|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
20.3.2020 22:51:31   
dunja RR
Idi ako radi banka u ponedeljak?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 926
20.3.2020 22:54:30   
Misha i Ljisha
Meni je i devizni racun vezan za netbanking. Ustvari imam 3 racuna vezana. Sve obavljam preko kompa. Mm ima isto 3 racuna u dve banke. Mislim da smo ok. Al ajd znaj kako ce se sve ovo odigravati

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 927
20.3.2020 23:06:25   
princezica1
Nisam sigurna da ce kurirske sluzbe raditi normalno jos dugo, a onda imate problem sa paketima. Ne saljem nista dok je vanredno stanje.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 928
20.3.2020 23:08:56   
dunja RR
Neću slati, preselo mi je zimus, za vreme štrajka ..

Nego, koliko imate toalet papira, aj iskreno user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 929
20.3.2020 23:13:37   
IvanaSK RR
Dva pakovanja od po 10 komada 😀

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 930
20.3.2020 23:13:59   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Dva pakovanja od po 10 komada 😀

..od po 10 rolni.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 931
20.3.2020 23:27:43   
milicicak

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jao bre Dunja 😂
Mi devet rolni, nacela sam jutros ono dm-ovo pakovanje koje sam kupila negde pocetkom marta, sad cu da nadjem i kad

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 932
20.3.2020 23:34:58   
milicicak

IZVORNA PORUKA: milicicak

U Australiji razgrabili toalet papir zbog korone, i nije se mogao naći po radnjama. Od svega, hm, baš toalet papir, ne kontam ...

Ja danas u dm-u kupujem toalet papir i citam ovaj post, toliko sam se smejala na sred radnje da verujem da su ljudi mislili da sam luda 😂
Meni stvarno nije sve jedno oko cele ove situacije... Kinezi su sprecili katastrofu zato sto su svi kao drustvo stavili interes zajednice ispred interesa pojedinca. Za ostatak sveta nisam sigurna da ce imati kapacitet i volju da tako reaguje.

Post je od 6.3.
Dakle, posto kupujem ec papir kad ostanemo na 2-3 rolne imam fore jos mesec dana da se pomama za ovom vrstom robe istutnji 😂

< Poruku je uredio milicicak -- 20.3.2020 23:36:18 >

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 933
20.3.2020 23:43:31   
Mirko Svirko
https://youtu.be/PvlXEX6mtSko

Maske mozete praviti i od tetra pelena. Kuvajte i peglajte.. A koja fora sa toalet papirom? 
Mi imamo 10ak rolni. Ja se fokusirala na kvasac, brasno, ulje, kafu i secer.Nemam zalihe neke. Al eto kupila da imam po 3-4 kom sve.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 934
21.3.2020 0:03:00   
Misha i Ljisha

Haha jedno pakovanje 10 kom naceli danas

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 935
21.3.2020 0:22:23   
Ana RR
Meni prosla gnojna angina a mm se vratio herpes zoster 😫😫 sutra moram u apoteku. T.papira imamo 7 rolni, nije loše haha

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 936
21.3.2020 0:46:57   
Sanjica26 RR
Kod nas seljaci na pijaci pricaju da od ponedeljka ni pijaca nece raditi. Ja sam danas svacega nakupovala i ne pada mi na pamet da idem cele nedelje negde.
Isla sam danas do bankomata da podignem novac.
Od sutra, od 20 casova nema vise medjugradski autobusi. U nedelju se zatvaraju trzni centri, kafici i restorani. Granice su zatvorene. Samo sad narod da se uozbilji i da ne dira djavola.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 937
21.3.2020 0:48:53   
Sanjica26 RR
Malo vise od 10 rolni toalet papira imamo. Juce kad smo bili u Rodi jedva smo nasli. Brasna nema, ali nasli smo neko drugo. Uzeli smo ceo paket. Kvasac u kesici sam nasla. To mi je jako bitno jer svaki dan mesim.

Gagana, ima li posla oko toalet papira?user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 938
21.3.2020 6:48:59   
nata11

Mene čak jedan klijent večeras, novi klijent, zvao, i tražio profakturu za ponedeljak da plate, za kampanju koja tek treba da ide.

Sigurno prodaje maske ili vitamine 😀😀

Ja nemam ne znam koliko ustedjevinu ali imam nesto deviza u Telenor-u i mogu sve podici na bankomatu. Zato je dobra sam odredjujes dnevni limit. 
Ne planiram podizati jer to ne smeju raditi. Ne mogu uzimati nas novac. 

Nego mm stigla poruka da mu skinuli ratu za kredit. Ovo pomeranje rata vazi od ponedeljka ili...? 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 939
21.3.2020 6:59:44   
Misha i Ljisha
Nato od narednog meseca. Da vam ne skinu ovaj mesec trebali ste zvati banki pre skidanja i reci i ovaj mesec da ne skidaju. Upravo mm i ja razmisljaml da li da zovemo banku ili ne. Kaze mm neka skinu ovaj mesec nije jos frka. 

