Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 12.8.2020 11:42:26
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak pitice sa sirom.Za ručak gulaš.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 12.8.2020 11:43:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kuvam kukuruz. Deci je ostao od juce paprikas. Meni i mm paprike i pomfrit iz rerne i kupus salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 13.8.2020 18:32:04
|
|
|
|
physio70
|
Pasulj corbast, kupus salata i palacinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 13.8.2020 18:58:38
|
|
|
|
emicaa
|
Dorucak po standardu konje sta stigao.Rucak spagete carbonara,za veceru slatka peciva po Sašinom receptu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 13.8.2020 23:07:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Danas je bila corbica za rucak i spagete bolonjeze. Od sutra pocinje post, pa cemo mm i ja drugacije
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.8.2020 6:51:13
|
|
|
|
branki*
|
Juneci gulas i makarone.dorucak usput.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.8.2020 9:06:01
|
|
|
|
flamingos
|
Dete hoće topli sendviĉ za doručak.Za ručak im spremam špagete.Sebi ću da isprželim krompir i paradajz za salatu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.8.2020 9:52:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nama je poceo Gospojinski post. Jedva sam cekala. Za dorucak deca jedu sendvice. Meni su ostale spagete od juce. Samo sam dodala przenu papriku i keca. Deci je ostao jucerasnji dorucak. Mi cemo neki pozaz od bundeve i jos nesto moram da smislim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.8.2020 11:18:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Domaca supica, lovacke snicle.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.8.2020 13:38:33
|
|
|
|
Maraj
|
Prebranac i kupus salata za rucak. Predvece planiram da zamesim kiflice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 14.8.2020 13:45:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Imamo ćufte u sosu od juče.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 15.8.2020 7:33:11
|
|
|
|
branki*
|
Punim paprike.samo ne znam koliko je ostalo gulasa,pa cu videti da li cu ih sad z danas ili uvece za sutra...inace,toliko me u posldnje vreme mrzi da kuvam...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.8.2020 9:05:12
|
|
|
|
flamingos
|
Doručak šta žele iz frižidra,a za ručak-domaća supa,vruća pogača,bataci i karabataci pečeni sa krompirom i šopska salata.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.8.2020 11:05:56
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Gulas od divlje svinje, krompir pire i proja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.8.2020 12:25:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rucak za mm pasulj. Za decu je ostala supa od juce, malo piletine. Dodacu im i cevape. Salata naravno. Ja cu se naravno snaci.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.8.2020 12:34:35
|
|
|
|
branki*
|
Kuva se kukuruz.pravila spagete jutros sa mlev.mesom.ostalo i punjenih paprika.uvece kyvam pasulj da ima za dva dana.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.8.2020 13:45:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Lazanje sa sirom i spanaćem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.8.2020 14:43:25
|
|
|
|
pari
|
Mmm,kako praviš to Ana? Ja pravila njoke, a od juče imamo kolač sa malinama i čokoladom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.8.2020 18:02:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, zapravo sam planirala da pravim pogaču sa sirom i spanaćem ali me mrzelo da mesim pa sam iskoristila kore za lazanje koje sam imala. Zamutila smesu sa nekih 300 gr sira, dodala jednu pavlaku, oko 300-400 gr spanaća, dva belanceta i tri mlada luka (so i biber). Imala sam gotov bešamel (neki iz lidla, kupila da probam, samo sam ga malo razredila mlekom, gust je) i mazala kore, spanać, bešamel, na kraju prelila bešamelom i pekla pod folijom nekih 30 min.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.8.2020 20:56:41
|
|
|
|
pari
|
Super zvuči! Jesi stavljala svež spanać ili smrznut? Ja pravila i neke brzinske kiflice, super su ispale
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.8.2020 21:40:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Smrznut, ali onaj što nije samleven, u lidlu kupujem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.8.2020 21:51:46
|
|
|
|
Tiziana
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pari, zapravo sam planirala da pravim pogaču sa sirom i spanaćem ali me mrzelo da mesim pa sam iskoristila kore za lazanje koje sam imala. Zamutila smesu sa nekih 300 gr sira, dodala jednu pavlaku, oko 300-400 gr spanaća, dva belanceta i tri mlada luka (so i biber). Imala sam gotov bešamel (neki iz lidla, kupila da probam, samo sam ga malo razredila mlekom, gust je) i mazala kore, spanać, bešamel, na kraju prelila bešamelom i pekla pod folijom nekih 30 min. Ana, i ja ih pravim ali dodam i mleveno pilece belo i parmezan. Bude super ukusno.. Jede cak i moj sin probirljivac koji inace spanac pojede jedva dve kasike i to na teeeeesku muku.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.8.2020 22:04:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Tiziana, ja jedva dočekam priliku za ručak bez mesa moje dete ne voli ovo ali voli običnu lazanju. A spanać voli samo onako klasično skuvan i ni u kom drugom obliku. Komplikovano dete
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.8.2020 22:57:57
|
|
|
|
Tiziana
|
Ma brate decaci su komplikovani. Te ne jedu zeleno, te crveno, te sa ovakvom teksturom te onakvom...:-) A devojcice jedu cak i luk iz tursije!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 16.8.2020 23:27:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha 😅😅 iskreno, ja sam bila ista takva ako ne i gora. Ništa nisam jela. Tek sa 30 godina sam počela sve da jedem.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?