|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
19.3.2020 9:50:00   
Ana RR
Ja ne znam ni da li sam negde videla alkohol od 96% user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 826
19.3.2020 10:05:15   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko
Necemo valjda  mi 60 dana? 

Iskreno se nadam da necemo, samo moramo biti disciplinovani. 

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 827
19.3.2020 10:27:01   
Ana RR
Nećemo 60, mi ćemo mnogo duže. Mi nismo ni disciplinovani ni organizovani kao Kinezi.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 828
19.3.2020 10:47:07   
gagana83

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ja moram da idem danas u nabavku,u lidl..isla sam prosle srede..ali nemam masku😭

Neko kazw da se pije voda na 15min da se speru bakterije u grlo🙄

Svi o maskama pričaju, ali još bitnije su rukavice. Rukavice na ruke, njima ne dodiruj ostale delove tela, posebno ne lice, drži odstojanje od ostalih ljudi i piči. 

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 829
19.3.2020 10:49:19   
vonavoj
Poslala sam muza,i dala mu rukavice. Nadam se ds ce ozbiljno da shvati😁a ni rukavica nema..

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 830
19.3.2020 10:51:24   
dunja RR
Ja isto mislim, ne samo mi, nego Evropa kolektivno, mnogo će to duže da traje u celojE.Pa evo i Kinezima i dalje Evropljani donose Koronu, samo kod stranaca koji dolaze je prisutna u Vuhanu, kod Kineza se ne javlja više.

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Nećemo 60, mi ćemo mnogo duže. Mi nismo ni disciplinovani ni organizovani kao Kinezi.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 831
19.3.2020 11:07:00   
princezica1
Od danas su obustavljeni letovi na aerodromu Nikola Tesla.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 832
19.3.2020 11:18:35   
jess021
Meni je logicnija zastita maska, ako se prenosi vazduhom. Ruke cu svakako oprati, a ne mogu kontrolisati sta cu udahnuti.

Ne znam, sta raditi. Nesto smo razmisljali da rentiramo neku kucu negde na selu. Ovo ce def potrajati. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 833
19.3.2020 12:06:31   
Ivanka 75
Mora virus da se istutnji medju narodom, na nasu zalost.

Svetska ekonomija polako propada... 

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 834
19.3.2020 12:35:26   
dunja RR
Jes, to je i nama padalo napamet, mi smo prošle nedelje bili na selu, na planini, nigde žive duše. Po ceo dan u šumi. Celo selo ima 50 stanovnika, ali smo samo jednog videli za 6 dana.
Ali nema ni prodavnice. Da ima neta u tim kućama što se izdaju, ostala bih tamo, nego se vratih zbog posla.

IZVORNA PORUKA: jess021

Ne znam, sta raditi. Nesto smo razmisljali da rentiramo neku kucu negde na selu. Ovo ce def potrajati. 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 835
19.3.2020 13:46:25   
mama Jo

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jaok, bas sam htela da vas pitam koje su vase procene, koliko ce ovo realno da traje?
Mislite tako? 2-3 meseca sigurno?
Covece, neverovatno sta se desilo zaista.

,,Carpe diem"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 836
19.3.2020 14:03:42   
milicicak
Epidemiolozi se nadaju da razvuku epidemiju na 6-8 nedelja (kad kazem razvuku mislim da izbegnu eksponencijalni rast) da bi maksimalno rasteretili zdravstveni sisitem i da bi svako kome bude neophodna medicinska pomoc istu mogao i da dobije. Zbog ovako neodgovornog ponasanja ovolikog broja ljudi ja mislim da je to tesko izvodljivo. Uopste vise nisam optimista.

Moja procena je 3-4 meseca, ne samo za nas nego za ceo svet

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 837
19.3.2020 14:15:39   
IvanaSK RR
Ja imam i jednu litru nekog 100 posto alkohola a njega cuvam kao oci u glavi,pa koristim ovaj od 97. Nisam znala da mi ni jedan ne radi posao user posted image iskreno se nadam da ce se zavrsiti za 3-4 meseca,ali mi uopšte ne mirise da ce biti tako...

