Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 7:48:02
|
|
|
|
pari
|
Ja rekla M da cemo na Adu da se kupa ali mislim da nece biti vreme za to iako ce biti toplo sigurno...Svakako cemo otici do Ade pa cemo videti sta cemo...Lepa je Ada sad dok jos nije sezona, a i kad nije vikend. Mi cemo sutra u Ns konacno,posle vise od 2 meseca...
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 8:18:14
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,mm danas ne radi panke odveo T a srecko i ja se mazuljamo. Von ja sam mislila da ove sedmice pocinjes sa poslom,nesto sam ocigledno pobrkala 😂 Pari idete kod tvojih? Kisa opet samo sto nije pocela,8 stepeni trenutno 🤦♀️
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 8:28:11
|
|
|
|
vonavoj
|
Trebala sam od 11.5.ali me je zvao gazda u petak i ipak odlucio da mi da stari odmor...na koji imam pravo,a nije hteo da mi da. Doruckovala sam y miru,deca jos spavaju. Jos i kafu kad bi popila,uspeh.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 9:04:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Meni se Sofi uvukla u krevet. Jos uvek me boli kicma. Ne mogu da se okrenem u krevetu. pari, zar nije rano za kupanje na Adi😀 Sinoc sam do kasno ostala. Imam mnogo posla oko skole.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 9:10:59
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobar dan, kod nas suncano i lepo. Doruckovali,pili kafu, sada na radne zadatke.Kako ste zene? Mi juce jeli sladoled. A za kupanje je jos rano. Hladno je ipak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 9:15:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro. Kod nas magla, sparina. Baš je bljak. Majstori jutros jedni za drugima, ne znam više gde ću sa sobom. Ja se ne kupam u Adi ni kad je sezona haha. Jednostavno nema šanse da uđem u tu vodu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 9:31:03
|
|
|
|
emicaa
|
Anci spremi kiflice i begaj kod mene 😂 ima i ovde majstora ali nisu u mom stanu 😂 Sanjice mislis da ti je od vjezbi ukocenost?
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 9:31:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma kakvi ni ja Anci kad sam kod mojih. Obozavam da plivam, jer sam bila nekada plivacica ali u Adi nikako.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 9:34:55
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Anci spremi kiflice i begaj kod mene 😂 ima i ovde majstora ali nisu u mom stanu 😂 Sanjice mislis da ti je od vjezbi ukocenost? Hahaha govorim tiho i nosim kiflice sa sobom
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 9:36:15
|
|
|
|
pari
|
Sad je divno, providna je voda skroz.. Ja uradila neke pilates vežbe 25 min. Kasnije ćemo napolje
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 10:20:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Svejedno pari hladno je. Brrr Emi, mislim da mi je od vezbi. Nema veze. Pauzu cu da napravim
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 10:41:00
|
|
|
|
ivaMark
|
Dan mame, sto se kupanja dece tice, njima nikad nije hladno 😅😅 Pre par leta smo punili bazen, direkt sa cesme...i naravno kuknjava da udju unutra, ko ce da ceka ceo dan da se voda zagreje.. pustila sam ih kad je bilo mozda deset_ak cm u bazenu...rekoh pobeci ce od hladnoce, ma kakvi, uzivali su...nisu se prehladili. Nama je zahladnelo malo, kisica, ali prija svakako. Jovana je bila na sistematskom, porasla 7 cm i dobila 5kg za godinu dana, sve ostalo u redu. Dobili smo uputstva za skolu i vrtic, uciteljica me odusevila iskrenoscu. Napisala je na kraju da ona ne moze tako da radi (mislila je na drzanje dstojanja sa decom) i da ko ne zeli da ona prilazi njegovom detetu da joj napise to, postovace..(misli na obe uciteljice) ...napisala je da nije cuvar u zooloskom vrtu da bude na distanci sa decom...to je naravno nesluzben mail bio.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 11:44:53
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice sad moras pauzirati htjela ili ne... Mi smo prosli vikend otusli do jednog jezera,mnogo je veliko i voda je jos hladna.ali iznenadila sam se kolilo kupača ima.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 12:36:09
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Sanjice, sigurno je zbog vežbi. Ja sam primetila, na primer, da mi vežbe istezanja pogoršavaju ovaj bol oko lopatice, pa sad isto pauziram. Stigli mi rezulati, svi su ok, kaže dr verovatno sam istegla mišić kad sam kašljala, da se opustim i ne brinem. A ja sam baš strašno zabrinuta bila ovih dana, čitala naravno po netu o svakakvim groznim bolestima... Mi planiramo sutra u vožnju biciklima ako bude lepo vreme. O kupanju još ne razmišljamo.
