|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
22.3.2020 9:06:46   
pari
Ne treba ici na igralista, terene,  mesati se sa drugom decom i odraslima...set_ati po gradu...

Ali proset_ati po sumi ili po trotoaru gde nema nikog ili po Adi gde na 10m nema nikog, ja mislim da je to sasvim ok...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1001
22.3.2020 9:07:23   
Sanjica26 RR
Najbolje da se ode u neku sumicu. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1002
22.3.2020 9:32:21   
IvanaSK RR
Streljajte me slobodno,al moje mišljenje je da trebamo sve izbegavati. Uzasno je teško biti zatvoren u kuci,al uzasno je tesko biti i u bolnici. Obolevaju i mladji. Deca su prenosioci a moze da se desi i da nemaju simptome. 
Ja prva ne želim da se razbolim. Muz nije kuci,naravno zbog posla,da li ce dolaziti,kada i na koliko ne zna se. A sta da radim ako se razbolim. Ko ce da uci 😂  aj za hranu cu se nekako i snaći,imam komsinicu sa kojom sam dobra. A opet ce biti problem i za to ako uvedu celodnevnu izolaciju...
Ne plasim se,al cu se jednostavno truditi da ispostujem sve zbog mog zdravlja i zdravlja moje dece.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1003
22.3.2020 9:51:56   
mama Jo
Takodje mislim kao Ivana. Ovo uopste nije bezazleno, i kamo srece da svi razmisljaju kao da su potencijalni za obiljevanje, ne kazem da treba da budemo u nekom panicnom strahu, ali da se mnogo vise pazimo - to da.
Zasto bi se zadrzavali u parku? Setnja, malo trotinet, roleri, livadica i pokoji cvetic, da istrce 10 krugova na livadi i nazad u kucu.

,,Carpe diem"

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1004
22.3.2020 10:09:38   
smeško
Mi izlazimo samo u dvoriste. Mm ide u nabavku.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1005
22.3.2020 10:37:13   
flamingos
Tako je Ivana❤

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1006
22.3.2020 10:39:09   
Mirko Svirko
Mi smo generalno kupili juce sve. Ne izlazimo. Ne idemo danas u nabavku. 

Mislite da ce izolacija biti od 13h-05h?Kod nas je na spratu osoba koja je u izolaciji ali eto videli smo tu istu osobu da set_a i vadi iz auta neke stvari.Komsije kazu da je u izolaciji,  znaci nije proverena informacija 100%  ali ako jeste, onda mi nije dobro.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1007
22.3.2020 10:40:28   
Misha i Ljisha
Kod nas samo ja izlazim. Najmanje rizicna i uvek sa maskom i rukavicama. Skinem se napolju i pravac kupatilo. Na pumpi sam isto bila ja i u apoteci i td. Isto mislim ko ima dvoriste neka bude u dvoristu zakljucane kapije ko nema nazalost ali ne preostaje terasa ili stan stalno. Znam da je ludnica. I ja kazem da je napolju vandredno stanje a u kuci ratno ali mora tako. Nema druge. Inace mm radi hipohondrija. Od jutros merio 5 puta temp. Prvo 36.2 pa 36.3 pa 36.7 sad izmerio 36.8 😂 reko ajd covece ne umisljaj. Kao rekli su temperatura raste postepeno. Ma haos je covek. Ja se drzim. To je isti virus sto je i decu prosle nedeljw mucio

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 1008
22.3.2020 10:48:28   
pari
Slažem se sve. Mi izbegavamo sve. Samo vozamo trotinete kratko daleko od ljudi. Nemamo terasu, živimo u garsonjeri...

Samo da smo zdravi naravno, to je najbitnije.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1009
22.3.2020 11:33:07   
princezica1
Imamo i drugi smrtni slucaj od korone u Srbiji.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1010
22.3.2020 12:50:40   
Misha i Ljisha
Videla. Ona bakica od 92 god.

Nego mm stvarno stigla temp do 37.1. Bas cudno

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 1011
22.3.2020 12:59:39   
pari
Ljiso, mozda je na nervnoj bazi...

Direktna veza do poruke: 1012
22.3.2020 13:16:54   
branki*
Nećemo danas napolje,hladno je ,tako da ..rešeno. Počela sam generalno sredjivanje stana..Pa se zanimam.Čula sam za Zagreb.nemam mišljenje. 

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1013
22.3.2020 13:35:39   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Videla. Ona bakica od 92 god.

Nego mm stvarno stigla temp do 37.1. Bas cudno

Ljisho,tako je i meni isla..na nervnoj bazi..neka se skine,raskomoti..ali svuda pise da je normalna temp od 36.1 do 37.2...

