Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 12:45:47
|
|
|
|
Anoniman
|
- Mama, jel znaš da se deda i ja igramo da tučemo mangupe i zmije? - Ne znam. - Da, i deda se boji pa ga ja branim. - Oooooo. pa ti si neki mnogo strašan frajer!? - Jesam!!! Mene se niko ne boji!
< Poruku je uredio Tasha RR -- 1.12.2009 12:46:03 >
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 12:53:36
|
|
|
|
Dora
|
hahahaha Mog Luku moj brat zove ponekad Lukić. A mi imamo komšiju Lukića Balša već godinama za IGRAČKE kaže IDRAĆKE. Zna da izgovori sva slova, al ovo neće da menja!!!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 12:57:01
|
|
|
|
Anoniman
|
To je kao Lukino čudoRište i semec (mesec). Zna a neće...
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 12:59:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moj mali kumic rece neki dan kad je bio u gostima i nasao novine u WC u.... boze svasta oni pelu novine! I kze citao je bajku 6 patuljaka i zena! kad nisam umrla od smeha
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 13:01:25
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR - Mama, jel znaš da se deda i ja igramo da tučemo mangupe i zmije? - Ne znam. - Da, i deda se boji pa ga ja branim. - Oooooo. pa ti si neki mnogo strašan frajer!? - Jesam!!! Mene se niko ne boji!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 13:29:50
|
|
|
|
*Alexx*
|
Hahaha, kakav car! IZVORNA PORUKA: Tasha RR - Mama, jel znaš da se deda i ja igramo da tučemo mangupe i zmije? - Ne znam. - Da, i deda se boji pa ga ja branim. - Oooooo. pa ti si neki mnogo strašan frajer!? - Jesam!!! Mene se niko ne boji!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 22:15:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Luka večera, tata gleda vesti, na TV snimak sa neke sednice, i voditeljka kaže: "U narednih 7 dana predstavnici država van naše zemlje treba da bla bla..." /radi se o nezavisnosti Kosova/ Luka mrtav ozbiljan pita: - Oni su vanzemaljci?
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 22:17:40
|
|
|
|
viking
|
Misliim da za Lukišu treba otvoriti posebnu temu, on je uvek inspirisan
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 22:19:39
|
|
|
|
Lilly*
|
Ahahaha Odlično
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 22:21:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma odvaljuje već danima, mi vrištimo od smeha! A jesam vam pisala kada je mm gledao skupštinu? Pita Luka "Šta rade?", kaže mm "Presipaju iz šupljeg u prazno!" Prošlo nešto vremena, Luka otišao kod mojih, na TV skupština, tek će Luka mom tati "I ti gledaš ove što presipaju iz šupljeg u prazno?"
< Poruku je uredio Tasha RR -- 1.12.2009 22:26:25 >
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 22:28:45
|
|
|
|
LillyT
|
Sestricina od mog dragog (za dve nedelje ce dve godine), sada upija sve zivo. Gledao njen deda skijanje i kada je njegov pulen izgubio, on poludi i kaze "Ma, onaj peder je bolje vozio" Sutradan, gleda Lana TV sa bakom i vidi skijanje i kaze "Bako da vidis kako pedeji voze"
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 23:03:21
|
|
|
|
Verus
|
kad nisam crkla od smeha IZVORNA PORUKA: Tasha RR Luka večera, tata gleda vesti, na TV snimak sa neke sednice, i voditeljka kaže: "U narednih 7 dana predstavnici država van naše zemlje treba da bla bla..." /radi se o nezavisnosti Kosova/ Luka mrtav ozbiljan pita: - Oni su vanzemaljci?
