|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/20
19.4.2020 18:24:51   
Milena18
A šta je sa Branki? Nisam u toku.
Pari, kakva je torta?

(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 526
19.4.2020 18:26:54   
jess021
I ja pitam sta je sa Branki? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 527
19.4.2020 18:58:21   
Dragica Draga
brsnki* je juce u jednoj temi pisala da se lose oseca jer joj je draga osoba preminula od korone.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 528
19.4.2020 19:25:01   
pari
Nismo znali za branki...bas mi je zao...

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 529
19.4.2020 19:42:45   
flamingos
Da,pisala sam u drugoj temi,pa da ne pišem post za postom zapitah ovde.Šta se radi?Hajde da pijemo kafu,skuvah i sedoh da pijem,cekam da odgledam seriju"Južni vetar",poslednja epizoda.

Pozdrav svima.❤

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 530
19.4.2020 19:56:31   
pari
Inace, tortica mi je ispala super, doduse vise je kao kolac jer sam malo ganasa napravila, ali pojeli smo pola tortice :)

I veceras cemo ranije u krevet jer opet nije spavala T ceo dan. .ne znam da li je to ok da dete od 2 godine ne spava preko dana

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 531
19.4.2020 20:58:22   
vonavoj
Gde ste mamike?

Mi smo ceo dan u dvoristy,prelep dan.Pari,ja sam mislila da M ne spava,jer smo u akciji bili,medjutim u 17h zaspi u biciklici..mada je aktivan od 9 bio..pustila sam ga 1h.pa smo opet izasli..Mislim da su mali da ne spavaju,ali tako su i moje starije prestale...nasa deca su nespavalice.Nisam znala za branki..valjda ce se javiti..

Direktna veza do poruke: 532
19.4.2020 21:08:21   
Misha i Ljisha
Dobro vece. Joj ja sam D terala do 5. Da spava ialo realno nije htela nikad preko dana da spava. Ma sa 4 meseca sam imala myke da je uspavam preko dana. U jaslicama se secam vaspitacica je jednom povela kuci jer nike htela da spava. Ali kod mene nema cile mile. Uvek otprilike u isto vreme izmedju 11 i 12 i cao. Meni je to esencijalno za moju psihu 😂 a i naravno za njihovu. I P cu da teram. Ne zanima me. Ali pocne da se njari cim kazem smiri se 😂 i uvek zaspi. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 533
19.4.2020 21:55:59   
gocic
Ljisho super kad uspevas, karakter si.
Da se smestim i ja u krevet,vreme je.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 534
19.4.2020 22:01:51   
pari
Ljisho, slazem se skroz...mislim da im treba,a i meni treba...probacu sutra...ja cim spomenem spavanje, to je dreka,plakanje,otimanje...

Osecam da sam prilicno nervozna...sve manje imam strpljenja...bas mi treba mojih 5 min kojih nemam...
Drzite se mame!

(odgovor članu gocic)
Direktna veza do poruke: 535
19.4.2020 22:08:13   
Misha i Ljisha
joj Pari razumem te. Sa D sam bila bas sama sama na salasu skoro non stop. Meni je to njihovo spavanje bilo...preko potrebno tj njeno. Isto vika dreka plakanje. Ma haos. Zimi mi je palila taktika da je smrznem napolju pa se uspava u toploj kuci, a leti...muke zive, ma i setnje kolicima do iznemoglosti, krenem u 10 da zaspi do 11. A kad je lose vreme ..tacno znam kako ti je. Nikako ih naterati zamraci mazi sssssss....ljuljaj guzicu vika dreka smiri se i td. Ma haos ali sam istrajala da bih ja mogla da danem psihicki.Moja su deca jako zahtevna i meni je trebao odmor od njih i zato rano i lezu da ja uvece bar imam mira. Nema veze sto se orca od 6 ujutru tad je jutro i dobrog sam raspolozenja ali kad se blizi kraj dana... gubim vec i zivce i strpljenje. Secam se jednom bilo 21h a D ne spava ja....pa ne znam..nervozna haos. Tako da mogu misliti kako ti je. I P je tezak na spavanju isto kazem ti cim kazem u krevetu smiri se to je njakanje, ali ja se pravim da spavam i kad vidim da pocne da orca po krevetu samo odsecno kazem MIR! i spusti se i place. Jbga ali mora tako normalno je da nijedno dete nece da spava pa svet je suvise uzbudljivuser posted image