U principu. Osim namirnica nema nekih drugih troskova. A mm je u fazonu da ne platimo racune a ja sam u fazonu da platiml jer nam nista oni nece oprostiti. 
Tacno covek ne zna sta da misli. Mi se jos pre nedelju i po dana "ponavljali". Ok detetu su trebale patike jer su joj ove sto je imala male. Ali nismo bas morali neke stvari. Kupili i dva bicikla. Al dobro procice i ovo. Izdrzacemo. Ako mm ne dobije platu ja cu sigurno dobiti. Zvanicno ja radim. Ok od kuce ali radim. 

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 940
21.3.2020 9:10:41   
flamingos
Toalet papira imamo sasvim dovoljno za narednih mesec dana,pa ne možemo za godinu dana da nakupujemo.Muž pre par dana poplaćao račune,sad ode do prodavnice.Ne izlazim više nigde.

Direktna veza do poruke: 941
21.3.2020 9:13:41   
IvanaSK RR
Ja inace cu pre imati zalihe toalet papira nego brasna. Mislim,kad nije vanredno stanje 😂 imam 2 kg brasna i 2 litre ulja., 2 ipo duplih pakovanja ulozaka i dva ipo litra omeksivaca. Takodje dva pakovanja makarona. Kod mene sve oko dva😀
Ljiso,rece mi muz da u slučaju stopiranja kredita na tri meseca,posle ce nam rata za stan do kraja biti veca za tri,četiri eura. Rekoh,ne dam im ta tri,četiri eura 😂. Moj muz ce sigurno (valjda 😀) primati platu. Ja verovatno necu. Al kako smo placali ratu pre moje plate tako cemo i sada.

Direktna veza do poruke: 942
21.3.2020 9:15:34   
jess021
Moram ici sa brojim, ali mislim da nekih 8-8 rolni. Ja cu danas u radnju za nas i za mamu, pa da ne idem bar naredna 2-3.

Dunja, znam da u nekim bankama za iznos preko 400.000,00 din moras da se najavis dan ranije. Pa da ne ides 2 puta vidi da li ta najava moze telefonom ili malom. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 943
21.3.2020 10:26:41   
princezica1
Id jutros smo na 149 pozitivnih na koronu.

< Poruku je uredio princezica1 -- 21.3.2020 10:27:17 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 944
21.3.2020 10:45:32   
flamingos
Da Princezice.Plus žrtve u požaru,strašno.

Direktna veza do poruke: 945
21.3.2020 10:46:57   
Mirko Svirko
Bas je teska situacija...

Samo da se ljudi pridrzavaju mera i bice sve ok. 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 946
21.3.2020 11:21:24   
princezica1
Nece biti okej jer je mnogo ljudi bez mozga i van obaveznog karantina. Sad mozemo samo da gledamo.

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 947
21.3.2020 11:41:43   
branki*
Zakon je totalno selektivan.I ništa nije do kraja rečeno, n ego je sve parcijalno.je li rečeno majke dece mlađe od 12 godina imaju pravo na platu i da sede kod kuće. ..Jeste, a li to u praksi nije tako.obavezne su da rade,bar ove koje ja znam u mom mestu.zabrana okupljanja i boravka više od 5 ljudi?''!mm radi u industrijskom gigantu gde je 500 ljudi u smeni...svaki dan.prva,druga,treća. .brat je kapetan u vojsci.svaki dan radi.i sad.mislite da su im obezbedili i dali maske i rukavice.naravno da nisu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 948
21.3.2020 11:43:24   
branki*
A,onda je zabranjen izlaz mom tati koji ima 65 godina i koji 20 godina nije mrdnuo iz zemlje.pa koji virus on može da unese.a,granice bile do juče otvorene.pa naravno da ce onaj spolja da ga unese,a ne moj tata.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 949
21.3.2020 11:47:27   
Maslacak15
aha konacno sam ukapirala koji su gastosi problem. to zapravo i nisu gastosi nego fakultativni posetioci . ocigledno ima puno onih koji obavaljaju kojekakve poslice na crno ili u nekakvim " aranzmanima" bez da imaju pravno regulisan status. I onda oni naravno da su morali da se vrate jel nemaju gde ni da ostanu. niti od cega da zive. Ali to naravno ne znaci da treba da se setkaju.sve vreme mi je cudno sto bi iko jurio u Srbiju ako ima pristup austijskom/nemackom/ svajcarskom zdravstvenom sistemu.

Proci ce sve, ali ce najgore od svega biti ekonomske posledice. To je sada u drugom planu ( i to je ok) ali pitanje je vremena kad ce ljudi da se unervoze.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here