Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 15:05:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Ljisho,nisam ni ja htela,a sestra zapela,a on hoce da ide..reko caaao😂😂 Uzivao je.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 17:14:23
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR U bolnici sam. Operisali su me u ponedeljak vece. Žene,al sam gladnaaaaaaa. A tek sto mi se pije kafaa. Nisam jela od nedelje veče,pojescu telefon 🙄 Joj Ivana... Sad ti je strasno, ali posle ce ti cak i biti cudno. Ja sam posle operacije bas slabo jela. Donosili mi po pet cevapa, jer znaju koliko ih volim i kada su videli da se bacaju, onda po dva, ni to nisam mogla, ostajalo i bacalo se. Burek sa mesom koji najvise volim, mi je smrdeo. I mojoj cimerki doneli Lava kolac, a on... Prelep, topi se, preliva se. Gutam ga ocima a dusa nece. Dva dana stajao na prozoru i na kraj smo ga bacile. Mislim da sam ostala zeljna tog kolaca...
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 18:23:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobar dan. Dete radi domaći, ja radim svoje. Posle dete da večera a mi da sipamo vince. Ujutru dolaze majstori.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 19:00:24
|
|
|
|
emicaa
|
Moje veliko dijete otislo kod zubara na kontrolu,a ovo malo mi jede crnu dzigericu polagano 😂 Mati da spremim lava kolac i posaljem postom 😁
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 19:02:11
|
|
|
|
pari
|
Ana, šta će raditi majstori? Mi bili napolju celo popodne, sad palačinke...Dopisivala se sa mamama iz M grupe iz vrtića, oni će svi slati decu od 18og...
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 19:13:26
|
|
|
|
mati
|
Emice, moze. Slatko ne odbijam.. Jel znas da jos cuvam novogodisnju ceatitku sto nam se vratila, poslali smo 29.12.2018., i vratila se. Sve da ti posaljem da vidis u cemu je fora i zaboravim. Ali uredno je cuvam tako spakovanu u koverti. Preletela jadna avionom i vratila se...
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 19:22:10
|
|
|
|
emicaa
|
E svasta 🤦♀️ te godine nisu ni od mene svi dobili,pojma nemam sta je krenulo naopako
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 19:35:21
|
|
|
|
Milena18
|
Ivana Mi bile malo u šetnji popodne, grad je pun. Još malo večera, pa spremanje za krevet. Pari, da li ti je bar malo bolje?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 19:37:12
|
|
|
|
flamingos
|
Milena,i ovde dosta naroda u gradu.Pari,nadam se da si dobro.Odgledah slagalicu,sad čekam serije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 20:54:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece. Jedno dete ima cas engleskog, a drugo je sa mnom. Slazemo ves. Inace bila sam na uz. Nema vise cista. A inace smotana sam. Kad sam izasla napolje, sapletem i cela padnem. Oderem i koleno i ruke. Sad ne mogu da se normalno savijem. Sve me boli.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 20:57:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vecw. Evo stiglo obavestenje D krece hokej. Sad vise nema leda sad au na rolerima. A nikako da joj kupimo nove. Ne daje mi se 30 000 na neke vauu rolere. Kapiram dobice action i nek bude srecna 😂 samo da ne bude kao za klizaljke da sam ti losiji roleri ne.mogu da izdrze njihove treninge. Jaoo... da s.rem pare ne.mogy ih nas.ati. majke mi P spava D u pidzami sad ceni ona ja crkoh danas a tek me ceka posao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 21:00:45
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: pari Ana, šta će raditi majstori? Pari, svašta ovi sutra farbaju fasadu i terase, posle njih drugi menjaju oluke i šta već gore na krovu a posle njih na red dolazi kuhinja
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 21:16:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jao Ana kad ce kod mene na red da dodje kuhinja?😂mi bismo izmestali kupatilo i premestali kuhinju. A to je....veeeliikaaaa lova. Mislim mogli smo vec 10 puta promeniti kuhinju ali ovo... ovo kosta ihaj para.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 21:23:04
|
|
|
|
pari
|
Ajoj Sanjice,kako si tako pala...čuvaj se! Super za cistu! Ja sam malkice bolje. Uzela sam tobradex kapi za oko. Desni malkice bolje, utihnule su...A i ja sam se malo reset_ovala, nisam kao jutros živčana...Pomoglo je što smo bili baš dugo napolju, što smo malo igrali nas troje malopre :)Super Ana za radove, biće vam lepo!
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 21:42:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Inace imam pupcanu kilu. pari, nisam imala naocare. Sve mi zamagle od maske i da uzmem nalaz ode cela. Imam dve leve noge😀
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 21:45:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jao Sanjice 😔 Poznat mi osecaj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 21:47:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, da mi nije rekao dr ne bih ni znala. Nista ja ne osecam. Ne znam ni sta treba da osecam
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 21:58:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ivanka, da mi nije rekao dr ne bih ni znala. Nista ja ne osecam. Ne znam ni sta treba da osecam Isto kao kod mene. Da mi dr ne rece ja ne bi ni znala. Samo mali kliker na pupku. Mada ja cesto češkam stomak i on mi reče da je to to. Kao neki simptom. Jer je osećam blagu neprijatnost u tom delu. Pogotovu od pojasa odeće. Pa kad sednem to mi nekad mnogo smeta. Još ako se najedem
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 7.5.2020 21:59:23 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 21:59:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sanjice a od cega to? Inace za magljenje naocara saosecam 😁 Pari super sto si bolje psihicki odmah si bolje i fizicki.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 22:00:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Izluđuje me megljenje naočara
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 22:01:35
|
|
|
|
vonavoj
|
O bre sanjice,kako si uspela to,i da se tako povredis. I ja sam crkla danas,izduvao me vetar,deca bi ceo dan bila napolju,a meni ne prija.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 22:11:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Sanjice a od cega to? Inace za magljenje naocara saosecam 😁 Pari super sto si bolje psihicki odmah si bolje i fizicki. Ljiso i ja se pitam. Mada, pomeram trosed i dvosed, nekad i podizem🙄 Citala sam da hoce i od toga. Mi smo stvarno lude žene. Sreca isao je mm sa mnom, pa me je podigao.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 22:14:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kod mene je trudnoca. Kaze dr nekim zenama tek npr u drugoji li trecoj trudnoci dodje do pupcane kile, vecina to nema.Istegnuce trbusnog zida. A ja taman htela da operisem letos... Da prebrinem... Sad nista od toga.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 22:47:26
|
|
|
|
mati
|
Sanjice i Ivanka, ja sam operisala kilu... Ima tema, mislim da je Hernia ventralis, kuckam sa tel pa ne znam da ubacim link. Tj da ne otvaram prozore... Samo da vam kazem da zna da bude opasno, ali ne bih da vas plasim. Prosetala sam kucu, prvi put u normalno vreme. Decica budna, svako sa svojim drugarom Kostom, na viberu, pa sva cetvorica u istoj igrici. Neka ih, ne branim im sada. Ovo stanje nas je sve poremetilo... M je danas imao proveru iz matematike, rrkla dam mu da ssm uradi a ja cu damo da posaljem kad stignem sa posla. Na kraju je i sam poslao... Cmokic za mame i decicu
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 7.5.2020 23:42:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanjice, citah unazad ali ne nadjoh. Kako si otkrila za kilu? Mrzi me da se pokrenem do kupatila.... Ali bukvalno me mrrrrrrzi....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?