Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 15:22:41
|
|
|
|
mati
|
Daco, kako mislis "odakle mi"? Rekla mi je trijazna, kada me je zvala da pita da li cu voditi dete u vrtic. I bas sam joj to ponovila, da li sam dobro razumela, kaze tako je.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 17:26:43
|
|
|
|
daca77
|
Mati, ne znam šta da kažem☹️...meni je baš naglasila da deda više neće moći da je ostavlja i uzima, već samo roditelji i da sredinom ove, predstojeće nedelje pozovem vaspitačicu kako bismo se dogovorile oko datuma polaska u vrtić, jer sam joj rekla da neće od 11.05, već nešto kasnije.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 18:01:12
|
|
|
|
mati
|
Pa zato ti mozda i nije rekla, ili si je pogresno razumela. Jer ja sam joj rekla da bi volela da krene posto se rastaju sada, i ona me odmah presekla uslovom... Sto je i za ocekivati
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 18:09:10
|
|
|
|
mati
|
Ups. Otisle mi dve por. Ovu izbrisite. Sorry
< Poruku je uredio mati -- 3.5.2020 18:10:22 >
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 18:24:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A sta kazu ovi nasi, kad ce ukinuti policijski cas?
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 3.5.2020 18:25:13 >
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 18:41:52
|
|
|
|
physio70
|
Niko da se oglasi i kaze kada ce ukinuti. Uskoro ce morati kad vec otvaraju svasta.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 19:53:35
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,još nije precizirano,nagoveštavaju nešto sledećeg vikenda.Ko bi ga znao.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 20:01:35
|
|
|
|
mati
|
Nesto sam procitala da je Vucko veceras na pinku, sa dr Konom. Ali ne nalazim u koliko sati. Mozda kaze nesto novo. Kona mogu da slusam, cak mi je i prijatan.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 21:03:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Za vrtić ce trebati potvrda sa posla od oba roditelja da su oni neophodni na radnom mestu. Tacno ako mi muz ne dodje u toku nedelje nece mi primiti dete u vrtic 🙄
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 21:26:51
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: mati Nesto sam procitala da je Vucko veceras na pinku, sa dr Konom. Ali ne nalazim u koliko sati. Mozda kaze nesto novo. Kona mogu da slusam, cak mi je i prijatan. Upravo sada.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 22:48:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Policijskog casa nece biti u cetvrtak. Jeee... Uglavnom gledam sad tamo statistike. Svedska testirala isto ljudi kao i mi priblizno imaju preko 200 smrti na milion stanovnika a mi 20. Svedjani opustencija svo vreme.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 23:05:49
|
|
|
|
flamingos
|
Da,Ljisho,obaveštava me mm o prenosu na tv.😀
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 23:08:07
|
|
|
|
physio70
|
Daj Boze da tako bude. Dozlogrdilo je ljudima vise.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 23:10:28
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Da li ce biti policijskog casa u sredu?
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 23:13:35
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,po svemu sudeći hoće.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 23:15:37
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
24h? Ili ono do 18h? O dokle vise..
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 23:17:01
|
|
|
|
physio70
|
Nece valjda opet 24h mnogo je. Izdrzacemo jos 3 ili 4 dana.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 23:20:20
|
|
|
|
flamingos
|
Koliko shvatih-sreda od 18 h do četvrtka u 5 i to je kraj.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 23:39:59
|
|
|
|
pari
|
Da,i ja sam tako shvatila
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 3.5.2020 23:42:17
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Da, to je to. Sada sam vratila da cujemn na TV-u.
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 5.5.2020 19:46:57
|
|
|
|
milicicak
|
Jesu li ukinuli vandredno stanje? Znam da sam ko sa marsa pala ali ne gledam tv, ne citam novine, vi ste mi jedini izvor informacija iz spoljnog sveta :)
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 5.5.2020 19:55:32
|
|
|
|
lesica
|
Od četvrtka Mili. Ja neću da kometarišem išta na ovu temu, jer se bojim da će me neko uhapsiti.
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 5.5.2020 19:58:25
|
|
|
|
pari
|
Lesice, kako vi funkcionišete sad, je l imate terapije, kakvo je stanje kod lekara?
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 5.5.2020 20:01:40
|
|
|
|
flamingos
|
Lesice,grlim vas i ljubim.❤
|
|
|
|
RE: Korona virus - 2. deo 5.5.2020 20:04:41
|
|
|
|
lesica
|
Pari, funkcionišemo kako moramo. Sreća naša te je ceo naš tim i lekara i sestara divan, pa koliko god mogu se trude da sve nas i decu i roditelje poštede i zaštite...a sve ostalo bih ostavila za neki naredni trenutak da me ne bi, rekoh već neko uhapsio, a samu sebe banovala zbog psovki i takoc. Uglavnom, sve ono što ste možda mogle da pročitete po pitanju neorganizacije, nedostatka opreme i slično, je itekako tačno i još bednije nego što može da se zamisli. Čuvajte sebe, ne opuštajte se, ovo je sve samo ne gotovo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?