dunja RR
|
Nisam sinoć sve napisala, u stvari to je posledica pisane reči, ne možeš sve da kažeš odjednom :) Mi im nismo rekli da dolazimo, tada kada smo mi krenuli iz Banje u Bosnu (bili smo prvo u Vrnjačkoj Banji 5 dana), ona nije bila pozitivna (tj. jeste, ali mi nismo znali, nisu nam rekli,, testirala se 2 dana ranije a simptome imala 4-5 dana pre), ali prešla je poečtkom avgusta na covid odeljenje i nije htele da se izoluje od roditelja pa je mm poludeo, jer je znao da će se zarazi (i zarazila se) i da će preneti na roditelje, koji su stari i bolesni, i sigurno ne bi preživeli. A m m nije video oca 2 godine, jer nismo putovali, dugačak put, prvo zbog moje trudnoće, pa posle M bila beba, a sada za slavu nismo išli u Bosnu zbog korone, bile zatvorene granice za Đurđevdan. Deda je tek sada video unuku prvi put, zato smo pre svega i došli, po cenu da se zarazimo od zaove, naravno da ne želimo to, ali zbog svoje neodgovorne ćerke deda možda ne video unuku, ako se zarazi. I dobro je da smo došli jer ona drugačije ne bi otišla u samoizolaciju. Jutros je mm vodio svekra na vađenje krvi i posle na snimanje pluća (čista su sada), sutra će valjda i da se testira. Mora da se proveri iako je samo preksinoć imao T (38,5), posle više ne, tj. sinoć sam mu izmerila 36,9 ali nije išla preko.
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.8.2020 14:30:57 >