|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
18.3.2020 11:06:58   
Maslacak15
smesko uz takva razmisljanja ne treba uopste da vas cudi zasto "nestajete"..... iako ja nikako ne kapiram sto se uzbudjujete. Pa rekao emninti prof Nestorovic, sve je zezanje, mi Srbi imamo lavovsku genetiku. Sve je i onako medjunarodna zavera. Nista sto beli luk ne moze da spreci. Srecno !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 726
18.3.2020 11:09:38   
vonavoj
Ana,gde si pokupila virus,preko kompa😂

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 727
18.3.2020 11:12:54   
MishMash

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

u nemackoj ne nose maske. bas uopste ne. Ja mislim da je prica o povrsinama i dezinfekciji precenjena. Koliko zivi virus ovde onde. ZAto sto uopste nije jasno koliko uopste moze tako da se prenese. Najverovatnije je da se prenosi aeorosolom, znaci kroz vazduh u direktnom kontaktu. U berlinu je detektovan klaster od cak 47 sluajeva koji su svi bili 7. marta u jednom istom klubu. Znaci zatvoren prostor, blizak kontakt i udises. Sto ne znaci da ne treba prati ruke i pridzavati se higijene ali iskreno ja evo nisam donela sterilijum kuci a na poslu imam deset_ine litara na izvolte.
Najvolji savet je drzati distancu 1,5m od okoline koliko god je to moguce. I ne zadrzavati se u vecim grupama narocito u zatvorenom prostoru, koliko je to moguce.

Hvala Maslacak na informacijama 😘 Tako nekako i radimo, kod kuce smo, prodavnica jednom nedeljno, izuvanje ispred vrata, pranje ruku cesto i eto jednom dnevno prebrisem rastvorom alkohola.
Plasim se da ni preterano sterilna sredina nije zdrava pa kontrolisano vrsim dezinfekciju.
Malopre mi je stigao paket sa Amazona, otvorila vrata od zgrade, a kurir mi gadjao vrata paketom 😂

"Live the life you love, love the life you live"

Direktna veza do poruke: 728
18.3.2020 11:15:04   
Ivanka 75
Ja se nocas zetih da crni luk ubija viruse...

Dal da zasmrdim? 

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 729
18.3.2020 11:31:04   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ana,gde si pokupila virus,preko kompa😂

Izgleda user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 730
18.3.2020 13:33:03   
vonavoj
Sta mislite o ovoj temi paracetamol vs.brufen kod korone? Da li je dokazano ili farmaceutski rat?! 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 731
18.3.2020 14:09:37   
dunja RR
Von, nisam čitala/slušala, šta se priča? Ja nikako da odem za M da uzmem febricet, ali brufen imam, od 200, to smo dobili u DZ, 2 komada, za oboje, zimus, kada bejahu bolesni, nismo ni otvarali. Ali taj od 200 ona tek sada može, piše od godinu dana i preko 10kg, do sada joj nismo davali, samo je jednom febricet probala..

Maslačak, i ja te obožavammmm!

Kako ste danas inače, i stigoše li rezultati? Imam neki osećaj da nije bila korona ipak .. ajd javni.

A ovo što kažu, da po nestanku simptoma je svaki zaraženi zarazan još 2 nedelje? To znači da je ovaj karantin kratak, trenutno ...

Nego, ako je njih 40,000 juče ušlo, od toga 7.000 kontrolisano, 5.000 bilo kući /zaokružih) ostali nisu, to znači da neka trećina ne pošuje izolaciju, znači računicom12.000 njie bilo u izolaziji. Koliko od toga zaraženih. To je problem. Naravno da država mora da primi svoje ljudie ALI, i oni trebaju da poštuju pravila. Hoćemo li sad zbog toga ovde očekivati skok? Za nekih 10 dana?

Moj tata se kooonačno primirio, izgleda i komšije (starije), razleteli se svi jutros do 10 do kada su smeli, i sada miruju, do kada videćemo ..rekli smo komšijama, vičite, lupajte, donosimo šta treba, ali ne izlazite aman.

< Poruku je uredio dunja RR -- 18.3.2020 14:11:26 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 732
18.3.2020 14:09:47   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Sta mislite o ovoj temi paracetamol vs.brufen kod korone? Da li je dokazano ili farmaceutski rat?! 

Ko ce ga znati, svakakve urbane legende ce nastati. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 733
18.3.2020 14:16:05   
dunja RR
Meni je juče scena u Liliju bila grozna, mala radnja, 200 ljudi unutra, ja se slučjano zatekla jer sam krenula da kupim farbu (ne smme kod frizera sada), i u tom trenutku nije bilo nikog u radnji. Ali baš tada stigao alkohol, i meni radnica odmah dala 1L, ali je 200 ljudi nagrnulo u roku od minuta, niko nije bio na udaljenosti ni od pola metra, ja sam platila i izletela, ali bila sam bar 6-7 minita u tom haosu. A one radnice, nemam reči, niti maske ništa, a svi ih guraju viču, traže, nagrću na njih, unose se, Na prvoj slu liniji prodavačice ..za koje pare. A i pored tog haosa su ljubazne jako, ne znam da li je to samo u našem Liliju, ali kod nas su čak i sada sa osmehom. Dok ostali oko njih paniče. Opet, za koje pare ..