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 23:06:24
|
|
|
|
Verus
|
joooj Od moje kolegice sa posla, mala sestricina (tri godine) otisla gore na sprat i igra igrice na kompjuteru. Vidi mama nje nema dugo, otisla gore, i nasla je kako se nesto muva po sobi. Pita je sta se desava, a mala cuti i kaze nista, igrala se sama sa sobom. Kad ono, (mama ne veruje), vidi mama jedna fioka nije dobro zatvorena. Otvori ona a u fioci-govno!Kad jepitala malu sto je stavila govno u fioku, a ona kaze da je morala da kaki i nije znala sta da radi jer nije stigla do wc-a! Pa je sirota sakrila govno. Joj sto sam se smejala!IZVORNA PORUKA: LillyT Sestricina od mog dragog (za dve nedelje ce dve godine), sada upija sve zivo. Gledao njen deda skijanje i kada je njegov pulen izgubio, on poludi i kaze "Ma, onaj peder je bolje vozio" Sutradan, gleda Lana TV sa bakom i vidi skijanje i kaze "Bako da vidis kako pedeji voze"
< Poruku je uredio Verus RR -- 1.12.2009 23:07:37 >
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 23:07:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Cesto pustam Nesi spotove na youtube, i on djuska i smeje se. Pustila danas slucajno, sigurno se secate, Sabrine i pesme Boys boys boys gde joj spadne kupaci u vise navrata. Pitam ja njega ko je to, i ocekujem odgovor "teta"...kaze on "sisaaaaaaaa" Eto sta ga tata uci
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 23:08:02
|
|
|
|
Verus
|
jooj nedjo!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 1.12.2009 23:12:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Luka stalno traži "Ujinu omiljenu pesmu", čak i otpeva ono Ooooooooooooooooo... sva sreća nastavak ne zna... KLIKNI
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 2.12.2009 0:10:30
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Od moje kolegice sa posla, mala sestricina (tri godine) otisla gore na sprat i igra igrice na kompjuteru. Vidi mama nje nema dugo, otisla gore, i nasla je kako se nesto muva po sobi. Pita je sta se desava, a mala cuti i kaze nista, igrala se sama sa sobom. Kad ono, (mama ne veruje), vidi mama jedna fioka nije dobro zatvorena. Otvori ona a u fioci-govno!Kad jepitala malu sto je stavila govno u fioku, a ona kaze da je morala da kaki i nije znala sta da radi jer nije stigla do wc-a! Pa je sirota sakrila govno. Joj sto sam se smejala! Kako je ovo slatko
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 2.12.2009 10:13:56
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Cesto pustam Nesi spotove na youtube, i on djuska i smeje se. Pustila danas slucajno, sigurno se secate, Sabrine i pesme Boys boys boys gde joj spadne kupaci u vise navrata. Pitam ja njega ko je to, i ocekujem odgovor "teta"...kaze on "sisaaaaaaaa" Eto sta ga tata uci
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 2.12.2009 10:17:23
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma odvaljuje već danima, mi vrištimo od smeha! A jesam vam pisala kada je mm gledao skupštinu? Pita Luka "Šta rade?", kaže mm "Presipaju iz šupljeg u prazno!" Prošlo nešto vremena, Luka otišao kod mojih, na TV skupština, tek će Luka mom tati "I ti gledaš ove što presipaju iz šupljeg u prazno?" Tasho,sin ti je genije!!! cmokic za njega i tebe!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 6.12.2009 16:53:53
|
|
|
|
Dora
|
Popi*dela ja danas na mm i promrmljala: Kreten! Luka to čuo pa došao i pita me: Mama, kad je tata kreten a što si mu onda žena?
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 6.12.2009 16:55:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Cesto pustam Nesi spotove na youtube, i on djuska i smeje se. Pustila danas slucajno, sigurno se secate, Sabrine i pesme Boys boys boys gde joj spadne kupaci u vise navrata. Pitam ja njega ko je to, i ocekujem odgovor "teta"...kaze on "sisaaaaaaaa" Eto sta ga tata uci
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 6.12.2009 16:58:59
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Dora Popi*dela ja danas na mm i promrmljala: Kreten! Luka to čuo pa došao i pita me: Mama, kad je tata kreten a što si mu onda žena? Pametno dete razmislja.
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 6.12.2009 17:07:22
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Dora Popi*dela ja danas na mm i promrmljala: Kreten! Luka to čuo pa došao i pita me: Mama, kad je tata kreten a što si mu onda žena? Pametno dete
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 10.12.2009 12:55:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Lazar: Mama kako se zove ovo? Ja: To se zove pesacki prelaz ili zebra. Lazar: A jesu oni uzeli zebru, stavili je tu i izgnjecili je?
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 10.12.2009 12:57:28
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Od kada je krenuo u vrtić stalno je bolest...Kada ste roditelj i odgajate decu predškolskog i školskog uzrasta, jesenji i zimski meseci umeju da budu veoma grubi pre...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?