|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
21.3.2020 11:53:08   
branki*
Naravno da ce biti ekonomskih posledica..Ja poznajem sijaset_ ljudi koji su zaposleni kod privatnika i koji su ostali bez posla.poznajem o dosta privatnika ,uspešnih, k oni su ograničeni sa radom do 12 sati samo i koji se hvataju za glavu ..Šta sa radnicima..Šta sa prodajom...

Sad uvedeni oni šatori na granici..zašto nije ranije.u Zaječaru pola njih koji su došli ti o kojima maslačak priča, n isu poštovali karantin.romi koji preprodaju robu na pijaci kako dodju iz nemačke, p rađaju na buvljaku.pa šta si očekivao. Da će da ima svest da poštuje karantin.važi. 

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 951
21.3.2020 11:58:17   
Ana RR
Mog tatu već zvali da se vrati za Nemačku user posted image imaju posla na Berlinskom aerodromu. Bože svašta. A on čovek ovde u obaveznoj izolaciji, tek se vratio iz Nemačke. Ludilo.

Ne znam kada će ovaj naš narod da se uozbiliji... možda će opet da vileni na mostovima sa nacrtanom metom na grudima, ne znam. Jer opet je mart i opet se borimo protiv nevidljivog neprijatelja...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 952
21.3.2020 11:58:47   
smeško
Maslacak, vecina ovde vec brine sta ce sledeceg meseca. Juce sam isla u postu po rd. Puna poslasticarnica pored nje. Sede i uzivaju onako vazni. Konobarica ima masku, ali obesenu na grudi.🙄

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 953
21.3.2020 12:00:30   
IvanaSK RR
Problem su svi oni koji udju u zemlju a nece da budu u izolaciji. Nebitno da li su gastosi ili kako vec ko koga zove. 

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 954
21.3.2020 12:03:34   
smeško
Ico, potpuno se slazem.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 955
21.3.2020 12:03:35   
Mirko Svirko
Moj tata nije zeleo da dodje iz Italije. Ostao je tamo.

Imao je priliku ali nije.Drugo, kada bi se pridrzavali ljudi, ovo bi manje trajalo.Kod nas su i dalje parkici puni.Mi izlazimo ali izbegavamo guzvu.Setamo do sumice, pecine, planine... ali guzvu izbegavamo. Ja sam bila do prodavnice sa maskom pre par dana.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 956
21.3.2020 13:11:37   
Filadendronka
Kurirske sluzbe ce raditi sve dok ima cargo letova. Mi smo u selu, granica za izlaske u ruralnim podrucjima je 70 godina. Cilj  je da se sacuvaju stari, jer ce respiratore uskoro “zauzeti” mladja populacija. Ovde su ljudi mahom po njivama, za razliku od naroda po gradu koji set_a kao muva bez glave. Bas mi je drago za zatvaranje kafica, restorana i trznih centara. Valjda nece biti otkaza za radnike. Drugarici u banci su najavili da nece biti plata, ako pocne podizanje stednje uz neplacanje kredita. 
Maslacak, tako je, mahom se vracaju ljudi koji rade na crno i oni sa turistickim vizama. Takodje dosta ljudi je ostalo bez posla, na prinudnom odmoru i dr. Samo bih svakog u zatvor ko ne postuje izolaciju. 

Direktna veza do poruke: 957
21.3.2020 13:23:47   
Maslacak15
najveci problem ili jedan od najvecih su praznoglavi Milenials koji misle da su nepobedivi. I u Srbiji i drugde. Eno ga javno su prozvali gosn fudbalera koji je stigao iz Madrida. I sad kao PR spasavanje javlja se njegova cica i kaze kako je boze moj trudna i zahvalna sto je on dossao kod nje. I to treba da ga opere ???? To samo pricu cini 10 x gorom. Divno, ugrozava i zdravlje svoje trudne devojke. Ali ona je dovoljno praznoglava da to nezna. Jel valjda misli da je imuna??DA je imala pameti rekla bi da ne zeli da ga vidi. I nisu joj objasnili da negativan test nista ne znaci ako je u toku inkubacija. I da je u spaniji samo danas umrlo preko 300 ljudi.......

ima takvih jos mora. Najbolji savet je svi treba da se ponasaju kao da su zarazeni. Bas tako. I onda ce mozda biti efekta.

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 958
21.3.2020 13:32:11   
flamingos
Tako je Maslačak.Jeste li dobro?Fil,da,slažem se,kako ste vi?Čuvajte se svi.Proćiće...

