Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 5:54:41
|
|
|
|
Duškić
|
Dupla kafa jutros.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 6:46:35
|
|
|
|
branki*
|
Dobro jutro i od mene...
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 8:51:49
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajmo na kafu i farbanje glave 😊
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 8:58:12
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,i mene ceka farbanje glave a ne usudjujem se isprobati novu farbu 🤣
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 9:08:32
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,skuvana je kafa,izvolite.Što Emice,probaj.👍
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 10:16:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Emice, neka nova boja? Moze kafica 😍
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 10:23:41
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro - dobar dan.. Kako ste zenice? Nama doalzi seka i juce je bila.. danas da im spremam palacinke. Kako ste vi? Sta ima novo na plazi?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 10:36:44
|
|
|
|
emicaa
|
Mitko kod mene ainoc bile palacinke,ostalo djeci i za dorucak. Mama Jo vise ne proizvadu farbu koju koristim zadnje tri i po godine.Ne usudjujem se probati,sta ako mi pokvari boju a trebalo je vremena da postignem ovo sto hocu.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 10:49:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro kod nas radno, keramičar postavlja pločice, konačno. Hoću da pravim palačinke ali ne znam da li ću moći da ih pečem, pre neki dan prestalo da radi veliko polje na ploči. Sad gledam šta ću gde ću kako ću
< Poruku je uredio Ana RR -- 18.8.2020 10:50:15 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 11:03:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Mama Jo vise ne proizvadu farbu koju koristim zadnje tri i po godine.Ne usudjujem se probati,sta ako mi pokvari boju a trebalo je vremena da postignem ovo sto hocu. Ja sam zbog toga prestala da se farbam u crveno pre 10god. Tu vatreno crvenu nisam mogla da postugnem ni sa jednom farbom a moju prestali da proizvode. I postadoh plavusa. 😂
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 11:24:45
|
|
|
|
branki*
|
Da se upisem i ja .ladno zakasnih za vrtic jutros.prijem je do 8,a sad zbog korone je do 15 do 8 i ja bila ispred u 7 i 53 i zakljucana vrata...smorim se i povedem je sa sobom u skolu.malopre dosle.Palacinke nikako da napravim.ulenjila sam se nesto sto se tice kuhinje.samo rucak pravim.sve drugo me mrzi.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 11:30:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ipak pravim onaj moj čokoladni kolač. Ne pamtim kada sam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 11:59:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki, ti si vec pocela da radis? Ja od cetvrtka pocinjem
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 12:15:36
|
|
|
|
emicaa
|
Anci koji kolac? Branki zar je nebi pustili naknadno da udje?Ivanka vidjeces lad sad ja ispadnem crvena 🤣🤣Jesi li spremna djeca za skolu,kkao ce uopste funkcionisati sad?
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 12:54:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nemoj crvena Emi, prelepo ti je srebrno 😍 Mi samo jos da pronadjemo onu nasu antiknu drzalju za tus i spremni za 4. razred!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 13:00:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Emi, onaj jednostavni sa čokoladom. Nisam sto godina pravila.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 13:23:59
|
|
|
|
mikica88
|
Taj kolac je prelep. vrucina, htela sam da odem stopala da mi sredi ova moja ali tako nemam snage.
< Poruku je uredio mikica88 -- 18.8.2020 13:24:45 >
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 14:09:34
|
|
|
|
flamingos
|
Dajte jednu kafu,oa da nastavim.Napravila sam mančmelou kolač,hladi se.Sad kuvam sok od jabuke,odoh da i njega završim,pa krećem sa peglanjem.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 16:29:14
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Branki, ti si vec pocela da radis? Ja od cetvrtka pocinjem Da,sanjice,od ponedeljka,od juce.Ipak smutih za palacinke.dosao mi brat sa maleckom.sredjujem stan,da pecem posle palacinke.imam i sangriju.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 22:55:08
|
|
|
|
flamingos
|
Nema nikoga na plaži.Izvolite domaći sok od jabuke.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 22:56:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moze sokic!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 23:11:14
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moze i meni sokic 👍
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 18.8.2020 23:42:27
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,Mirko-stiže sokić.❤❤ Svima želim laku noć.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 19.8.2020 7:07:18
|
|
|
|
branki*
|
Dobro jutro.... Ustala, mrzi me da kuvam kafu, ali sad cu...Necu u skolu danas, vodim malecku kod logopeda.. Samo neke pare na sve strane idu..
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 19.8.2020 7:33:12
|
|
|
|
Duškić
|
Moze li jedna kafica, malo sam odspavala , rashladila se.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?