Direktna veza do poruke: 1014
22.3.2020 13:55:25   
Misha i Ljisha
37.4  pazi mene sto iVestavam. On je bolestan vidi se na njemu. Od klinaca je pokupio. Nedelju dana iz kuce mrdnuo nije. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1015
22.3.2020 14:05:03   
Mirko Svirko
Ljisho,  kako su deca? 

Mm juce goruckao ali se ne usudjuje da meri.Ode covek da se tusira i  inhalira u kabini. Posle kaze ko nov 😥Mi ne mrdamo danas.. hladno je.

Direktna veza do poruke: 1016
22.3.2020 14:15:12   
Misha i Ljisha
Pavla inhaliramo berodualom. D i dalje kaslje eto vec vise od 10 dana. Pije zdravko herbiko. 

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 1017
22.3.2020 14:39:02   
dunja RR
Ja sam ga sada čula na TV da reče sutra od 13-5, a od utorka 24h karantin, samo sam taj deo videla, jer ga juče nisam slušala. Zapravo ne znam jel to bio snimak od juče.
To je najavio kao sigurno ili?

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Mislite da ce izolacija biti od 13h-05h?Kod nas je na spratu osoba koja je u izolaciji ali eto videli smo tu istu osobu da set__a i vadi iz auta neke stvari.Komsije kazu da je u izolaciji,  znaci nije proverena informacija 100%  ali ako jeste, onda mi nije dobro.

< Poruku je uredio dunja RR -- 22.3.2020 14:44:11 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 1018
22.3.2020 14:42:14   
dunja RR
Kod mene kontra, ja smršala još. Razmišlajm šta njima da spremim, i dok sve pokrijem, ja pojedem ostatke od M, a ona sada vrlo malo ostavi za sobom, ako moja vaga dobro meri /merim sebe sa njom i bez), M ima 12kg.
Ja oko 65, tako da još malo pa ću sići na 60, što je kilaža za moju visinu (170-171cm).

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1019
22.3.2020 14:48:03   
nata11
Ma kakv park spominjete kada je i to zabranjeno.
Ja sam za totalni karantin. Mm je razresio oko posla obaveze, sutra ima samo neke finansije da sredi i to je to 

Blago tebu Dunja. Ja cu kada se sve zavrsi biti 100 kg, samo jedemo. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1020
22.3.2020 14:52:15   
dunja RR
Ja ću sutra do banke, baš da vidim da li će mi isplatiti štednju, ako bude radila banka. Nadam se da ostali poštuju razmak i da kao i u pošti puštaju po jednog.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1021
22.3.2020 14:55:50   
dunja RR
Nego, šta je n akraju zvanično, tj. nisam našla neku zvaničnu vest - ako skače T (ne daj Bože), da li uzimati Brufen ili ne? Uzeo mm jedan Febricet sirup da imamo za svaki slučaj za njih (ja mu rekla 2), a imam od raniej dva neotvorena Brufena .. i imam tablete Febriceta i Paracetamola, za nas matore. Da li još uzeti ili je dovoljno?

Gledala sam da je po Evropi nestašica Paracetamola, koliko ste se vi opremili?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1022
22.3.2020 15:10:14   
nata11
Nego jel smem poruciti hranu? Jel bezbedno? Ako moze neko od strucnijih pojasniti. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1023
22.3.2020 15:14:48   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ja sam ga sada čula na TV da reče sutra od 13-5, a od utorka 24h karantin, samo sam taj deo videla, jer ga juče nisam slušala. Zapravo ne znam jel to bio snimak od juče.
To je najavio kao sigurno ili?

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Mislite da ce izolacija biti od 13h-05h?Kod nas je na spratu osoba koja je u izolaciji ali eto videli smo tu istu osobu da set___a i vadi iz auta neke stvari.Komsije kazu da je u izolaciji,  znaci nije proverena informacija 100%  ali ako jeste, onda mi nije dobro.

Nije to jos uvedeno. Predsednik je rekao ako bude bilo potrebno idemo i na 13 casova. Samo je pretio za 24 sata dnevno. Rekao je: "Nemojte da me terate uvedemo policijski cas 24 sata dnevno. 
No, moja drugarica se zalila na muza. Ne može da izdrzi u stanu, pa ide u kafic. Nikako narod da se opasulji, a sve je gore i gore. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1024
22.3.2020 15:16:06   
Misha i Ljisha
Boze wno snimak pricestbu NS svi se pricescuju istom kasicicom. 

Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here