Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 16:37:18
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Lele sta sam sve propuatila...znaci fil odustala zv9g onog monstera?Fil onda nam kazi kad bude da glasamo..Obavezno.Kh se bori vidim. Mama ivane kako napredujete?Krecenje i sve kuku... Nama mm to sve zavrsio dok smo bili u bolnici onih 12 dana u BG. I sada je sve skockano da kazem..
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 16:41:37
|
|
|
|
mama ivane
|
Svirko, nema nista od nagrsde lose skroz nemogu sa stignem da kuckam toliko sad sam na 10 mestu za danas uhvatilo me novogodisnje ludilo kuca mora blista za ng😂 Nema jos uvek specijalne ikonice kad bih mogla samo da je nahvatam
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 16:45:26
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Celaj sad ce da naleti specijalna... mzoda bude tvoja posto fil odustala ili ti ili Kh. Navijam. Mama jo odustala... 😘😘😘👌👌👌 Kako deca u svom tom poslu ppdnose ?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 16:48:31
|
|
|
|
mama ivane
|
Nikako da ti iskreno kazem bebac hoce da bulja, nece u krevetcu ni u kolicima, ovo dvoje vecih idu i prave gluposti po krsu i tako borim se sa svima njima
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 16:58:59
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene,vreme za kafu.Mm zavrsava neke poslove,cekam da dodje da pijemo. I ja mm stalno jurim da uradi nesto.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 17:02:32
|
|
|
|
mama ivane
|
Skoro sve imamo slican problem naterati muzeve da nesto urade u kuci😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 17:04:15
|
|
|
|
mama ivane
|
Izmace mi spevijalna ikona i ovoga puta , vise drece drugi put😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 17:05:09
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pa decica su, radoznali i dosadno.. da smo blize ds ih posaljes sve kod nas 👌😘🤗
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 17:06:51
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Princezici1 cestitke ..Bas mi je zao mama ivane navijala sam za tebe ili Kh.😥😥😣😣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 17:08:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj koliko ste se raspisale ni ja sad ne mogu da pohvatam. I ja cu vam se javiti za gkas za Zvezde ako moze 😁 Cekajte je l'igra jos neko za zvezde?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 17:15:09
|
|
|
|
veselicaa
|
Ispisala je Les pravila u wow temi,procitajte.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 17:15:51
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja i dalje ne razumem da li ce da me izbrisu za pesmu zvezde ili ne. Ono sto sam citala ko je osvojio ovo ono ja nisam nista... 🙄🤔 Ne znam.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 17:15:53
|
|
|
|
mama ivane
|
Vrlo rado svirko , i na 5 minuta da pricuva ih neko samo oci da sklopim da odmorim da ne razmislham gde su i sta rade
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 17:18:28
|
|
|
|
mama ivane
|
I ja igram za Zvezde moze glas i za nas😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 17:28:31
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ljudi ko igra sada?Fil za zvezde i igra kh i igra mama ivane.. Mama jo??? Flamingos igra?Kad je to glasanje, javite glasacu naravno
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 18:00:22
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam zbunjena 😭
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 18:12:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Mirko ja za Zvezde igram. Ako nikome nisi obecala glas pisacu ti ja Kh, nece te izbrisati ja mislim. Kuvam kafu, sustigao me neki umor. Mm jos nije dosao sa posal sad ce valjda...
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 19:39:04
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mama Jo, ti i ja uvek u isto vreme ovde 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 20:05:20
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Spremili smo paketic za humanitarni stand u vrticu. Paketici su namenjeni deci ciji su roditelji korisnici socijalne pomoci..Unutra nam je vaspitacica rekla stavljamo rukavice,kupku,bojice, slatkis.Sta vi radite? Mama Jo, bese ono za tri clana glasamo? Mama ivane me pitala. I ti 👌😍
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 20:43:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
Super je paletic. Ova moja velika previ ukrase za skolu imaju kaonNG sajam ubskolu skupljaju pare za njih akobtreba da kupe loptu tako nesto...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 20:45:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo Mirko, super izgleda paketic ,i lepa akocija stvarno. E, pa uvek je bilo za 3 clana, sad ne znam ovde su dve nagrade u pitanju, mozda ce biti i za dva da se glasa, najverovatnije...
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 20:52:59
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jo jesi razumela sta je receno za to zvezde i wow. Ja opet ne znam da li mogu u obe da ucestvujem. Ono sto pise da je u proteklih 6 mes nisam nista od toga... 🤔
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 21:05:39
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Jo jesi razumela sta je receno za to zvezde i wow. Ja opet ne znam da li mogu u obe da ucestvujem. Ono sto pise da je u proteklih 6 mes nisam nista od toga... 🤔 Pisala je Les u wow temi.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 21:07:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja skuvala kafu... Boli glavaaaa...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 21:08:35
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo E, pa uvek je bilo za 3 clana, sad ne znam ovde su dve nagrade u pitanju, mozda ce biti i za dva da se glasa, najverovatnije... Uvek se glasa za tri pesme,nema veze sto su dve nagrade.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.