|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
18.3.2020 20:58:48   
Ivanka 75
U Nisu totalni lockdown, ne rade ugostiteljski objekti, aerodrom zatvoren, pijacama ograniceno radno vreme... Trebalo je tako pre 2 nedelje. 
Boze, spasi nas. 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 776
18.3.2020 21:02:58   
ANDJEELA
Dobro je Maslacak da ste negativni.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 777
18.3.2020 21:13:28   
milicicak

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

U Nisu totalni lockdown, ne rade ugostiteljski objekti, aerodrom zatvoren, pijacama ograniceno radno vreme... Trebalo je tako pre 2 nedelje. 
Boze, spasi nas. 

Ivanka, cuvajte se!

Direktna veza do poruke: 778
18.3.2020 21:17:26   
princezica1
Ivanka valjda ce tako biti u celoj Srbiji. Krajnje je vreme.

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 779
18.3.2020 21:31:08   
dunja RR
Ne znam što samo u Nišu? Bilo je danas na vestima da su kafići puni, ali mislim da je tako svuda, ne samo u Nišu.

Sada su pričali da se Požarevac sprema, čekaju, tu ima najviše naših u inostranstvu.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 780
18.3.2020 21:42:09   
Ivanka 75
Jeste, u celoj Srbiji, ovde je oko 2000 ljudi u samoizolaciji 😔 Zatvaraju fabrike jer su radnici zarazeni, ma da ne nabrajam. 
Konacno se svi opametili, pricam ja vec 2 nedelje, ali me niko ne slusa. 😊 
Motku pa u karantin sve one sto set_aju i piju kafe jer njih korona nece. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 781
18.3.2020 21:42:38   
nata11
Ja kada vidim koliko vi cistite uhvati me panika. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 782
18.3.2020 21:44:45   
dunja RR
Hhaahha, ja još nisam počela, osim kvaka i šalt_era za svetla, čistila sam ih alkoholom. I telefone, ali mobilni više ne nosim napolje.
Pod ipak nisma smela domestosom, jer M je stalno na podu, Detaljno sam izribala kuću ali bez hlora.

Evo neki dr priča upr+vo na RTS da je asepsol beskoristan u ovom slučaju za površine, samo alkohol 70% i hlor, što su već i pisale, Les, Mili. I sapun za ruke.

< Poruku je uredio dunja RR -- 18.3.2020 21:46:28 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 783
18.3.2020 21:44:45   
Ivanka 75
Dezinfikuju pijace, ulice... 

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 784
18.3.2020 21:47:06   
dunja RR
Čak i u selima, malopre slušah.

Juče čak videh da su Petru u Jordanu dezinfikovali šmrkovima sa nečim.

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Dezinfikuju pijace, ulice... 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 785
18.3.2020 21:47:12   
milicicak

IZVORNA PORUKA: nata11

Nato, ja be cistim upste, samo se o igracke saplicem i krckaju mrvice pod nogama 😁mi obuveni ulazimo u kucu, ne mogu na hodniku zgrade da se izuvam... I ne cistim mnogo, samo prebrisem taj ulazni deo rastvorom domestosa i kvake na ulaznim vratima i vratima od terase. Da sam nabavila alkohole na vreme smrdela bi mi kuca na alkohol 😂 ovako bar mini bubi lepo

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 786
18.3.2020 21:47:30   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ne znam što samo u Nišu? Bilo je danas na vestima da su kafići puni, ali mislim da je tako svuda, ne samo u Nišu.

Sada su pričali da se Požarevac sprema, čekaju, tu ima najviše naših u inostranstvu.

U Pozarevcu je dosla masa ljudi iz Italije. Setaju po gradu najnormalnije. Prosle nedelje je dosao pun autobus iz Italije. Ko zna koliko u sopstvenoj reziji. Strah me hvata 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 787
18.3.2020 21:49:03   
princezica1
Ne treba preterivati sa hemikalijama. Kaze premijerka da vanredno stanje moze potrajati i 4 meseca.

Direktna veza do poruke: 788
18.3.2020 21:51:35   
Ivanka 75
Vecina obolelih u Nisu je od devojke iz Svajcarske. 10 dana izlazaka u grad.

