Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 13:10:27
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 IZVORNA PORUKA: mamy2 Dosta žena nakon antibiotske kure ima slične probleme,jer antibiotici naruše ph vrijednost i izazovu te dosadene iritacije. Moja preporuka je Lactogyn oralni probiotik,meni uvijek pomognu. Namjenjene su upravo obnavljanju vaginalne flore i uravnoteženju ph. Meni uvijek pomognu. Isto ove je meni preporucila dr. dok sam pila tablete
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 13:12:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi I ja sam jedna od tih srećnica koja trenutno koristi Nistatin vaginalete ... Milina ......... Najgore mi je to (pored toga što su suvkaste .. i drobe se...) što sadržaj krene da se izliva napolje tek kasnije u toku popodneva ... Dakle taman zaboravim na to i puf! Kad osetim ... I svaki put se iznenadim ... E jeste! Ja ih stavim uveče, i tek sledeći dan popodne se izliva, i to odjednom, majku mu! Nego, kaži mi, tamo ima 15 vaginaleta... majku mu, baš mi dugo da ih stavljam 15 dana... jel to možda broj za one što stavljaju 2 na dan, pa da ne kupuju dve kutije... ?
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 13:34:49
|
|
|
|
Cvetana
|
Tasha, uzmi Canesten 3 kom, ima i aplikator, s kojim mozes bas duboko da ih stavis. Terapija traje samo 3 dana i vrlo su efikasne. Ako slucajno ne prodje posle 3 dana, ponovis jos jednom. Takodje je dobar i Lomexin, to je jedna vaginaleta, samo jedan dan se stavi i takodje je vrlo efikasna.
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 13:53:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Tasho, ne nameravam da ih stavljam svih 15 dana ... samo onoliko puta koliko sam danas pila antibiotike... Između 7 i 10 dana , recimo ... A za pakovanje nemam pojma ... mislim , da li ima i manje ... Nisam te razumela baš najbolje ovo poslednje...
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 13:56:51
|
|
|
|
Anoniman
|
kali bejbe,nađi nekog dobrog apotekara koji pravi lekove i neka ti napravi kombinaciju antibiotika na koji si senzitivna i nistatina...ja sam to sad uradila i naaadam se da sam pored onih koje sam pila oralno istrebila ovu gamad....
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 13:58:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Ti banderašice aj na FC ......!mOMENTALNO!
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 14:01:59
|
|
|
|
Anoniman
|
misliš na fb? aj,al na kratko.....na džobu sam, a šefica mi je danas extra sence nadrkenzi
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 14:34:12
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahahahahhaha ja se izvinjavam! HAHAHHAHAHA FC ......
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 16:47:01
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Cvetana Tasha, uzmi Canesten 3 kom, ima i aplikator, s kojim mozes bas duboko da ih stavis. Tasha je trudna... Nistatin ne ulazi u krvotok za razliku od canestena i sigurnije su za primenu u trudnoci...malo dosadnije al dobro... I ona ne sme duboko da ih gura Kali..jel ih pokvasis pre guranja?
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 16:54:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Kali..jel ih pokvasis pre guranja? Aaaaaaaaaaa ... ne??? E jesam , kao da do sada nisam naučila da neće ništa nasuvo...
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 16:56:39
|
|
|
|
cipiripi
|
ok..samo pitam.. znaci navlazis i roknes ti mozes duboko...za sad
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 17:04:03
|
|
|
|
Cvetana
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: Cvetana Tasha, uzmi Canesten 3 kom, ima i aplikator, s kojim mozes bas duboko da ih stavis. Tasha je trudna... Nistatin ne ulazi u krvotok za razliku od canestena i sigurnije su za primenu u trudnoci...malo dosadnije al dobro... I ona ne sme duboko da ih gura Kali..jel ih pokvasis pre guranja? Aaaaaaaaaaaaaaaa, pa nisam znala Onda nek se pati s nistatinom, ja ga isto mrzim bas zato sto se mrvi i nekako je sav bljak. A je l sme u trudnoci ginodaktanol npr. On je lepsi i bolje klizi ?!
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 17:06:53
|
|
|
|
cipiripi
|
pojma nemam..meni je nistatin extra pa nisam trazila alternativu.. a draga...dosta je klizilo...ovo je lek a ne uzitak
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 17:12:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Cvetana, inače koristim Canesten, ali sam sada trudna, pa ne filozofiram, nego slušam lekara. Ako kaže Nystatin, ja uzmem Nystatin. Kali, piše na uputstvu 1-2 dnevno, reko možda je pakovano 15 za one koji koriste i ujutru i uveče... IZVORNA PORUKA: cipiripi I ona ne sme duboko da ih gura Kaži "AAAAAAAAAAAAA" Koji sam selja, ali razumela si... Kali nakvasi ih, piše u uputstvu. Nisi čitala uputstvo???
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 17:25:24
|
|
|
|
cipiripi
|
Moram off ali moram jace je od mene Drugarica mi radi kao med sestra na Dedinju..kardiovaskularno. Ujutru nakon vizite daju bolesnicima terapiju i chepice.. Bio jedan bolesnik tu..tek prvi dan..samo sto je stigao.. I sestre prvo ostave tu terapiju na svaciju komodicu pored kreveta i nakon vizite daju lekovee... Dolaze do tog chike i potaju ga gde je chepic - klizma ? Kaze matori... "Popiooooooooo" sav srecan Tako i ti Tasho?
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 17:29:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne se*i Cipi, znaš šta sam htela reći, nemoj me terati da napišem i ovde ono što sam pre neki dan tebi u chat.
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 17:37:34
|
|
|
|
cipiripi
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 17:41:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobre sam volje... Možda je od vaginaleta...
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 18:01:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kali nakvasi ih, piše u uputstvu. Nisi čitala uputstvo??? ..nema kod mene uputstvo ... ovo je neko vanserijsko pakovanje ...
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 18:03:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Dobre sam volje... Možda je od vaginaleta... U tom slučaju, uzimaj ih i ujutru i uveče ...
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 17.5.2010 18:04:39
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahahahahaha... i kosa mi je nekako mekša...
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 22.5.2010 1:41:31
|
|
|
|
cipiripi
|
Trenutno rokam Palitrex(2x2 od 500mg)..guram Nystatin(svako vece)... Ne "posle antibiotika" vec u toku..uporedo sa njima..
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 22.5.2010 10:45:49
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 2.10.2010 21:39:41
|
|
|
|
usamljena
|
Ja sam dobila Macmiror Complex i to prvi put. Do sada sam koristila Canesten vaginalete ili kremu. Jel ima neko "iskustvo" sa ovim vaginaletama?
|
|
RE: Posle antibiotika - vaginalete! 2.10.2010 21:41:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Macmiror sam ja koristila u trudnoći, potpuno bezbedne vaginalete širokog spektra, meni su jedine pomogle, iako nisam imala konkretan problem već samo povećan sekret u trudnoći.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?