Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 21.12.2019 21:46:16
|
|
|
|
Filadendronka
|
Olga, pa mozda nije kasno da se sada prikljucis. :)
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 22.12.2019 16:10:00
|
|
|
|
mati
|
Nama su cestitku poslali Drago i Jaksa... U ponedeljak stigla, zab da javim. Ali nije bilo adrese posiljaoca...
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 22.12.2019 16:16:39
|
|
|
|
mama Jo
|
To je od Filadendronke, i nama je njena stigla 🙂 Ona je najazurnija, ja se nadam da cemo sutra poslati, da stignu na vreme.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 22.12.2019 16:18:40
|
|
|
|
mati
|
Hvala MJ, i mi jos nismo, radionice u skoli i vrticu, pa sad spremaju neku predstavu u vrticu, kitili jelku, nikako da stignemo. Ali kao i svake god, ne odustajemo.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 22.12.2019 16:55:55
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja mislim da sutra saljem napokon 👌
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 22.12.2019 20:57:28
|
|
|
|
Filadendronka
|
To smo mi, nisam nikoga htela da izostavim iako nismo imale prilike da caskamo do sada. :) IZVORNA PORUKA: mati Nama su cestitku poslali Drago i Jaksa... U ponedeljak stigla, zab da javim. Ali nije bilo adrese posiljaoca...
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 22.12.2019 21:29:38
|
|
|
|
Khaleesi
|
Moji jos crtaju ne znam da li cemo da stignemo za sve. Pitaju me a koja su to deca sto im crtamo 🤣🎄🎄
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 22.12.2019 21:38:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Mi smo svima poslali, nadam se da će vam stići uskoro :) Kada je S pisao čestitku za Dragu i Jakšu, nisam znala da li je pravilno za DragU ili za DragA, ja sam bila za ovo drugo, a mm Bosanac, za prvo, što će reći obrnuli smo uloge Poslušala sam mm, pa ne zameri Fil ako smo pogrešili :) Khal, nismo znali imena tvojih devojčica, pa je Sava napisao za dve lepe devojčice :) jer ako sam dobro razumela, ti si stavila svoje ime u podacima?
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 22.12.2019 22:12:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Zabrsismo cestitke, pisala ih ja, Ivku bilo strah da ne pogresi nesto 😊 Ali nase nas dve licno i prilicno seckale, lepile, crtale, bojile 😊. Sutra saljemo ☺️
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 22.12.2019 22:18:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Sava je izgrešio samo tako u pisanju (fale razmaci, negde je I ćirilicom N, L (ćirilično) ima kvačicu sa pogrešne strane), ali sve je to proces učenja, pa nisam htela da se mešam, dobićete u orignalu komplet njegove
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 22.12.2019 22:35:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Provalila sam i da je u jednoj čestitci napisao SREĆANBOŽIĆINOVA GODINA (tvrdoglavno nije hteo nigde da napiše NOVUGODINU, jer on kako naumi ..ŽELEVAM MAMAITATA Pa je naknadno dodao ispred i želevamMICAISAVA, a moguće da se još u nekoj provuklo to MAMAITATA, nisam sve proverila pre pakovanja u kovertu
< Poruku je uredio dunja RR -- 22.12.2019 22:36:15 >
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 24.12.2019 15:50:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Stigla čestitka od Save i Mice ❤️❤️❤️ Hvala Dunjići 😘😘😘
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 24.12.2019 16:34:29
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dunja, slatko me nasmeja! I ja nisam znala za Savu(a). 😊 Pravilno u nasem slusaju je za Draga. :) Postoji zensko ime Draga, pa bi onda bilo za Dragu. Ali ne zameram, vaspitacici nikako da objasnim da nije Dragino, nego Dragovo. 👌Jedva cekam da stigne. :) IZVORNA PORUKA: dunja RR Mi smo svima poslali, nadam se da će vam stići uskoro :) Kada je S pisao čestitku za Dragu i Jakšu, nisam znala da li je pravilno za DragU ili za DragA, ja sam bila za ovo drugo, a mm Bosanac, za prvo, što će reći obrnuli smo uloge Poslušala sam mm, pa ne zameri Fil ako smo pogrešili :) Khal, nismo znali imena tvojih devojčica, pa je Sava napisao za dve lepe devojčice :) jer ako sam dobro razumela, ti si stavila svoje ime u podacima?
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 24.12.2019 16:36:16
|
|
|
|
Khaleesi
|
Dunja ja sam se se sa Lesicom dopisivala i stavila imena obe devojcice... Ja sve merkam da odemo da posaljemo danas....
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 24.12.2019 16:38:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo ove godine blokirali. Nismo nista stigli. Ispravljam sledece godine. 😉
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 24.12.2019 17:01:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Nama je tata upravo doneo iz sanducica cestitku od Iv3 ❤ Hvalaaaaa draga, divna, Jana ih kaci u njen novogodisnji kutak
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 24.12.2019 17:04:23
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi smo dobili samo od Fil. I zavrsili smo cestitke, nije bas bajno ali potrudili smo se. 🤗😙😙
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 24.12.2019 21:49:53
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam sve spakovala danas, baba šalje ujutro. Pravile isključivo njih dve, ja samo napisala tekst.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 24.12.2019 21:59:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam se danas dva puta vratila iz poste, jako velika guzva, nisam ,,ubola", a morala sam da zurim. Sutra saljem 100% stojim u redu koliko god.
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 24.12.2019 22:59:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Ljubimo vas Samo je vama stigla koliko vidim, a vi najdalji IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Stigla čestitka od Save i Mice ❤️❤️❤️ Hvala Dunjići 😘😘😘
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 24.12.2019 23:01:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A najbrzi! 😊
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 24.12.2019 23:04:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Jap 😉🚀
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 25.12.2019 13:15:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Poslato 😊 Nadam se da ce brzo stici, javnite kad stignu 😊
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 25.12.2019 13:18:45
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nama jos nista. :( Ja imam jos par da napravim i posaljem, ali ne stizem. Moram da pozurim.
|
|
|
|
RE: Šaljemo praznične novogodišnje čestitke! 25.12.2019 13:34:45
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ja sam se danas dva puta vratila iz poste, jako velika guzva, nisam ,,ubola", a morala sam da zurim. Sutra saljem 100% stojim u redu koliko god. Ja ne verujem da jos pre otvaranja poste ima 25 penzionera ispred. Kako uvek ima toliko ljudi da ceka. Ja danas proala i nisam poslala jer je guzva ujedaju...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?