Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.8.2020 10:29:35
|
|
|
|
physio70
|
Pitu sa krompirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.8.2020 10:34:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za decu i mene pomfrit iz rerne i paprike. Mm ima pasulj Danas cu i tortu da pravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.8.2020 10:41:05
|
|
|
|
branki*
|
Ja kuvam krompir paprikas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.8.2020 14:28:20
|
|
|
|
Didy
|
Samo kukuruze skuvala. Deca su mi kod mame i tamo su ručala, za mm i mene dovoljno kukuruz i lubenica. Uveče ću pitu sa sirom, taman sam sve pripremila.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.8.2020 14:43:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Za Marka i mene pečem krompir pole sa ćurećim kobasicama, mm ima neko meso od juče. Treba brokoli da očistim i ubacim u rernu a mrzi me.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.8.2020 15:20:34
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Bataci,krompirici, domaca supica , salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 7.8.2020 23:15:22
|
|
|
|
zivka
|
Čorbica od povrća, i tortilje s pavlakom, svinjetinom, scezom paprikom,paradajzomi rendanom šargarepom 🙂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 8.8.2020 8:05:50
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak gibanica,a za ručak zacinjeni bataci i karabataci začinom za gurmansku piketinipu pečeni sa krompirom.Salata po želji.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 8.8.2020 13:10:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Napravljena bronhi torta ❤️ Rucak je ostao od juce. Za veceru slani mafini.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 8.8.2020 17:22:27
|
|
|
|
physio70
|
Musaku od krompira. Supu iz kesice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.8.2020 7:55:47
|
|
|
|
branki*
|
Stavila kukuruz da se kuva upravo i za rucak cu da isprzim pilecu dzigu.ne mogu danas da kuvam bas..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.8.2020 8:18:59
|
|
|
|
flamingos
|
Pečeno prasence,salata,piće torta-da proslavimo Anđelin roďendan.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.8.2020 13:38:33
|
|
|
|
vocicana
|
Danas muz jede integralni pirinac za rucak, dete pire krompir i cevape sa salatom, a ja cu vrv sebi sataras da spremim, imam lep sir , hleba ima, bas cu lepo da jedem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 9.8.2020 15:53:24
|
|
|
|
branki*
|
Liker od kupine. Upravo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.8.2020 8:22:09
|
|
|
|
mama Jo
|
E branki pravis liker? Prvi put? Hajde, rado bih dosla na jednu casicu 😊 Pisi kako je uspelo. Ja kuvam krem corbu od povrca i mesa, i belo meso cu ispeci u tiganju, i jos dodati neki prilog ne znam ni sama sta jos... Pravin deci popsice da ih iznenadim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.8.2020 8:42:07
|
|
|
|
jess021
|
Ja cu supu, pohovano beli i pire. Mozda i ja napravim sataras.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.8.2020 9:32:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Imam od juče krem čorbu od povrća, nemam pojma šta ću još. Juče sam mesila kiflice.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 10.8.2020 14:21:42
|
|
|
|
branki*
|
Pravila,mama jo,prvi put😁to rr utice na mene.pisacu,mora malo da odstoji na suncu,mada nema sunca.pa da pijuckamo😂 Nisam nista pravila,pojma nemam sta cemo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.8.2020 8:26:03
|
|
|
|
branki*
|
Kuvam grasak sa junetinom za dva dana. Inace,kanim se danima da umesim strudly sa makom i nikako.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.8.2020 8:52:15
|
|
|
|
emicaa
|
za rucak pizza,za veceru idemo kod sveki.Ona nesto sprema
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.8.2020 8:54:18
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: branki* Kuvam grasak sa junetinom za dva dana. Inace,kanim se danima da umesim strudly sa makom i nikako. Branki, i ja cu danas grasak sa mesom u knedlicama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.8.2020 9:00:45
|
|
|
|
mama Jo
|
i ja sam danas planirala grasak. Sad da li cu onako komplet sa mesom, ili nagusto pa meso posebno videcu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.8.2020 9:24:54
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak pica.Za ručak sataraš,uz to sir.Dosta je bilo mesa ova dva dana.Za večeru šta žele spremiću im,a ja ću voćkice.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.8.2020 9:30:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak slane galete. Za rucak paprikas sa pilecim meson i salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 11.8.2020 11:51:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ću danas da pohujem belo meso, ispeći ću povrće u rerni (tikvice, paprike, brokoli) i krompiriće.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?