|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
22.3.2020 15:21:41   
Sarav
Mi ne izlazimo iz kuće (deca i ja) ali mm ide na posao pa on ide i u kupovinu kad nešto treba. Samo da ne pukne kao u Italiji jer šta ćemo onda stvarno ne znam. Trenutno sam na porodiljskom ali sam čitala da u vanrednom stanju imaju pravo da me vrate na posao ako je beba starija od 3 meseca, a jeste. Šta ću onda, ko će da nam ih čuva nemam pojma. Nikog od rodbine nemamo ovde gde živimo i radimo. I mm i ja smo zdravstvenu radnici. 

Sreća prati hrabre.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1026
22.3.2020 15:32:53   
flamingos
Tako je Nato-karantin,ako mislimo da izađemo kao pobednici iz ove borbe.Da je lako-nije,ali moramo da izdržimo❤

(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 1027
22.3.2020 15:33:08   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Boze wno snimak pricestbu NS svi se pricescuju istom kasicicom. 

Ali bitno da u redu stoje u razmaku od 2m 🤷‍♀️🤦‍♀️

,,Carpe diem"

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1028
22.3.2020 15:38:40   
princezica1
Danas smo na 188 zarazenih, jutarnji izvestaj. Na obzirnost drugih ne moze se racunati.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1029
22.3.2020 15:58:15   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Jao jeste videla sam. Hit

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1030
22.3.2020 16:03:55   
flamingos
Nisam videla.I bolje😁

Direktna veza do poruke: 1031
22.3.2020 16:38:30   
princezica1
Koliko znam nisu dozvoljena okupljanja po crkvama. Islo je i obavestenje patrijarha o tome na vestima.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1032
22.3.2020 16:59:22   
gagana83

IZVORNA PORUKA: mama Jo

STRAŠNO!
Mi radimo najnormalnije.
Muž ide u razvoz i dnevno obilazi više radnji, firmi. Rukavice nosi odavno, od pre neki dan i masku, dezinfikuje auto i kombi i spolja i unutra ali daleko je to od neke sigurnosti.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1033
22.3.2020 18:44:00   
daca77
Au...brojka baš raste-dođosmo do 222☹️

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1034
22.3.2020 18:45:30   
princezica1
222 detektovana posle popodnevne objave. Prikazane kolone ljudi, obelezavaju mladence opusteno.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1035
22.3.2020 18:47:06   
mati
Zasto nije bilo konferencije u 18h?
Da li je usvojeno za setanje kucnih ljubimaca, cekala sam to da cujem...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 1036
22.3.2020 18:55:03   
daca77
U Kraljevu gužva ispred ckve...nemam reči koliko smo nepismeni i glupi...

Mati,  konferencija je bila u 15h...a i narednih dana će...što se tiče životinja, dozvoljeno je u vremenu od 20-21h, na 20min.izvesti ljubimca, s tim da je dozvoljeno do 200m od stana...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1037
22.3.2020 19:02:39   
princezica1
Italija danas 651 mrtvih, Spanija blizu 400. Jos jedan tezak dan za njih.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1038
22.3.2020 19:36:03   
dunja RR
Princezice, dopada mi se kako redovno izveštavaš, ne treba nam TV uopšte, imamo tebe #niješala

Brojke su i dalje poražavajuće.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 1039
22.3.2020 19:42:24   
dunja RR
Nego, danas nešto čitah, otkud Italija i Španija, može biti logike. Pre #skoro, ali ne znam tačno koliko, ali skoro je bilo, u vreme korone, igrala se utakmica Atalanta-Valensija. Atalanta iz Bergama, totalni autsajder, razbije ih 4:1 (igralo se u Milanu). Iz malog Bergama, došlo naroda čudo jedno (da li rekoše 40.000 gledalaca bilo ukupno, ne sećam se), jer jedan tako mali klub igra u Ligi Šampiona, eej. I još pobedili favorita. Sve pucalo u Milanu od razmene zargljaja i poljubaca, i vratiše se u Bergam oni, a favorit u Valensiju. Posle se sledeća utakmica igrala u Valensiji, bez publika tada, pre 10-ak dana ..ostalo je istorija koja i dalje traje nažalost, mali Bergamo i toliko mrtvih ..Italija, Španija ..

< Poruku je uredio dunja RR -- 22.3.2020 20:28:51 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1040
22.3.2020 19:44:15   
vonavoj
Dunja,odatle i jestw sve krenulo..i prosirilo se i na Hr...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1041
22.3.2020 20:18:06   
Filadendronka
Meni je bas mm pricao o toj utakmici i da je vrlo moguce da je odatle sve krenulo preko direktnog kontakta tolikog broja ljudi. A secam se i  vremena kad je pocelo ovo svakodnevno pozdravljanje ljubljenjem. Pre toga je bilo rezervisano samo kad je neko cestitanje u pitanju. Sigurna sam da ce posle ove epizode sa koronom ta navika biti promenjena. Mene nesto grlo pocelo da pecka. Sva sam se uspanicila, mada sam pila kiselu vodu. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1042
22.3.2020 20:21:29   
gagana83
A Bergamo ima direktan let do Niša.

