|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Korona virus
18.3.2020 8:31:15   
Misha i Ljisha
Nego jel videste vise testiranih i odmah veci broj. Sad kad su dobili testove od Cajniz pipl sad ce tek da bude pozitivnih

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 701
18.3.2020 8:34:37   
degu
Ljiso, Maslacak, kako ste?
Broj definitivno nijecrealan jer jako je malo testiranih.

< Poruku je uredio degu -- 18.3.2020 8:35:41 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 702
18.3.2020 8:40:32   
Ivanka 75
Ja mislim da su pozitivni svi koji su u samoizolaciji. Nego lazu na poligrafu 😊

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 703
18.3.2020 9:01:51   
Misha i Ljisha
Hha na poligrafu. 

Batke ima onu nisku podmuklu 37.2 pa sidje na 36.9

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 704
18.3.2020 9:34:35   
mama Jo
Kad sam sinoc cula da je u poslednja dva dana uslo preko 35.000 ljudi iz inostranstva sve mi je bilo jasno.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 705
18.3.2020 9:35:08   
flamingos
Joj Ivanka,ti me uvek oraspoložiš-lažu na poligrafu😁Maslačak,kako ste?

Direktna veza do poruke: 706
18.3.2020 9:48:54   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: nata11

I evo ga svestenik ide da sveti vodu za Uskrs 😞 Nemoj da ostane bez 1000 din slucajno. Da li je ovo moguce? Jesu culi ovi ljudi za nove mere? 🤬🤬

Koliki znam iz prve ruke, to je zabranjeno u ovoj situaciji. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 707
18.3.2020 10:04:15   
Maslacak15
dobro jutro. nismo sjajno i jos cekamo rezultate.... sto me iritira jel bi decu da vodim kod ORL. Nego vidim ponavlja se ovde ista teza stalno pa da da prokomentarisem. Mozda budem nepopulana. user posted image Duznost dzave je da kontrolise bezbednost. Ali iskreno to je nevidjeni skandal doneti odluku da dzavljani ne mogu da udju u zemlju. To nigde ama bas nigde na svetu nema i protivno je svim civilizacijskim normama. Da mogu da mi narede da idem u karantin, sigurno da mogu i trebalo bi to da rade ali da zelim sutra da dojem u Beograd i da me ne puste u moju zemlju. To je bas skandal.Jadno i bedno.
Nemacki ministar spoljnih poslova ne radi nista drugo ovih dana nego organizuje carter avione da bi obezbedio nemackim gradjanima da se vrate u nemacku kojih ima svugde po svetu jer oni kao sto je poznato vole da mlate. Samo u egiptu ih ima 35 hiljada rekose u maroku par hiljada itd Svaki nemac gde bio je njigova dgovornost. Ja spadam u red idealista ( ili budala) koji nisu uzeli Neamcko drzavljanstvo iako na to imam puno pravo od 2008 godine jer svog crvenog pasosa ne zelim da se odreknem. To je moj identitet i moja zemlja. Ja sam znaci odgovornost AV. Oni su duzni da se brinu o meni kao i o vama. I sutra da ocu da udjem u Beograd oni bi rekli crkni ???? Jako tuzno sa ili bez korone.......

p.s. sad mi kaze bat da bih ipak mogla da udjem i da idem u kaantin. Ako je tako to je OK. Sasvim u edu. Sve jedno diskusije o nekakvoj invaziji i zaraznim gastosima su degutantne. Koliko ja vidim dosada dosta virusa je napecala i beogradska "elita" set_kajuci se po Milanu, Amsterdamu itd.

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 18.3.2020 10:15:18 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 708
18.3.2020 10:20:56   
MishMash
Donekle se slazem, ali imamo i mi odgovornost prema svojoj zemlji, zar ne?
Citam po grupama na Fb sada kako se mnogi vracaju kucama u Bosnu, Hrvatsku, Srbiju - trenutno su im firme zatvorene, pa taman da iskoriste priliku za mini- odmor! Sramotno!
Moja baka je u bolnici, u veoma teskom stanju, pa sam ipak odlucila da ne dolazim, da je ne izlazem jos vecem riziku. Prvenstveno ne bih to svojoj porodici uradila, a zatim ni drugim ljudima.
Sve bi ih trebalo u karantin i to o NJIHOVOM trosku, kao u Kini sto rade sa turistima u vreme pandemije. 

"Live the life you love, love the life you live"

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 709
18.3.2020 10:24:15   
princezica1
Krenula zabrana kretanja za starije pa da vidimo. Pop neka sveti vodicu na daljinu.

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 710
18.3.2020 10:31:35   
Maslacak15
Individualna odgovornost pojedinca i neodgovornost drzave su dve razlicite stvai. Da, imamo jako puno pimitivnog neobrazovanog, nepromisljenog sveta i sebicnog i u dijaspori i u samoj Sbiji. Eto ja mogu da zakljucim da je beogradska "elita" vrlo uspesno sama uspela da uveze virus sa sajmova mode u Milanu i sa skijanja po tirolu. Uostalom savetovano im je sa najviseg mesta da idu tamo koliko pre deset__ dana.
Drzava mora da nadje nacina da zavede red i kontrolise situaciju. Podrzavam sve mere scrsishodne za kontrolu epidemije naravno. Samo sam reagovala na pomalo ksenofobne tonove. Opet mi protiv drugih, invazija virusa iz inostranstva, glupi gastosi i tome slicno. KAmo lepe srece da su si svi koji tamo sede mnogo pametniji i odgovorniji od gastosa.

sto se nebi vratili??? treba da idu u striktan karantin 14 dana i to je u redu.