< Poruku je uredio Milena18 -- 15.5.2020 12:41:20 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 13:43:37
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Evo poceo mi cas pre 9 min 😬 P jos rucka tako da cekam da zavrsi pa cu onda ja na red sa svojim poslom. Danas 7 casova. Siz ce dobijem jos me deca pitaju jel imamo cas na zoomu. Nema sanse od antihrista svaki put tako. Reko nema imacemo jos jedan cas na zoomu za predlog zakljucnih ocena. I to je to. Ostalo se snimam preko looma i kacim prezentacije. Mm danas rodj. Toliko sam ljuta na njega da mu ni tortu nisam napravila. Poslala sam mu poruku da zna da bez mame nema nicijeg rodjendana. Jer D naravno ne prati datume iako zna kad je tata rodjen, P je tek mali nema pojma. Tako da mu jutros niko od nas nije cestitao rodj. Posle mi bi zao pa sam rekla D da posalje tati bar poruku 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 13:47:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Љишо, ти си шоу. Ево и ја сам у часовима од 1 до 8 разреда. С тим што нам је директорка рекла да осмаке пустимо. Тако да њима не шаљем. Моје нешто цртају, тј. Т ради своје задатке, а Софи црта. Милена, мм је става да ове године нигде не идемо на купање. Купићемо деци базен за двориште и то је то ове године.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 15:17:12
|
|
|
|
ivaMark
|
Sanjice, bazen je odlicna varijanta za celo leto. Mi smo tri godine uzivali u njemu. Moja preporuka je obavezno sredstvo protiv algi pre sipanja vode i obavezno od prvog dana pumpa, kad god bazen nije u upotrebi, cak i kada pada kisa...pokrivac naravno, mreza za vadjene bubica, lisca...i trajace vam voda celu sezonu.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 15:59:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Iv, komplikovano je to Mislim znam da mora tako. I ja sam za to da bude sto bezbednije za decu. Moja deca samo narucuju sta da spremam. Tako da pravim pauzu od skole, i odoh da spremam gibanicu i ova mala je trazila cokoladne mafine.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 20:48:27
|
|
|
|
pari
|
Mi išli da peremo auto, pa posle kod majstora, nije mi radila klima u autu...sve to sa njima...veselo... Sad se kupaju...valjda ćemo uskoro u krevet, ja mrtva...
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 20:48:36
|
|
|
|
nata11
|
Joj dajte malo te kise. Kod nas 36C danas, popadasmo. Evo trenutno je 30C Pari imas pp.
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 20:51:00
|
|
|
|
pari
|
Nije mi još stigla nato...
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 21:00:12
|
|
|
|
emicaa
|
Nato daj sunca 😂 Ljiso zeno sta uradi covjek 🤦♀️ Mi smo otisli do Ikee kupili sto bez ostrih ivica.Ne mogu vise gledam onaj sto smo imali,srecko je zbog njega zavrsio na usivanju.Radujem se sutra jutru da se naspavam kao covjek
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 15.5.2020 22:13:46
|
|
|
|
nata11
|
Jao da znas kako pece a jos vruc vetar Pari nece poruke sutra cu sa kompa, nemam te na fb. Nista hitno /bitno.
|
RE: Razgovori mama 05/20 16.5.2020 17:26:45
|
|
|
|
flamingos
|
Gde ste mame,šta radite?Nas dve išle do frizerke,ofarbah se,Anđeli skratiše malo krajeve,pa smo išle do grada.Sprema se kiša.Sad dete jede,ja odoh da smućkam šejk sa jagodama.Izvolite na sladoled(tri ukusa-jagoda,plazma i čokolada).Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 16.5.2020 20:50:01
|
|
|
|
Filadendronka
|
Evo mene Flamingos. Kako ste mame? Mi isli u kupovinu obuce za decu, D je naglo porastao i sve mu je malo. Ceo dan me boli glava, ni lek ne pomaze. Sutra se radujem novom danu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?