na ulicu 😊 Ne moz da nas gleda izgleda 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 21:16:57
|
|
|
|
branki*
|
Napisah post i izlogova me.sto to mrzim.sd me mrzi da pisem isto. Srecni rodjendani,supwr su torte,deluju ukusno,koje su?
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 22:28:23
|
|
|
|
mikica88
|
Ivanka, moze alj ne mora da znaci . E j mene izludi kad ispisem i izbaci me sa Rr.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 22:34:35
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala devojke.... Neka sa ananasom i kokosom i belom cok u filmu, pina colada 😜 bas je lepa, deci se mnogo svidela. J je htela vocnu sa ananasom ali M ne voli onaj iz konzerve ili svezi pa sam onaj kandirani stavljala i super je ispalo....
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 19.9.2020 22:59:01
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Branki.Moja torta je"Mađarica".Nije baš lepo ispala fotografija,ali je torta na ukusu predivna,sočna.Slikaću sutra i na tanjiru.Odoh u krevet.Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 8:00:32
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro zene. Kh, srecan rodjendan tvojoj lepotici, da je sreca prati i da joj se svaka zelja ispuni. Flamingos, RR mama, srecan ti rodjendan, i zelim ti sve najlepse. E sada ko je za jutarnju kafu? 😊😊😊❤❤❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 8:22:26
|
|
|
|
branki*
|
gde si,mirko,nema te kao pre evo da pijemo zajedno kafu.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 8:51:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro. Kafa, przenice, mekike, salata i sir, ajte na dorucak. Stugla drva pa se drvenisemo 😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 8:54:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivanka bogato, moze takav dorucak pa jedno parce ovih divnih torti. Stvarmo izgledaju predivno. A i kafa, ma sve moze ☺️
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 9:00:57
|
|
|
|
jess021
|
Khalesi, sreca vam divan dan!!
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 9:05:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ivanka bogato, moze takav dorucak pa jedno parce ovih divnih torti. Stvarmo izgledaju predivno. A i kafa, ma sve moze ☺️ Htela sam i slaninu da im isprzim al nisu dali 😊 Kazu ne treba. Reko fala, brze ce se provetriti bez nje 😄 Cekamo drugu turu drva, pola istovarili pa ode kamion po jos. Nikad nismo ovoliko okasnili sa drvima. Uvek bude do avgusta sve spremno. Okasni nas korona. I sad je mm cvrsto resio da sl godine prelazimo na pelet. Gospodski.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 9:18:56
|
|
|
|
mikica88
|
Kh srecan rodjendan.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 9:21:04
|
|
|
|
branki*
|
ivanka,njami,njami,mekice i sir i salata,obozavam,kud ces bolje mada,mogla bi i slaninica uz paradajz salatu da padne znaci idete na pelet,bice vam lakse i cistije,super.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 9:43:15
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Hvala Mirko.Posle Ivankinog doručka posladite se mojom tortom,drage moje drugaRRke.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 9:49:20
|
|
|
|
branki*
|
jesu ovo one rozen kore? ja pisem ovaj dnevnik elektronski,smaram se od ranog jutra.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 9:54:09
|
|
|
|
flamingos
|
Ne Branki,mesila sam i pekla 15 korica.Prava domaća torta.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 10:56:18
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,meni je jos uvjek jutro jer sam skoro ustala 🤣 Vikendom sam prava domacica 🤣 Khaleesi srecan vam rodjendan. Torte su vam odlicne,za Madjaricu sam mnogo puta cula ali nisam nikad jela.
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 11:06:45
|
|
|
|
jess021
|
Ja nisam nikad cula za tortu Mađaricu, a kolac obozavam
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 11:29:19
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,peku se kore,fil se kuva sa mlekom,sočna je.Volimo je,davno je nisam pravila i reših za svoj rođendan da je napravim.Jeste li dobro,kako noga?Ljubim da prođe.❤
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 16:18:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moja cerka i ja gledamo biblijske price na you tube-u ⛪🙏🙌
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 16:20:41
|
|
|
|
jess021
|
Flam, sigurno je odlicna. Dobro smo, pisala sam pukao gips na peti jer je udarila nogom u beton pa smo sad isli da ga popravimo. Bas je toplo napolju
|
|
RE: SeptembaRRska krčma 20.9.2020 22:00:34
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,samo kad ste dobro.Da prođe i to i da skine gips,duša mila.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.