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 18.3.2020 10:32:57 >

(odgovor članu princezica1)
Direktna veza do poruke: 711
18.3.2020 10:34:01   
princezica1
Ima li policije i vojske na ulicama? 

Direktna veza do poruke: 712
18.3.2020 10:36:40   
smeško
Oni koji se neodgovorno ponasaju prema svojoj zemlji i ne zasluzuju njen pasos.

Direktna veza do poruke: 713
18.3.2020 10:39:30   
degu
Maslacak koliko znam, nasim drzavljanima nije moguce zabraniti da dodje u svoju zemlju, ali je karantin obavezan 14 dana, ako dolaze iz zarista i 28 dana. To je zadnje sto ja znam. Zasto se toliko dugo ceka na rezultate?
Maslacak koji je tvoj stav o dezinfekcionim sredstvima, sta bi moglo da deluje i da li uopste postoje hemijske mere protiv virusa? U mojoj struci hemijskih mera nema. A koliko se secam iz srednje medicinske, samo temperatura moze delovati, pa tako najvise verujem u vrucu vodu, mada idem i prskam asepsolom, ruke alkoholom, brisala sam pod rastvorom Na hipohlorita. Vidim Kinezi su prskali i obucu i jakne, stvarno se bojim da cu unistiti i kucu i obucu i odecu u tom ludilu i da li je to uopste imalo delotvorno? I da li u Nemackoj nose maske? Kako je moguce da savetuju da maske zdravi ne nose, da nije delotvorna? Kako moze da ne bude delotvorna kad se prenosi kapljicnim putem?

Direktna veza do poruke: 714
18.3.2020 10:40:37   
princezica1
Popesmo se vec na 83 obolela.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 715
18.3.2020 10:46:12   
Maslacak15
u nemackoj ne nose maske. bas uopste ne. Ja mislim da je prica o povrsinama i dezinfekciji precenjena. Koliko zivi virus ovde onde. ZAto sto uopste nije jasno koliko uopste moze tako da se prenese. Najverovatnije je da se prenosi aeorosolom, znaci kroz vazduh u direktnom kontaktu. U berlinu je detektovan klaster od cak 47 sluajeva koji su svi bili 7. marta u jednom istom klubu. Znaci zatvoren prostor, blizak kontakt i udises. Sto ne znaci da ne treba prati ruke i pridzavati se higijene ali iskreno ja evo nisam donela sterilijum kuci a na poslu imam desetine litara na izvolte.
Najvolji savet je drzati distancu 1,5m od okoline koliko god je to moguce. I ne zadrzavati se u vecim grupama narocito u zatvorenom prostoru, koliko je to moguce.

Direktna veza do poruke: 716
18.3.2020 10:46:49   
MishMash

IZVORNA PORUKA: smeško

Oni koji se neodgovorno ponasaju prema svojoj zemlji i ne zasluzuju njen pasos.

Dakle, 90% Srbije bi trebalo deportovati van, bez pasosa.Koliko vidim, samodisciplina nije na zavidnom nivou.

"Live the life you love, love the life you live"

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 717
18.3.2020 10:49:13   
vonavoj
Obozavam te maslacak! 

Nisi dobro razumela,mozetw da dodjete😘ali u karantin..nasim ne mogu zabraniti..samo treba biti odgovoran.Ja bi morala po hleb,pa cu posle sa decom ispred kuce..pocecemo da se ujedamo.

Direktna veza do poruke: 718
18.3.2020 10:49:49   
princezica1
Citam da se radi na vakcini za koronu. Kao najranije moze da bude gotova za godinu do godinu ipo dana.

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 719
18.3.2020 10:52:36   
degu
To je i moje misljenje,dezinfekcija deluje na bakterije i gljivice, ne na viruse, ali ajde, topla voda i sapun ne moze da skodi. Za maske mi nije jasno ali eto slusam i ne nosim. Javljaj rezultate obavezno i da sto pre ozdravite 😘

Direktna veza do poruke: 720
18.3.2020 10:55:46   
vonavoj
Degu,ja bi ih nosila.ali ih nema nigde..donece mi mm danas..makar u prodavnicu kad idem..

A za stvari.ne znam sta reci..ja ne dezinfikujem.Kao i asepsol sto ljudi prskaju,a unutra voda..sprzice elektroniku..prskaju auto.mob..

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 721
18.3.2020 10:57:34   
degu
Von vidi u poljoapotekama, tamo jos ima, var kod nas.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 722
18.3.2020 11:00:49   
nata11

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: nata11

I evo ga svestenik ide da sveti vodu za Uskrs 😞 Nemoj da ostane bez 1000 din slucajno. Da li je ovo moguce? Jesu culi ovi ljudi za nove mere? 🤬🤬

Koliki znam iz prve ruke, to je zabranjeno u ovoj situaciji. 

Za naseg svestenika ocigledno nije. Ja ga nisam pustila tj. Nisam izasla kada je bio ispred kapije a od pasa ne sme uci tako da sto se mene tice svecenja vode nece biti. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 723
18.3.2020 11:04:43   
Ana RR
Žene, ja mrtva bolesna, baš sam ubola trenutak user posted image grlo me toliko boli da mi se povraća, temp imam od sinoć. Ili mi toplomer ne radi ili je stalno tu oko 37.6. Jutros nesvestica. Mama me tera da zovem dz za savet ali šta mogu da mi kažu preko telefona?

Jedva gledam koliko sam smlaćena.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 724
18.3.2020 11:05:52   
Ana RR
A moj tata zaglavio na granici. Kolima je došao do Bjelovara (iz Nemačke) sad čeka testiranje, ne zna ni kako će do Bg odatle. Ludilo!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here