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 536
19.4.2020 22:44:33   
pari
Ljisho, sve znas...Pomaze mi kad znam da nisam jedina 🙂 

Preispitujem sebe non stop...da li vicem previse, da li sam dosledna, da li sam vesela, da li ljubim dovoljno M...sto pitanja stalno...Bas je tesko biti mama 🙂

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 537
19.4.2020 23:06:27   
Dragica Draga
Joj pari tako si u pravu. I ja sto puta fto kazem... Bas je tesko biti mama. Budi im tu za sve, ne vici, razumi sve, a sa dduge strane odreknibse svega otprilike sto ti pricinjava neko licno zadovoljstvo jer se posvetis... Ma stalno nesto vagam, ne vokim kad vice a opet nemoguce da ne vicem... I tako. U krug

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 538
20.4.2020 8:32:48   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: pari

Ljisho, sve znas...Pomaze mi kad znam da nisam jedina 🙂 

Preispitujem sebe non stop...da li vicem previse, da li sam dosledna, da li sam vesela, da li ljubim dovoljno M...sto pitanja stalno...Bas je tesko biti mama 🙂

Ovako i ja..u subotu sam i plakala...(pms)Prezahtevni su,ima ih puno,a ja nemam strpljenja..Bas je tesko biti mama🤪

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 539
20.4.2020 8:41:19   
pari
Von, da se tesimo da ce biti lakse za jedno godinu dana :) jer su nam ovi mali sad mali jos...

Dobro jutro mame!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 540
20.4.2020 8:48:04   
jess021
Dorbo jutro!

Ne znam sta bih rekla, jos ako si polupan ovako kao ja onda bas nije lako. M i ja ustale, njih dvoje jos spavaju, juce smo se ceo dan izlezavali. Pari, jel se porodila zena od tbm? 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 541
20.4.2020 8:48:18   
vonavoj
Pari,hoce sigurno,znas i sama..mislim za 2 godine najrealnije😆

A promenice sw sve i kad krenu u vrtic,ja na posao..ovako smo 24h usmereni jedni na druge. Onda cemo se zazeleti i zeleti da budemo samo sa njima,hahha..

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 542
20.4.2020 9:09:02   
flamingos
Dobro jutro mame.Jeste li dobro?Hoće pari,proćiće i te faze.A biti mama-stvarno nije lako.❤

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 543
20.4.2020 9:25:52   
Dragica Draga
Jess, na sta mislis kad kazes ovako polupana kao ja?
Ne znam, bude lakse kad su veci pa postanu malo razumniji za neke stvsri, ali brige koje dolaze su mnogo ozbiljnije, skola, vrsnjaci, ucenje... Joj!!
Ja sam non stop u nekij brizi

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 544
20.4.2020 9:28:49   
gocic
Dragice, isto tako mislim i ja. Deca, problemi, učenje.

Direktna veza do poruke: 545
20.4.2020 9:36:17   
jess021
Mislim na to da ja stalno nesto brinem. I kad treba i kad ne. 

(odgovor članu gocic)
Direktna veza do poruke: 546
20.4.2020 9:38:26   
Dragica Draga
Da, pretpostavila sam da je to...
Toms izgleda nema leka, ali ima nas jos takvih.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 547
20.4.2020 9:48:17   
pari
Jess, da, došla je beba još pre dva meseca, danas je baš dva meseca :) sve je u redu, M se polako privikava na batu...

Izgleda da je zadatak mama da brinu...Ali stvarno mislim da je to najteži posao na svetu i da nijedan posao koji radiš za pare nije kao ovo...

Direktna veza do poruke: 548
20.4.2020 10:07:45   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Svi cetvoro jos uvek lezimo. Deluje mi kao da je padala kisa, Hladnije je napolje kad sam provirila.

Mame brinu uvek. Kod nas i tata. Sve je to u rok sluzbe. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 549
20.4.2020 10:09:18   
ivaMark
Zdravo mamike,

odvezla jutros oko sedam mm do firme, auto ostaje kod nas ove nedelje jer L ide na kontrolu. Zahladnelo malko, ali cemo svakako napolje.Sto se dece tice...sve mame ocigledno imaju istih problema, nas troje smo sami od ponedeljka do petka...a kad ih uhvati ludilo, ne znam kako da ih smirim, pricam polako-ne cuju me, vicem-samo vecu nervozu sebi stvorim...onda ih podelim po sobama i smire se. E da, kod mene je u devet u krevet, onda mir i tisina.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here