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 19.3.2020 14:18:22 >

Direktna veza do poruke: 838
19.3.2020 14:22:35   
milicicak

IZVORNA PORUKA: pari

Je l ima ovo smisla?

user posted image

Neko je vec ovo postavljao. Gel aloa vere ne sluzi nicemu osim da malo zastiti ruke a ne znam kako se alkohol rastvara u njemu.
70% alkohol, mozete da dodate malo glicerina da vam ne propadnu ruke skroz. 
I opet, dzaba svi dezificijensi, imate samo lazan osecaj zastite. Ne znam ko kaze da maska ne stiti jer stiti! ali samo ako je koristite pravilno. Jedino resenje je ostanite kod kuce. Napolje samo kad morate, oprezno i odgovorno.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 839
19.3.2020 14:26:21   
milicicak

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ja imam i jednu litru nekog 100 posto alkohola a njega cuvam kao oci u glavi,pa koristim ovaj od 97. Nisam znala da mi ni jedan ne radi posao user posted image iskreno se nadam da ce se zavrsiti za 3-4 meseca,ali mi uopšte ne mirise da ce biti tako...

Odakle ti 100%? Ja nikad nisam videla taj... Ovaj od 96% je za laboratorijski rad, meni trebaaaa ako neko zna gde moze da se nabavi

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 840
19.3.2020 14:36:11   
princezica1
Kazu nasi epidemiolozi da se pik epidemije ocekuje za desetak dana.

Direktna veza do poruke: 841
19.3.2020 14:50:15   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: milicicak

Epidemiolozi se nadaju da razvuku epidemiju na 6-8 nedelja (kad kazem razvuku mislim da izbegnu eksponencijalni rast) da bi maksimalno rasteretili zdravstveni sisitem i da bi svako kome bude neophodna medicinska pomoc istu mogao i da dobije. Zbog ovako neodgovornog ponasanja ovolikog broja ljudi ja mislim da je to tesko izvodljivo. Uopste vise nisam optimista.

Moja procena je 3-4 meseca, ne samo za nas nego za ceo svet

To je ono sto ljudi ne kapiraju, ova izloacija je i zbog zdravlja vecine i rasterecenja zdravstva. 

Direktna veza do poruke: 842
19.3.2020 15:03:36   
Ana RR
Japanci su objavili da je njihov lek favipiravir uspešan u lečenju korone. Ne znam koliko je tačno, samo prenosim.

Direktna veza do poruke: 843
19.3.2020 15:08:12   
Ivanka 75
Slusam Nestorovica na ovoj povampirenoj B92 televiziji... Pocinje da me nervira, malo je kontradiktoran u nekim izjavama. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 844
19.3.2020 15:27:16   
Maslacak15
ah cudo jedno ;) Cika Nestorovic i smesni virus. obican grip. idite u milano, ne histerisite....

Direktna veza do poruke: 845
19.3.2020 15:30:30   
Ana RR
Maslačak, si čula nešto o ovom japanskom leku?

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 846
19.3.2020 15:35:44   
IvanaSK RR
Milicicak,meni mama to donosi. Ona je dobijala na litre,ja sa tim ribam podove,zalivam ih bukvalno 😆  u nekim trenucima sam imala i po deset_ litara u kuci,sad samo dve ipo 😁 Ako ti je frka,naći cemo se da ti dam makar jednu litru. Kada sam u kuci ponasam se normalno sa higijenom. Alkohol mi sluzi da imam za napolje,sinu za skolu dok je isao,prskam obucu,brave,gelender u zgradi,otirac..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 847
19.3.2020 15:38:07   
pari
Pratim jednu blogerku iz Njujorka na instagramu, ona je baš juče objavila da je zaražena koronom. Na kućnom je lečenju, nije strašan oblik kod nje. Sad  njen muž ima simptome...

Ona je dobro prošla, temperatura dva dana, grlo, i sad malaksalost.

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 848
19.3.2020 15:41:31   
milicicak
Ivana, hvala ti. Ako zagusti, javljam...

Sad bez zezanja, mi 96% dezinfikujemo lab kada radimo sa DNK, RNK i proteinima, on ih stalozi pa nemamo kroskontaminaciju.
Za ubijanje bakterija i virusa samo 70% radi.
A Nestorovica... Necu, cutim

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 849
19.3.2020 15:45:42   
IvanaSK RR
Milicicak,izvinjavam se,nije sto posto,nego 96 neki medicinski za hirursku dezinfekciju ruku.😀

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here