Negde pročitah, ne znam koliko je tačno da je bilo i redovnog leta za Vuhan.
Amerika se približava brojci od 40000 obolelih. Nemačka stiže Španiju.
Da se nadamo da je juče virus u Italiji dostigao vrhunac i da će brojke sada samo da padaju.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1043
22.3.2020 21:28:32   
Maslacak15
kod nas ima mozda prvih pozitivnih pomaka. kazu danas samo 47 novih slucajeva u berlinu,.juce je bilo 157, a u petak 180.. ukupno nesto preko hiljadu.videcemo da li.je statisticka anomalija ili trend. imam utisak sa se ljudi pridrzavaju. mi smemo napolje u principu, danas smo bili u parkku ali ne radi bas nista osim supermarketa i benziskih  pumpi. i ima stroga zabrana okupljanja, od danas vise od dvoje ljudi. i papagajisu da ljudi drze razdaljinu od najmanje 1,5m.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1044
22.3.2020 21:39:12   
dunja RR
Maslačko, nadajmo se da je trend, i da krenu brojke nadole redom!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1045
22.3.2020 21:46:55   
Misha i Ljisha
Ja se cula sa ovim momkom iz CDCja. Mm ima nisku temp sto je sumnjivo jer je postepen rast temperature jedna karskteristika. Kaze to je tako jer je nov virus i nas organizam ne odreaguje odmah jer ne zna protiv cega se bori. Porgorsanje stanja cesto dolazi naglo. Pa mi je ispricao sta kako i ako. I da jeste kaze istina da se virus toliko dugo zadrzava na plastici i metalu da su u pitanju dani. Savet naravno provetravati kucu i zbog grejanja vlaziti vazduh i hidrirati se jer virusu pogoduje suv vazduh. I td uglavnom sto smo vec culi

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1046
22.3.2020 22:04:14   
vonavoj
Ljisho,ma nije.umislja sad i on..sigurno je virus kao i kod dece...jel se koleginica zarazila,koju je vozio?

Maslacak,kod vas nisu tako strogi kao kod nas...maske da li nosite?

Direktna veza do poruke: 1047
22.3.2020 22:11:48   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

kod nas ima mozda prvih pozitivnih pomaka. kazu danas samo 47 novih slucajeva u berlinu,.juce je bilo 157, a u petak 180.. ukupno nesto preko hiljadu.videcemo da li.je statisticka anomalija ili trend. imam utisak sa se ljudi pridrzavaju. mi smemo napolje u principu, danas smo bili u parkku ali ne radi bas nista osim supermarketa i benziskih  pumpi. i ima stroga zabrana okupljanja, od danas vise od dvoje ljudi. i papagajisu da ljudi drze razdaljinu od najmanje 1,5m.

Čitala sam izjave nekog najpoznatijeg nemačkog virusologa, šef klinike gde je razvijen test na koronu.
Ukratko:
Ono što me je bunilo, zašto Nemačka ima tako malu smrtnost u poređenju sa drugim državama. Kaže da Nemačka testira mnogo više od ostalih, testiraju sve sumnjive slučajeve, i one sa lakšim simptomima. Što znači da je procenat smrtnosti blizu onom koji je u Nemačkoj, ili manji.U Nemačkoj je smrtnost oko 0.3%, a u Italiji još malo pa 10% jer oni testiraju samo teže slučajeve. Što bi značilo da u Italiji ima mnooogo više zaraženih nego što brojke pokazuju.
Kaže da npr džogiranje napolju ne da nije opasno, nego se i preporučuje.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1048
22.3.2020 22:15:22   
pari
Ima logike...

Ja isto mislim da je vazduh dobra stvar i za imunitet tako da po meni ne treba totalno zabraniti izlaske nego ovako kao u Nemačkoj ili Sloveniji gde je od početka bilo tako da ne sme da se bude u grupama...mogu da šetaju dvoje ljudi...naravno dalje od drugih...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1049
22.3.2020 22:18:38   
milicicak
Ja bih rekla da su najrealnije procene smrtnosti u Juznoj Koreji, oni su od samog pocetka testirali sve redom i bolesne sa svim oblicima klinickih slika i potencijalne. I tako su dobro odradili posao sa izravnavanjem krive, svaka im cas_t. Ali imaju iskustva sa SARS-om, znali su sta treba da rade.

Nekako mislim da je realan broj trenutno bolesnih x10 a da zarazenih koji seju virus a jos uvek nemaju simptome x100... Al trenutno sam vrlo pesimisticna pa mozda preterujem.
Kad pocinje policijski cas sutra? 15? 17? Ne bih da citam vesti da mi ne skoci pritisak 😁

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here