Direktna veza do poruke: 959
21.3.2020 14:22:19   
Filadendronka
Flamingos, mi smo nedefinisano. Ovde je bas lepo kad je suncano, deca bolje jedu. Nemam osecaj da se nesto desava, dok ne uzmem novine. E sad...sta ce se dalje desavati... Ali bice zestoko posto je narod nedisciplinovan i generalno nesvestan da je situacija ozbiljna. 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 960
21.3.2020 14:29:05   
princezica1
Strucnjaci kazu da se u Srbiji ocekuje oko 30 pozitivnih na koronu svakog dana.

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 961
21.3.2020 15:25:04   
daca77
Vršnjakinjo, izgleda da su u  ovoj zemlji ostali samo praznoglavi, nažalost. Da sretoh ovih dana jednu osobu koja je rekla da poštuje ograničenje kretanja!!! Svima smeta zatvoren prostor i moraju da "skoknu" do grada.

Branki, pitala si o plaćanju roditelja dece do 12god., pa da ti odgovorim: Uredba Vlade RS samo propisuje da roditeljima dece do 12god.treba omogućiti rad od kuće-što sam ja sebi i učinila, ali ona priča da sediš kod kuće i čuvaš decu, bar za sada pada u vodu.Nažalost, moj posao je vezan za rad sudova i tužilaštava, koji su potpuno prekinuli rad, u mojim predmetima, jer nisu hitni, te ne znam koliko dugo ću moći ovako-mada, javni je sektor, pa možda se i provučem. Danas mi kaže drugarica,koja radi u privatn.firmi, da je upućena na plaćeno odsustvo od 50% zarade, a ima dete od 7god.

Direktna veza do poruke: 962
21.3.2020 15:25:16   
Sanjica26 RR
Moja deca od kako je krenula izolacija jedu kao provaljene. Ne znam sta im je😀

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 963
21.3.2020 15:29:33   
gagana83
Je l pratio neko, ima li nekih prognoza za Italiju, je li ovo vrhunac epidemije ili će se povećavati broj umrlih po danu? Samo juče preko 600... Katastrofa!

< Poruku je uredio gagana83 -- 21.3.2020 15:30:36 >

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 964
21.3.2020 15:31:23   
Ivanka 75
Kaze moja drugarica iz Italije ne znaju zasto je u Bergamu takvo uzasno stanje. Ali ocekuju pad sledece nedelje

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 965
21.3.2020 15:32:57   
Ivanka 75
Imam utisak kad njima pocne da opada broj obolelih da ce i nama biti lakse. Samo da svrtimo ove matorceu kucu i omladinu kojam isli da njima niko nista ne moze. 

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 966
21.3.2020 15:37:08   
gagana83

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Gagana, ima li posla oko toalet papira?user posted image

Malo se stišalo ali i dalje je veća potražnja.Od ponedeljka do srede je bila ludnica. Interesantna stvar, potražnja za ubrusima se povećala neznatno, ali zato toalet papir...
Mužu se danas smejali jer je nosio masku 😣

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

Direktna veza do poruke: 967
21.3.2020 16:18:47   
flamingos
U Italiji ne poštuju pravila,zato toliki brij zaraženih,umrlih.Haos je.Bog neka nam je u pomoći.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 968
21.3.2020 16:21:44   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Moja deca od kako je krenula izolacija jedu kao provaljene. Ne znam sta im je😀

I moje,pu,pu..cuti. i na svy srecu su divne,igraju se,slazu se..Joj,ide onaj snimak kao virus korona..tako je realan..kako su se ljudi otudjili,ne osluskujemo prirodu,ljude,samo grabimo...

Direktna veza do poruke: 969
21.3.2020 16:25:39   
Sanjica26 RR
Isto Von. Bas se lepo igraju. Izgleda Koron pozitivno utice na njih 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 970
21.3.2020 17:09:52   
bubulence
Ljudi su glupi i bezobrazni!

U Somborskoj bolnici je pacijent krio da je bio u zarazenom području i zarazio doktore, sestre, zatvoren deo somborske bolnice. Koja je i inace mala. Znaci ako se razbolemo nemamo gde da idemo i nema ko da nas leci, jer je taj kreten danima bio u kontaktu sa vise doktora i sestara koji su sada naravno u izolaciji, zajedno sa svojim porodicama. Od juce je troje pozitivno testirano u SO, ko zna koliko ce ih jos biti zbog te jedne budale. 

Direktna veza do poruke: 971
21.3.2020 17:13:43   
vonavoj
Budale.budale..

Pravi opis

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 972
21.3.2020 17:16:02   
bubulence

user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 973
21.3.2020 17:19:25   
Ivanka 75
Gradjanska neposlusnost i i neodgovornost 😭😭😭
Djubre od coveka, dno najnize!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 974
21.3.2020 18:00:11   
princezica1
Trebalo bi takvim ljudima uskratiti bolnicko lecenje ako im zatreba.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here