< Poruku je uredio dunja RR -- 18.3.2020 14:18:30 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 734
18.3.2020 14:22:45   
dunja RR
Malopre videh jedan post od naše Vece, ona je na severu Italije. Slike iz jedne fabrike sa kojom ona sarađuje. Uredno ljudi rade u fabrici, sa maskama, odstojanje , proizvodnja ne radi kaže 100% ali radi sasvim dovoljno. I za 4 nedelje niko nije zaražen, rade sve vreme, Znači ne mora sve da stane, i u tom haosu koji je njih zadesio, ali oprezno i pametno.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 735
18.3.2020 14:26:31   
Ivanka 75
Dunja, sve je stvar dogovora i organizacije. Kod nas toga nema. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 736
18.3.2020 14:28:51   
dunja RR
Ja inače radim regularno (od kuće kao i obično, samo bez live sastanaka), čak i više posla ima nego ranije. Prosto sam iznenađena ali se ne bunim. Do kada će ovako biti videćemo, ali su ljudi sa kojima radim pozitivni, i to mi znači ♥

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 737
18.3.2020 14:33:55   
vonavoj
Dunja,i mm radi..proizvodnja kod njega radi,on kaze ima porudzbina i vise nego inace..muka oko materijala...ludnica..stampaju uputstva i kutije za galeniku i hemofarm i za konditore.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 738
18.3.2020 15:06:28   
pari
Ja sa decom idem napolje da se proset_amo tamo gde nema ljudi...Sta mislite sa cime da im brisem tj.cistim ruke dok smo napolju? Posto naravno da dodirnu svasta nesto, pa posle lice...

Maslacak, javi kako ste!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 739
18.3.2020 15:08:49   
flamingos
Pročitah šta ispisaste.Ana,hajd da što pre ozdraviš.Maslačak,držite se,proćiće sve.Pijem kafu,izvolite.Detetu učiteljica zadala kamaru domaćeg,evo je piše,a ja sam napravila"Doboš rolat",da nam skoči šećer😁Pritisak nam davno skočio zbog opšte situacije.A za lekove-ko bi ga znao,još ništa nije potvrđeno.Čuvajte se❤

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 740
18.3.2020 15:13:09   
Ivanka 75
Mi cemo kao online casove da drzimo od sledece nedelje, ali ko ce da nam plati pitanje je...

Presadih jednu cvećku danas 😊👍

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 741
18.3.2020 15:19:50   
dunja RR
I mi šetamo kada nije gužva, ali ja samo vičem, ne diraj ništa, ne diraj nos, ne diraj usta. I onda on padne i očisti pod rukama, ispred zgrade. Nosim nešto iz Lilila za dezinfekciju ali nisam ga još koristila. Imma i neke antibakterijske baramice, ali što već rekoste, pitanje je da li ič od toga pomaže. Nisma ništa još od toga vadila. Zato sad samo vičem niš ne diraj, a kući detaljno pranje. Dok sam ja sva pod stresom kada smo napolju, ostali roditelji gledam opušteni, deca se valjaju, stavljaju svašta u usta. Ljudi po ulicama cigare redovno u rukama pa u usta, ja se ponadala da će bar pušenje da se smanji, ali slaba vajda..

IZVORNA PORUKA: pari

Ja sa decom idem napolje da se proset__amo tamo gde nema ljudi...Sta mislite sa cime da im brisem tj.cistim ruke dok smo napolju? Posto naravno da dodirnu svasta nesto, pa posle lice...

< Poruku je uredio dunja RR -- 18.3.2020 15:21:25 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 742
18.3.2020 15:35:03   
princezica1
Ovima u Lilly sto dahcu jedni drugima za vrat ce alkohol mnogo znaciti.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 743
18.3.2020 15:39:00   
branki*
Mi obično. ..išli smo u park ispred zgrade.slabo ima ljudi.moje naselje je mirno i nije centar.ruke peremo kad dodjemo u stan. Kao i do sada.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 744
18.3.2020 15:44:58   
vonavoj
Asepsolom im prskam ruke..mi smo.proset_ali po naselju..nema guzve.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 745
18.3.2020 15:53:18   
Ana RR
Moj ceo dan u dvorištu, lepo vreme, uživa. Ja izgleda imam gnojnu anginu user posted image čula se sa dr, rekla mi da pijem ab. Grlo boli neopisivo, ne mogu ni vodu da progutam. Temp non stop 37.6. Pa ne verujem, baš sad jbt

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 746
18.3.2020 16:12:28   
branki*
Uh,bre,anci...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 747
18.3.2020 16:35:10   
daca77
Vršnjakinjo, drago mi je da ti je bolje...vidim da te pogađa to da li naši preko mogu u Srbiju ili ne, te ćemo tu temu preskočiti😉

U Nišu i dalje raste brojka, stanje u Kc postaje sve ozbiljnije, osoblje zabrinuto, a u medijima predstavljaju kao da je sve u najboljem redu. Videćemo narednih dana...

Direktna veza do poruke: 748
18.3.2020 17:37:23   
flamingos
Daco,sve mame,dečica,čuvajte se.Preguraćemo...Ivanka,nama nastavnik engleskog sutra predaje putem viber grupe.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 749
18.3.2020 17:47:50   
jess021
Maslacak, kako ste? Ana, jesi krenula sa ab? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here