Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.10.2014 12:06:32
|
|
|
|
Modessty
|
lelo ja bi da ih probam
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.10.2014 12:10:39
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala veselice.. Mod, šta bi da probaš? Moje proizvode? Pa dođi. Ok, ne osećam se prozvanom, htela sam samo da to raščistim.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.10.2014 12:17:41
|
|
|
|
Torbica
|
Lelo nisam mislila na tebe,nego na ove recepte poslednjih dana,radi nagrade.Ti kacis kao i ja,iz ljubavi i recepti su ti fenomenalni! Ja nekako mislim da sam bez slike nedovoljno dočarala!No dobro,mogu ja i bez slika,ne kažem.
< Poruku je uredio Torbica -- 31.10.2014 12:18:21 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.10.2014 12:25:14
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Mod, šta bi da probaš? Moje proizvode? Pa dođi. ma sve što praviš! Još kad vidim onako neku profi sočnu sliku dođe mi i monitor da pojedem!
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.10.2014 12:39:05
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Mislim da bi trebalo da se vrednuju drugačije recepti sa slikama.Ja mogu ceo kuvar da prepisem u C kuhinju ali mislim da to nije poenta nego da prikažemo slikovito kako izgleda to naše kuvanje. Torbi, slike i donose dodatne bodove. Javni ako imaš predlog za drugačije bodovanje silka, rado ćemo da razmotrimo
< Poruku je uredio dunja RR -- 31.10.2014 19:02:08 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.10.2014 12:39:27
|
|
|
|
Torbica
|
Upravo to-slika vernije dočara!Mogla bih 100 čuda da ispisem ali nije mi to-to.A imam gomilu recepata koji će biti uslikani pa onda objavljeni. Dunja,vi najbolje znate,mislim da zbog ovog novog pravila da se broje recepti ne treba da to ode u krajnost,objava radi objave,to mi je zasmetalo.
< Poruku je uredio Torbica -- 31.10.2014 12:43:39 >
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.10.2014 15:38:32
|
|
|
|
mirkam
|
Lelo,i ja mislim da ti ne treba da se osjecas prozvano. Samo ti kači recepte,ja ih redovno prepisujem i isprobavam.E sad,jeste da mi ne ispadne baš kao na tvojoj slici,ali vjezbacu,vjezbacu
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.10.2014 18:48:24
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala, žene. Mod, jao pa moje slike su daleko od profi, ali trudim se. Mm ima talenta za fotografisanje, pa nekad on slika, a i mene je naučio. I svakako nema šanse da prestanem da kačim recepte.
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.10.2014 21:54:11
|
|
|
|
Bibilib
|
lela meni se dopao tvoj recept jaffa-kuglof i isprobali smo ga naravno,samo sto smo ga stavili u okrugloj tepsiji...pa nije kao tvoj...
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.10.2014 22:54:42
|
|
|
|
lelaigor
|
E baš mi je drago. Može kuglof da se peče u bilo kakvom kalupu, samo da nije debeo, ali nije to to, kuglof je kuglof
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.10.2014 23:06:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Lela moze link do tog kolaca, ja sam ga videla, a sada ne mogu da ga nadjem u recptima
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.10.2014 23:10:22
|
|
|
|
Bibilib
|
bas tako,u pravu si...
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.10.2014 23:11:18
|
|
|
|
lelaigor
|
Naravno : KLIK
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.10.2014 23:12:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala. oft da ti sto pre bude bolje draga ne znam sto meni nece da izbaci u pretrazivacu recepata kada ga trazim
|
|
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 31.10.2014 23:14:04
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Hvala. oft da ti sto pre bude bolje draga ne znam sto meni nece da izbaci u pretrazivacu recepata kada ga trazim Hvala Možda napišeš jafa sa jednim F?
|
|
RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes... 26.4.2020 22:12:56
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala,neću se takmičiti sa ovim receptom.Pokušavam glasovima da osvojim dodatnu nagradu i ne želim sama za sebe da glasam.Kad rešim da postavim recepte-postaviću ih evo da ne obećam ali minimum 50.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?