Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.4.2020 19:52:36
|
|
|
|
pari
|
Ja sam do sad najzadovoljnija sa jednim koji se ne mesi uopste...pisem recept kasnije... A kako spremate pohovano u rerni? Imam vec ispohovano, samo da ga stavim u rernu? Da ga poklopim? Bojim se da mi ne bude tvrdo,kameno
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.4.2020 20:56:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, ovako nešto klik ili https://www.coolinarika.com/recept/1058021/ Ima i bržih varijanti na američkim sajtovima.
< Poruku je uredio Ana RR -- 4.4.2020 21:00:56 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 4.4.2020 21:38:12
|
|
|
|
princezica1
|
Pari poklopi i ne bi trebalo da bude suvo.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 10:45:19
|
|
|
|
vocicana
|
Pari danas cu vrloverovatno spremiti belgian waffle, a razmisljam se i za fritule sa jabukama, mada me mrzi da przim, tanka sam i sa uljem, pa ne smem da experimentisem. Danas cu svapsku salatu od krompira da napravim. to sigurno da, a za ostalo pojma nemam.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 11:01:22
|
|
|
|
flamingos
|
Voci,te waffle nikad nisam pravila.Danas-princes krofne
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 14:33:17
|
|
|
|
pari
|
Ovo pohovano je ispalo tvrdo.. imate ideju kako da ga malo omekšam? Da ga uvaljam u jogurt ili da ga namažem uljem ili...? Nemam pojma ni ja
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 14:43:31
|
|
|
|
flamingos
|
Šta znam pari,a šta si pravila?Ako je pohovano meso,verovatno bi pomoglo da ukrškaš u nekom belom sosu.Ako imas pavlaku za kuvanje,pa u njoj ukrčkaš.Nadam se da sam bila od pomoći.Kako sinusi?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 14:45:27
|
|
|
|
vonavoj
|
Samo ga poklopi..mozes i u mikrotalasnu,malo da se ugreje.pa poklopis.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 15:00:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, kada pohuješ u rerni, meso mroa biti deblje sečeno, bukvalno duplo deblje nego inače. Na svako parče pokapaš malo ulja ili staviš malo putera. Možeš da pečeš i poklopljeno ili da posle pečenja prekriješ folijom i ostaviš malo da odstoji. Ja najčešće ostavim meso u jogurtu da odstoji pa posle samo uvaljam u mešavinu brašna i prezli i stavim na pek papir.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 15:02:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam shvatila da je pohovala kupljeno,vec gotovo?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 15:07:24
|
|
|
|
Ana RR
|
To sam i ja prvo pomislila ali pretpostavljam da je imala već uvaljano u smesu za pohovanje...
< Poruku je uredio Ana RR -- 5.4.2020 15:27:04 >
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 15:08:27
|
|
|
|
pari
|
Da, kupila sam vec gotovo pohovano jer je samo to bilo u Maxiju :( dosta je tanko seceno... A moram ga potrositi nekako...
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 15:29:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, samo uvaljano ili već spremljeno? Ako je već spremljeno (isprženo) onda ga stavi u vatrostalnu, malo pokapaj uljem, poklopi i stavi u rernu na 10-15 minuta. Ja mnogo volim kada moja mama pohuje pile - iseče ga na komade, ispohuje, a onda poređa u pekač, poklopi i stavi u rernu. Nije najzdravije jelo ali bude extra sočno i mekano.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 15:31:51
|
|
|
|
pari
|
Samo je uvaljano u poh smesu, nije isprzeno...
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 16:55:17
|
|
|
|
jess021
|
Pari, kakav je bio rucak na kraju? Ja opet sa vecerom, neki predlog, ali rerne bez
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 17:15:02
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja u Tempu, sto mu dodje isto sto i Maxi, kupujem pohovano belo meso. Isprzim ga na ulju, klasika, i bude bas lepo, ukusno i mekano. Bas me cudi da je toliko tvrdo.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 17:17:02
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Pari, kakav je bio rucak na kraju? Ja opet sa vecerom, neki predlog, ali rerne bez Palacinke? Przenice? Ili najprostije moguce dzem, hleb i mleko :)
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 17:25:09
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ja opet sa vecerom, neki predlog, ali rerne bez Mozda przenice, ustipci, jaja, makarone sa prezlama, pasteta ili dzem 😉
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 18:08:23
|
|
|
|
princezica1
|
Pohovani kackavalj?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 18:32:06
|
|
|
|
flamingos
|
Moj predlog-mekike,uštipci,št već volite.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 20:42:17
|
|
|
|
smeško
|
Evo Flamingos, ja sam przila deci brzinske ustipke bez kvasca. Dala si mi ideju.💖
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 20:52:58
|
|
|
|
jess021
|
Palačinke smo jeli za uzinu, dzem trenutno nemamo, ovih dana smo jeli mekike, ustipke.. Zato i nemam ideju.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 20:54:57
|
|
|
|
smeško
|
Makarone?
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 21:02:36
|
|
|
|
flamingos
|
Drago mi je smeško❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 5.4.2020 21:08:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam za veceru deci spremala makarone sa sirom. Nama posne galete.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?