Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 2.10.2010 21:48:21
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Macmiror sam ja koristila u trudnoći, potpuno bezbedne vaginalete širokog spektra, meni su jedine pomogle, iako nisam imala konkretan problem već samo povećan sekret u trudnoći. I kod mene je to bio slucaj. Ono sto me nervira kod njih je sto preko celog dana cure,pa sam nosila ulozak,i to ne dnevni vec onaj standardni.
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 2.10.2010 21:51:47
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: usamljena Ja sam dobila Macmiror Complex i to prvi put. Do sada sam koristila Canesten vaginalete ili kremu. Jel ima neko "iskustvo" sa ovim vaginaletama? Odlične su, ne brini
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 2.10.2010 22:31:13
|
|
|
|
usamljena
|
Moja terapija je jedna ujutro jedna navece. Malo sam se zabrinula jer mi na nalazu( ne finalnom) pise na PVU vidljiva manja ectopia ili tako nesto. Cekam rezultate PT. Zabrinula sam se da nije nesto ali ako ste i vi koristile ok onda. Hvala Vam, divne ste sve odreda
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 2.10.2010 23:22:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam koristila po jednu svako vele, ne sećam se koliko ih ima u pakovanju, valjda 6..tako nešto. Ne znam kako ih stavljati ujutru i normalno se kretati
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 3.10.2010 12:15:34
|
|
|
|
usamljena
|
12 kom, ujutro tampon i vaditi ga nakon par sati (2-3) . Meni je uzasno jutros, curi na sve strane , zuto, bljak
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 7.10.2010 21:55:17
|
|
|
|
usamljena
|
Opet ja- ostale mi 2 vaginalete a pocelo mi pre vremena! U uputstvu ne pise da li se sme koristiti u toku ciklusa. Sta mi savetujete?
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 7.10.2010 21:59:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Kad ti prođe ciklus onda iskoristi te dve.
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 7.10.2010 22:00:19
|
|
|
|
usamljena
|
Hvala ti, spas si. Bas nisam znala sta cu
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 7.10.2010 22:04:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Čim ti se završi ciklus iskoristi i te dve i biće ok ne brini! Ja ti preporučujem i mumio vaginalete, potpuno su biljnog porekla. Uz pomoć njih sam izlečila upalu (krvarenje) na grliću materice Njih možeš preventivno koristiti, posle ciklusa.
< Poruku je uredio Ana RR -- 7.10.2010 22:06:37 >
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 7.10.2010 22:08:21
|
|
|
|
usamljena
|
Kako mislis crvenilo? Ja imam neku ranicu pa trazim sve moguce da to lecim, nisam ni znala da to postoji ali eto. A kupicu i te , nije problem, sve sto treba
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 7.10.2010 22:13:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa nije bila baš ranica, već je na jednom mestu bilo jako crveno i malo kao krvavo. Dve ture tih vaginaleta sam koristila, prvu odmah posle pregleda, drugu posle sledeće menstruacije i evo, hvala bogu, nema ničega sada
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 7.10.2010 22:15:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo pisala sam o tome KLIK
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 7.10.2010 22:19:23
|
|
|
|
usamljena
|
Hvala ti, cudi me da se nisam setila. Visim na ovim temama Drago mi je da sada nema nista, nadam se da ce i kod mene biti tako
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 7.10.2010 22:20:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Hoće
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 16.2.2013 16:15:09
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja mrzim to curenje vaginaleta u toku dana, bljak.
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 14.6.2017 9:45:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pre par godina sam pila antibiotike zbog grla i dobijem kandidu. Od tada kad god pijem antibiotike koristim i vaginalete. Ne želim opet iste muke
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 14.6.2017 9:47:43
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja bas cesto pijem antibiotike zbog grla. Nisam do sada imala problema, pu pu. Ivana, koje vaginaleta koristis?
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 14.6.2017 9:50:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, uzmem ili Poliginaks ili Mac Miror. Problem je što se kandida vraca i od pada imuniteta, jedva sam je zalecila tada.
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 14.6.2017 9:56:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni sad prwporucili sbog spirale.cesto da uzimam vaginalete. Meni to bzvz svaki mesec da ih stavljam.inace Poliginax, Ginodaktanol ili Nistatin
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 14.6.2017 11:22:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja uvek kada pijem antibiotik nazovem svoju dr i kažem joj šta pijem a ona mi kaže koje vaginalete da kupim.
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 14.6.2017 12:12:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
U ja se ne secam kad sam zadnji put pila antibiotike...hmmmm
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 18.7.2020 17:40:56
|
|
|
|
Šmizli
|
Pozdrav devojke,da li je neka imala imala iskustva sa kasnjenjem ciklusa posle upotrebe vagilaneta.Ja sam pre dve nedelje stavljala "kansen" i evo sada mi kasni vec deveti dan.Pa me zanima da li je moguce da kasni zbog toga i da li je neka imala slicna iskustva?
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 18.7.2020 18:45:29
|
|
|
|
ivaMark
|
Skoro pa nemoguce...dr ili test, to bih ja uradila.
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 18.7.2020 18:55:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Nikada mi upotreba vaginaleta nije uzrokovala kasnjenje ciklusa. Otidji kod dr...
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 18.7.2020 19:30:21
|
|
|
|
physio70
|
Smizli, da li si radila test za trudnocu posto ti kasni?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?