Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 22.5.2020 16:05:19
|
|
|
|
pari
|
Jess, super za rernu! Treba mi predlog 🙂 neka jednostavna cokoladna torta koja ce preziveti put do Valjeva (sat i po)
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 22.5.2020 17:40:20
|
|
|
|
ivaMark
|
pari, Saher torta 😊 jednistavna a divna
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 9:14:33
|
|
|
|
pari
|
Jeste saher divna ali moj sin priznaje samo čokoladu 😊 Dobro jutro! Mi ćemo uskoro za Valjevo. Uradila sam vežbe jutros pa sam odmah bolje... Kako ste?
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 9:22:59
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Lepo Pari,uživajte,želim vam lep provod.Drago mi je da si dobro.Ispih kafu,pa da povadim iz zamrzivača šta mm da nosi u selo.Odlazi,imamo i neke majstore,pa poručio roštilj da ponese da jedu.Nas dve nakon nastave odosmo na giros i sladoled.U međuvremenu napraviću desert u čaši sa oreo keksom.Da vidim šta će dete da doručkuje i tako.Lepo je vreme.Želim vam prijatan vikend.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 9:38:49
|
|
|
|
pari
|
Flamingos,kad ćete vi na selo? Kakvo je vreme tamo? Ovde oblačno, čak je i kišica padala jutros
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 9:38:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Dobro jutro. M nocas temp 39,iz cista mira..samo sinoc nije hteo da vecera,bio napolju,skakao...Sumnjam na grlo..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 9:39:25
|
|
|
|
pari
|
Ajoj von...baš odjednom...javi kasnije kako je
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 9:48:25
|
|
|
|
vonavoj
|
U ponedeljak je primio vakcine,ali mislim da nema reakcije na njih...u 72h ima,kaze dr. Jedino sto jw u sredu skakao po baricama i bio skroz mokar..eto,tada je mozda mogao da se razboli.Ej,sad kad treba da krene u vrtic,ja na posao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 9:53:09
|
|
|
|
pari
|
Možda nije ništa von,možda ga prođe u roku od dan,dva...
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 10:04:08
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: pari Flamingos,kad ćete vi na selo? Kakvo je vreme tamo? Ovde oblačno, čak je i kišica padala jutros Čim se završi školska godina odosmo na selo.Lepo je ovde vreme.Von,ljubim da prođe temperatura.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 14:05:53
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Von, nadam se da će mališa brzo biti dobro. Pari, pa saher i jeste puna čokolade ☺ Nama došao stric, Marta se igra sa njim u dvorištu, ja završavam ručak. Posle ćemo negde u šetnju, mada nije neko lepo vreme baš.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 14:07:39
|
|
|
|
emicaa
|
Von kako je sad? Nisam citala sta ste pisale,ugledala sam sano ovo od Von.Ostale djevojke dobro ste?Kakvi su vam planovi ovaj vikend.Nama danas vec treci dan vikenda 😂
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 15:48:03
|
|
|
|
vonavoj
|
U 1 je imao 38.4...brufen ispovraca,moram cepic...odspavao je..bolje je volje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 16:56:34
|
|
|
|
flamingos
|
Von,duša draga,ljubi ga puno i budite dobro.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 20:27:28
|
|
|
|
vonavoj
|
Lomi ga strasno,imao je 38.8,stavila sam mu obloge,spala na 38.1..cekam 21 da mu dam cepic..na sirup povraca.. Lepo je jeo sad..moguce da je neki virus..uglavnom ume da ima temp po 4 dana i da bude virusno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 20:28:33
|
|
|
|
pari
|
Uf, jadan mali :( samo da mu što pre prođe ..
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 20:34:06
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Von,baš mi je žao.Dušica draga,samo da što pre prođe da se ne muči i vi da ne brinete.Držite se.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 22:59:09
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro vece, zene. Sta radite?Mi dan proveli sa mojima. Jao kako nam je bilo divno. I to bas divnoo...Von, kako ste vi? Kako sad temp? Ostale zene,sta radite?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 23.5.2020 23:03:12
|
|
|
|
flamingos
|
Lepo Mirko,uživali ste.Evo spremismo se za krevet.Von,jeste li dobro?Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 24.5.2020 7:17:29
|
|
|
|
pari
|
Von,kako ste?
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 24.5.2020 7:49:23
|
|
|
|
nata11
|
Von nadam se da ste bolje. Nisam ispratila jer vec krenuo u vrtic? Mi budni od 5 evo pijemo 2 kafu dok gospodjica cepa novine 😩😩😩
|
RE: Razgovori mama 05/20 24.5.2020 8:18:59
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Mi smo malopre ustali, L jos spava, M je spavala kod drugara. Sad cekamo da cujemo utiske. Ruzno vreme u Ns, trebali bi u Srbobran. Von, kako ste jutros?
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 24.5.2020 8:19:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Mi cemo na salas uprkos vremenu. Mi imamo potrebnu opremy z ovakve uslove 😁 nego virnite u temu prevremeni pubertet. Pisala ssm tamo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 24.5.2020 8:47:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Lepo je spavao,dala sam mu cepic u 22 imao je 38.6..nocas se budio da pije vode,ali nije bio vruc.. Videcemo za dalje..Moguce da je komb vakcina,trojke..prehlada..Mi danas nemamo vode do 14h,a ja nisam nista ostavila..potpuno sam zaboravila..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 24.5.2020 8:48:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Nato,nije jos krenyo..za 7 dana.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?