|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/20
23.4.2020 8:06:11   
gocic
Dobro jutro.
Bas lepo sto odmoris Ljisho i jess baka im se uzelela
Ja ustala jos odavno spremila dorucak.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 601
23.4.2020 8:41:07   
pari
Meni T ustala u 7...ja nikako da se naspavam...što kaže Ana, budim se, em što imam lak san em što idem u toalet...

Danas ne znam šta ću za ručak...Sinoć pravila neke zemičke, oni nisu hteli da jedu tako da sam od danas rešila da prestajem da mesim jer uglavnom ja pojedem...prelazim od danas na zdravija brašna, grickalice.  
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu gocic)
Direktna veza do poruke: 602
23.4.2020 8:46:39   
Dragica Draga
Dobar dan. Mene uhvatio onaj prolecni umor, ja nikako da se naspavam, pritisak mi opadne i samo mi se spava.
Sve me nesto mrzi.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 603
23.4.2020 8:48:00   
Ivanka 75
Dobro jutro. Ja povremeno bauljam od 4 🙄Probudila se u 4 i set_ila da sam sinoc stavila kvasac za hleb. Pa podmesim hleb. Pa se vratim u krevet. Pa opet ustanem u 7 i premesim testo i stavim u pleh. Pa u 8 opet ustanem i ukljucim rernu. Pa opet ustanem u pola 9 i stavim hleb  u rernu 👀👀👀
Sad pijem kafu i cekam da se ispece. Znaci spavalo mi se straaaasno jutros. Ali leba mora biti za dorucak. 😊 
Rucka nema. 
Vreme je divno 😊

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 604
23.4.2020 9:20:00   
flamingos
Dobro jutro.Ivanka,ti si baš vredna.❤Lepo što uspevate da se naspavate,mame,dečica.Ja kako kad,uhvati me nekada nesanica,pa noćima ne spavam.Zatim noćima lepo spavam i tako u krug.Ali dobro,tako je,kako je.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 605
23.4.2020 9:24:14   
Ivanka 75
Jos samo da smislim rucak... Neko u prolazu pomenu spagete juce.... Hmmmm... Moze biti, moze biti... 😊 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 606
23.4.2020 9:29:25   
Ana RR
Dobro jutro user posted image

Opet sam legla u 1, gledali neki film. Marko ima kontrolni sad u 10, evo ga razvlači se, nervira me user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 607
23.4.2020 9:39:04   
flamingos
Eto Ivanka,špagete spremiš i rešena stvar.👍Ana,Anđela danas ima test iz matematike.Kupio joj tata picu i evo da doručkuje.Pozdrav svima.Srećno Marku,kao i svoj deci koja danas imaju,test,kontrolni,šta već.❤

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 608
23.4.2020 10:01:41   
vonavoj
Ivanka,ti si bas vredna.

Ja nesto i ne uspevam da se naspavam,odmorim, deca kasno zaspe,M se rano budi,tako da mi je isto..jedino sto ne razvozim decu,skola,vrtic,ovako mi je sve isto..mm isto radi kao da je sve normalno..ja ne vidim neku razliku u vrememu😂😂😂osim da je sve istumbano.Srecno na kontrolnima!

Direktna veza do poruke: 609
23.4.2020 10:07:17   
Dragica Draga
Srecno na kontrolnom...
Ja nesto ne mogu da se probudim ranije, budim se sa njima oko 8 pola 9 onda me haos uhvati, od dorucka, rucka i njihovih potreba. Najvisd volim da ustanem pre njih i sve lepo sredim

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 610
23.4.2020 10:14:56   
Ana RR
Test stigao u 10, evo završio je user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 611
23.4.2020 11:03:32   
Dragica Draga
Dobro je, jel zsdivoljan? user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 612
23.4.2020 12:00:51   
pari
Mi bili napolju, divan je dan...isli do dm i do poste, podigla sam roditeljski dodatak i taman podigla i onu posiljku iz Srbotrade, nedelju dana je stajala kod njih u posti...

Posto imam supu, napravicu picu za rucak, testo sam jutros umesila.

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 613
23.4.2020 12:25:05   
ivaMark
Dobar dan,

doruckovali, oni se poigrali, Jovana sada radi uci.
Ovde se ljudi posecuju, oni najblizi...mi ne, jer nemamo nikog bas bliskog ovde, ali svakog dana proset_amo po sat, dva....i bas se apeluje na fizicku aktivnost.
Rucak se kuva, pasulj...

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 614
23.4.2020 12:29:27   
gocic
Jeste prelep dan. Samk za setnju i uzivanje.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 615
23.4.2020 15:05:36   
flamingos
Kako je prošao test?Anđela super,omanula samo na jednom pitanju-od 43 bodova ona je osvojila 41 bod.Super,sama radi,uči.Zadovoljni smo.A što je najbitnije uvek dobija pohvale od učiteljice,kako dok je išla u školu,tako i sada kada ovako rade,od kuće.Tu sam kao nemi posmatrač i da proverim kad sve završi da nije omanula negde.😀.A kad napiše,pa ja sad kao da proverim ona će:Pobogu mama,nisam mala.😀Da ne bude da se hvalim,ali,dobrica je moje dete.A da,i fotograf sam-sve slikam i šaljem petkom mejlom za svih pet dana što su posali.Evo meni oprala mašina veš,raširih na terasu da se suši,lep dan,toplo.Šta vi radite?

(odgovor članu gocic)
Direktna veza do poruke: 616
23.4.2020 19:47:15   
Milena18
Hej, mame...
Mi bili baš dosta danas napolju, brzo mi je prošao dan. Sutra postavljamo šator za kampovanje u dvorištu, takav je dogovor.
Da, Ana, obavezno pozdravi Emicu ☺

Direktna veza do poruke: 617
23.4.2020 20:14:53   
ivaMark
Mi se vratili iz set_nje, skoro 9km smo prepesacili...onako srednje brzim hodom. Jos sutra skolica pa raspust, doduse ucice svakog dana po malo ☺️

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 618
23.4.2020 20:54:32   
Dragica Draga
Super ivaMark, bas ste se nasetali, decica taman da zaspu lepo.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 619
23.4.2020 21:16:59   
gocic
Milena, super za šator i kampovanje.
Lepo za šetnju. Ja odmaram.

Direktna veza do poruke: 620
23.4.2020 22:04:48   
Dragica Draga
Odmarajte mame.
Pozdrav svima

(odgovor članu gocic)
Direktna veza do poruke: 621
23.4.2020 22:29:30   
vonavoj
Nema sanjice da se javi,kako sy prosli na uz?

I ja sam legla,gledam stolice koje cy poruciti.

Direktna veza do poruke: 622
23.4.2020 22:32:05   
flamingos
Super Von,javi kada stignu stolice.Znam da ih još nisi poručila,da gledaš koje ćeš.Javiće se Sanjica.Jeste li vi dobro?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 623
24.4.2020 6:38:23   
Misha i Ljisha
Dobro jutroo..ja ustala u 5 pa zaspala opet u 20 do 6 😂ju sto mi ovo bilo slatko da spavam ne mogu vam opisati. Evo sva sam uslogirana😁 danas petak radim 😂

Direktna veza do poruke: 624
24.4.2020 7:34:10   
gocic
Ko radi, srecan mu rad. Ja ustala pa se bacila na sredjivanje i spremanje da se razdremam i da idem do grada da pozavrsavam nesto.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here