Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 0:05:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emi bliza mi je Ivana🤣
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 7:23:50
|
|
|
|
pari
|
Dobro jutro, kako ste? Danas bez kise pa cemo se set_ati vise (ispala rima :))
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 7:35:48
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro i od mene. Ustala da ispecem hleb, pa bi trebali kod drugara na vikendicu. Iako je nesto oblačno, ali valjda nece padati
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 8:12:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mi danas na salas. Jeeeee....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 8:31:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Mi danas na salas. Jeeeee.... Lep provod Ljisho! 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 8:53:15
|
|
|
|
emicaa
|
Uzivajte. Sanjice a ti Ivanu pod ruku pa obadvije kod mene 😂
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 8:57:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro.❤️Ljiso, uzivajte. Hocu i ja na neki salas. Suncan je dan. Umesicu picu dok se deca ne probude i ne dodje mm. Mogli bi i mi negde proset_ati.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 9:10:35
|
|
|
|
pari
|
I ja stavila ručak u rernu da to završim odmah ujutru...ako ispadne ok, stavila sam pirinač,povrće,belo meso i prelila paradajzom i vodom... I mi ćemo napolje kasnije...Nešto me zub boli ili zubi, često stiskam noću zube pa me ujutru boli, a i desni me često bole...Ljišo,uživajte. I vi jess!
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 9:19:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Uzivajte. Sanjice a ti Ivanu pod ruku pa obadvije kod mene 😂 Eto kako se nadje rešenje ❤️
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 9:23:24
|
|
|
|
Rosita
|
Devojke, dobro jutro, ušla sam sam posle puno vremena samo da vam javim da smo dobro, povremeno virnem ovde ali nemam vremena da budem aktivna. Puno vas pozdravljam!!!
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 9:26:00
|
|
|
|
pari
|
Super što si se javila Rosi, mislimo na tebe...
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 9:35:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rosi, lepo sto si se javila. 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 10:00:46
|
|
|
|
jess021
|
Ipak nista od rostilja danas, bas je hladno
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 10:39:46
|
|
|
|
mati
|
Sanjice daj malo tog sunca, ovde zahladilo, vetat neki grozan duva. Ali dobro, bar nema kise. Spavamo sa otvorenim prozorom, ali je roletna spustena pa odignuta, i bas je toplo. Pa nikad nemam predstavu kakvo je vreme napolju. Sreca pa nisam tako brza, i nisam popakovala jakne.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 10:44:32
|
|
|
|
pari
|
I ovde je sad sunce,sad ćemo napolje...
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 10:46:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mati Sanjice daj malo tog sunca, ovde zahladilo, vetat neki grozan duva. Ali dobro, bar nema kise. Spavamo sa otvorenim prozorom, ali je roletna spustena pa odignuta, i bas je toplo. Pa nikad nemam predstavu kakvo je vreme napolju. Sreca pa nisam tako brza, i nisam popakovala jakne. Ima sunca, ali duva vetar. Nista od set_nje.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 10:47:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Danas je bas hladno,duva vetar,nema synca..smor.. Mozda sednemo u auto i provozamo se samo..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 13:36:35
|
|
|
|
ivaMark
|
Cao mame, kod nas sunce, preleeeepooo... Castili smo decu bajsevima sad za vikend, J danas sa tatom izvozala 18km...L ceka bajs da stigne, moj treba na servis, tako da smo pauzirali sada. Jos malo pa nam krece skola...J se raduje ☺️
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 13:51:35
|
|
|
|
mati
|
Kod nas je jos uvek bljak. A vetar duva li duva... Valjda ce samo sutra biti toplije i u utorak opet neka kisa. IvaMark, odakle ste vi? Pocinje vam skola... Kod nas ce vec krajem maja biti gotovo sa skolom, TV nastavom.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 13:52:47
|
|
|
|
pari
|
I ovde duva li duva ..nije baš prijatno za šetnju iako planiram da izađemo još jednom. Malopre smo bile jedno pola sata. Kupile jagode. Ručale sad.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 13:54:52
|
|
|
|
ivaMark
|
mati, zivimo u Sloveniji...J je prvi razred, krecu 18.maja nizi razredi...a inace je skolaska godina do 28.juna.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 13:55:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mati Kod nas je jos uvek bljak. A vetar duva li duva... Valjda ce samo sutra biti toplije i u utorak opet neka kisa. IvaMark, odakle ste vi? Pocinje vam skola... Kod nas ce vec krajem maja biti gotovo sa skolom, TV nastavom. 0 Ovde isto duva. Ja ne vodim decu kad duva. Pre dve nedelje je Sofi sa T bila u dvoristu. Bio je vetar. I odmah joj je procurio nosic. Tako da moramo malo da se sacuvamo. Bice ovih dana lepog vremena.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 14:06:48
|
|
|
|
mati
|
IM, kod vas krecu po razredima? Jel ste imali TV nastavu, ja uopste nisam u toku... Sanjice, mi setamo kad je onako slab vetar i ima sunca, ali sada vetar nosi koliko duva, a sunca ni na vidiku. Jos kad krenem da radim, ostaje nam samo vikend. Valjda ce da ukinu ovaj p.cas
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 14:22:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Provozali smo se do Bga,i malo po nasem keju,ali duva vetar... Iva,super za bicikle,i mi smo se opremili svi,uzivanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 16:14:05
|
|
|
|
emicaa
|
Von i mi se idemo provozati ssmo ako ne mozemo hodati.Favid obozava voznju autom,najvise zbog njega to radimo. Rosita lijepo da si svratila 🙂
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?