lesli
|
IZVORNA PORUKA: fresita Lesli, sada to i ja vidim, ali to mi najteze i pada jer sam mnogo istrazivala, citala sve zivo, pa i ovaj forum pre odluke i nekako zakljucila da ipak zelim kod njih i odabrala da im verujem. Opet, bas ovakav tretman nismo ocekivali... ALi, sta je tu je sad, daj Boze samo da sve prodje kako treba. Imamo tri slamcice, 2x2 i u jednoj 3. Sto se tice transfera, slazem se da je bolje da se odlozi, ali oni su mi odlozili i pre rezultata d dimera, pa me je i to poljuljalo - nekako deluje da oni to u hodu, odokativno, ne znam, daj boze da ja gresim. D dimer je bio 563, zvali su me i rekli da kupim Fraxiparin dok pijem mikroginon, svako vece u 7. Jedva pokupih spisak stavki za trombofiliju, sad cekam rezultate, stiglo ih je nekoliko, za sada su svi dobri, ali videcemo sta ce biti do kraja, posto se na neke ceka i 14 dana, ne znaci nista ako su ovi prvi ok da ce svi biti... Sta mislis, da li ce ipak raditi embriotrasfer u septembru ili ne? Ne znam sta je tacno razlog odlaganja transfera pa mi je tesko da kazem da li ce biti u septembru ili ne.Da li imas pcos? Da li je pomenula hiperstimulaciju?Ako si dobila 7 embriona, znaci da si imala 10-15jc?Moguce da je zbog toga odlozila transfer i ako jeste to ne treba da ti poljulja poverenje. Meni je istu stvar uradila krajem 2017. Kao i jos mnogim zenama.Sto se mene tice, hvala joj. Mene su jajnici toliko boleli posle aspiracije. Tesko mi je bilo i da se nasmejem. Da je doslo do trudnoce, simptomi se pogorsavaju.U tom slucaju, da...najverovatnije ce ti transfer biti u septembru. Sto se d-dimera tice, dobro se set_ila da ga trazi.Nije to mnogo visoko, ali hormonska terapija utice na njegov porast. Zato si i dobila fraksiparin (zbog tog mikroginona). Mada, moje iskustvo kaze da ne bi trebalo da slusas njih, vec da odes kod hematologa sa tim nalazom i da on kaze da li treba fraksiparin i koja doza ili samo pracenje d-dimera, crp-a i kks.I da hematolog kaze koje sve trombofilije treba ispitati, a ne oni. Sta su ti trazili sve? Inace...Prvi transfer neces platiti jer ti je sad odlozen i idu odmah na krio. Osim ako nesto nisu promenili...
|