dunja RR
|
Von, nisam čitala/slušala, šta se priča? Ja nikako da odem za M da uzmem febricet, ali brufen imam, od 200, to smo dobili u DZ, 2 komada, za oboje, zimus, kada bejahu bolesni, nismo ni otvarali. Ali taj od 200 ona tek sada može, piše od godinu dana i preko 10kg, do sada joj nismo davali, samo je jednom febricet probala.. Maslačak, i ja te obožavammmm! Kako ste danas inače, i stigoše li rezultati? Imam neki osećaj da nije bila korona ipak .. ajd javni. A ovo što kažu, da po nestanku simptoma je svaki zaraženi zarazan još 2 nedelje? To znači da je ovaj karantin kratak, trenutno ... Nego, ako je njih 40,000 juče ušlo, od toga 7.000 kontrolisano, 5.000 bilo kući /zaokružih) ostali nisu, to znači da neka trećina ne pošuje izolaciju, znači računicom12.000 njie bilo u izolaziji. Koliko od toga zaraženih. To je problem. Naravno da država mora da primi svoje ljudie ALI, i oni trebaju da poštuju pravila. Hoćemo li sad zbog toga ovde očekivati skok? Za nekih 10 dana? Moj tata se kooonačno primirio, izgleda i komšije (starije), razleteli se svi jutros do 10 do kada su smeli, i sada miruju, do kada videćemo ..rekli smo komšijama, vičite, lupajte, donosimo šta treba, ali ne izlazite aman.
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.3.2020 14:11:26 >