Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 15.8.2020 21:45:35
|
|
|
|
flamingos
|
Stiže sve,malo kasnim,ali stiže pisluženje. Ovde je opet bilo nevrene,užas.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2020 7:19:05
|
|
|
|
branki*
|
Ajmo,budjenje...
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2020 7:32:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moze budjenje i kafa 👍 Dorucak narasta za rycak nemam pojma sta cu 😁
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2020 7:46:43
|
|
|
|
branki*
|
Sta si mesila?
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2020 7:48:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: branki* Sta si mesila? Nesto kao lepinjice sa, sirom, prze se u ulju.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2020 8:14:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro, moze kafa moze lepinjice
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2020 9:02:15
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro vrednice moje.❤❤ Može kafa.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2020 12:40:41
|
|
|
|
branki*
|
Mene smori ovo vreme..ozbiljno.i orimetila sam kad je krs od vremena,da bih samo nesto jela.ono lad je sunce,imas energoju za skitnju,za akciju,ovo trulo,sedis tu,kuvas i malo,malo sta bi jeo..
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2020 15:00:30
|
|
|
|
flamingos
|
Gde ste mame?Hajde kuvam kafu,izvolite,pa odoh da pokupim veš sa žice.Razduvao se vetar.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2020 15:07:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Moze kafica ja jutros samo jednu popila bas mi fali ta druga 😊
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 16.8.2020 15:14:42
|
|
|
|
flamingos
|
Stiže druga kafa za tebe mama Jo.❤ Čistila sam lešnik,dok oko ručka,sredih kuću i prođe vreme.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2020 6:46:58
|
|
|
|
branki*
|
Jutro, zene...Ja se spremam za posao, decu cu kod mojih, nisam uzela potvrdu za vrtic da je zdrava, videcu da danas izvadim ako je dr tamo posle posla. Ne znam da li priznaju potvrde od priv.lekara..I tako... Pijem kafu i sminkam se, pa da ih budim...
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2020 7:14:25
|
|
|
|
mikica88
|
Dobro jutro. Mene gorusica muci. Sedim na terasi.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2020 7:52:00
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Ja bih mogla jos jednu kafu. Branki, ides samo danas na posao?
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2020 7:58:01
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro.Nije me bilo preko vikenda.Ne stigoh virkati.Juce smo bili na kupanju,mnogo vruce bilo.Sinoc strasna oluja,znate koliko je grmilo i sijevalo.Jedva sam zaspala.Sto od straha,sto od buke 😁
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2020 8:03:01
|
|
|
|
jess021
|
Emice, razlog vise da se bolje stisnes uz muza 🤣
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2020 8:12:43
|
|
|
|
emicaa
|
Spavala kod Dore 🤣
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2020 9:03:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro! Ja rano ustala i gluvarim okolo. Mm na terenu. Ja na posao popodne. 😒 Emice, kako ide skola? Mislim, sto se epidemije tice
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2020 9:06:37
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Gotova je kafa,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2020 9:07:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Dobro jutro.Gotova je kafa,izvolite.❤ Stizem!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2020 10:43:37
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka sve ok,niko nista ne spominje da ce biti nekih pronjena.Njih vise muce ose nego corona 🤣
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2020 10:48:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam svasta odradila. Samo da kupim jaja i da im smutim rucak. Popicu domaci sok od kupine.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2020 11:19:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Ivanka sve ok,niko nista ne spominje da ce biti nekih pronjena.Njih vise muce ose nego corona 🤣 Kad je do osa, da ne brinem ja onda 😂
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2020 14:42:17
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Dobro jutro! Ja bih mogla jos jednu kafu. Branki, ides samo danas na posao? Ma,jess,draga,svaki dan..danas 3 sata tupili o modelima nastave ...i nista nismo zkljucili.sutra neku obuku imamo,i svaki dan neke gluposti.A,modeli su....d sedim ceo dan u skoli ,jer radim u seoskoj , ne umem d vozim i vezana sam za prevoz..Inace,uzela sam potvrdu...zavrsila za minut drzavno.sutra cu je u vrtic,a moj tata ce cuvati bozu.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 17.8.2020 17:46:21
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka,nedaju im da izlaze u dvoriste za vrijeme pauze zbog osa.Ove godine je ludilo sa njima.cim otvorim prozor minimum dvojica ulete u stan a strasno agresivni. Mi se skoro vratili kuci,pljusak i pregrijavanje se smjenjivalo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?