Nesto se mislim ovih dana... Sta bi bilo kad bismo redovno prali ruke i malo vise cistili? Manje virusnih infekcija? 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 789
18.3.2020 21:59:38   
nata11
Kod nas bogme policija lepo kontrolise svakoga ko je dosao poslednjih dana. 

Svakodnevno ih obilaze, patrole idu po ulicama a nocu ih zovu na fixni tel. 1,3 nocu kako kad. Bas su pojacali kontrole. 

Pa mi ne izlazimo iz dvorišta. Jedino mm ali se on presvlaci u ulazu. Jedino tu mogu pojacati ciscenje. Ja inace cistim brave domacim alkoholom 70%.

A cime cistiti ruke a da nisu maramice? Rekoste da je onaj Bozen anti bakteri bezvredan u ovoj situaciji. 

Direktna veza do poruke: 790
18.3.2020 22:04:47   
Ivanka 75
Mislim da bi 100% karantin na sve, osim na sluzbe za odrzavanje, jedini bio delotvoran u potpunosti. Dokle god se neko set_a po gradu danju i virus ima za koga dase zakaci. I tako umesto mesec dana karantina ceka nas bar 2 meseca. 

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 791
18.3.2020 22:19:42   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: nata11

Nhahha Nato kuca mi nikad cistija a nikad manje gostiju. Tj bez gostiju 😁 shit niko nece znati koliko sam vredna haha... salim se... mi se u dvoristu skinemo, nosim antibakterijske maramice i time hvatam kvaku od vrata i idem pravo u kupattilo. Tako da unutra ne cistim nesto posebno. Kao i inace. Sva odeca ide pravac na pranje. Jedino sto stvarno sve sto sam kupila u prodavnici prebrisem 96% alkoholom (skida sve zivo pogotogo datume trajanja hehe) a voce perem pojacano ajd da kazem i to ostavim na prozor od kuhinje i onda kad se sredim krecem sa "pulta" da unosim u kucu jedju po jedju stvar. Eto. A u kuci mrva prasine klasika...  igracaka... ma haos...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 792
18.3.2020 22:20:41   
Maslacak15
hahahhahah Von mnogo dobra fora sa zombijima i apokalipsom hahahahah crni humor......

bejah prvi put napolju od subote. Prvo nisam bila u stanju, a onda sam nas stavila u dobrovoljni karantin za svaki slucaj dok nismo dobili rezultat testa. Niko od nas nije uopste izlazio. Pa trude se ljudi. Jako ih je malo i stvarno pokusavaju 1,5m pravilo da postuju nekako. Videcemo....Kasno je ali mozda nije prekasno da se sprece bas mnogo teski scenariji.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 793
18.3.2020 22:23:27   
Misha i Ljisha
Kod nas postuju samo ispred apoteke i poste valjda. Na svik drugim mestima je krkljanac. U malu prodavnicu naguralo se odjednom 4 babe i neki deda. Haos..a da ne pricam u svom rodnom.selu o Boze... misle ljudi da je Vucic rekao da penzioneri ne izlaze napolje jer oni prenose zarazu. O Boze me sakloni i oprosti. Nemam komentar . Stvarno mi nismo normalan narod. 

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 794
18.3.2020 22:25:06   
jess021
Mi ne izlazimo od petka, tj ja idem u nabavku jednom dnevno, ne koristim lift, i presvlacim se u hodniku. Stan sam spremala redovno. 
Htela danas da ribam kuhinju, ali kontam potrajace ovo imam kad🤣

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 795
18.3.2020 22:27:25   
Ana RR
Maslačak, super što ste ok 👏👏

Ja se raspadoh, ne znam kada sam imala gnojnu anginu. Boliiiii grlo uffff

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 796
18.3.2020 22:29:43   
Ivanka 75
Ana, med 🍯 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 797
18.3.2020 22:33:34   
Ana RR
Ne volEm, Ivanka user posted image a i mm pojeo sve user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 798
18.3.2020 22:36:30   
Ivanka 75
Onda grgori malo sode bikarbone u vodi. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 799
18.3.2020 22:45:20   
Misha i Ljisha
Kolu popij ili jogurt. Mada kolu kad pijes prija cim prestanes oces da senobesis koliko boli grlo

Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here