Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:11:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahah, pa samo neke opomene, rek'o aj malo opustenije. Bubi, gde si, sta radis? Ivanka, moze i obrnuto
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:13:50
|
|
|
|
bubulence
|
Evo me, ceo dan neka guzva. Isli u set_nju, pa mi bila drugarica, onda dosao mm i preuzeo decu, nas dve isle malo da sopingujemo, pa sam isla da se feniram da budem lepa vasim muzevima (kad vec nisam zgodna😂) i tako... Prodje dan
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:15:11
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bubi blago tebi isla si u sholing 🤩 Mama Jo sta bi ti da pricas bez cenzure 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:16:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj e, pprodje dan u svemu i svacemu bas i meni Pa malo da se salimo, malo da se zezamo, nekako mi dosadno vec
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:16:51
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubi, vi se sutra druzite, blago vama! Uzivajte za sve nas. Moze neko pice, bas mi je naporan dan.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:17:26
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj znas kako je meni dosadno... Sad bi zadavila mm. Zaspao pre dece kao da je roliko umoran. Spava vise od mene
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:18:03
|
|
|
|
Slavkic
|
Tako i moj muz u 22 u krevetu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:18:38
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bice vam uvek mladi. Cule ste za beauty sleep? :)
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:19:08
|
|
|
|
Slavkic
|
Da da mladi i bez brigs
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:20:04
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Bice vam uvek mladi. Cule ste za beauty sleep? :) Da sve je lepsi i sve vise spava
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:20:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Sta je to Fil? Ja mom veceras ne dam da spava
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:21:50
|
|
|
|
Filadendronka
|
To je period od 22h do 2h za koji neki naucnici tvrde da je kljucan za odrzanje mladolikosti i da tad MORA da se spava.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:22:09
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pa kako kad vec zaspi 😑
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:22:28
|
|
|
|
Slavkic
|
E lako je to reci
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:23:37
|
|
|
|
Filadendronka
|
Pa idealno KH, tako sam i ja nekad. Sad dok uspavam decu, pa tek krece akcija.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:23:57
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka To je period od 22h do 2h za koji neki naucnici tvrde da je kljucan za odrzanje mladolikosti i da tad MORA da se spava. Onda ce mm da ostane mladolik a ja cu biti baba za najvise 2 godine🤣. On se rano komira, retko kada doceka 22h, a meni tek tada pocinje zivot😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:24:15
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ma nema akcije apava i on.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:28:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Neko pomenu akciju? Evo meeeee 😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:30:30
|
|
|
|
Filadendronka
|
Odjava sa moje strane, bas sam umorna. Laku noc svima!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:31:04
|
|
|
|
Slavkic
|
Laku noc draga
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:34:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Neko pomenu akciju? Evo meeeee 😊 Pomenule akciju i odose na spavanje. Ja cukam u elektronski. I spremam neki tekst za priredbu.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:34:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Laku nic Fil, vidimo se sutra 😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:35:27
|
|
|
|
Slavkic
|
Ha ha tako svi muskarca lepi i odmor i a mi haos
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:35:31
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Laku noc FIL. Lepo spavajte 😍😍😍
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 23:41:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nama uciteljica u pon urucuje lozinke za elektronski 👍 sto cu da se zabavljam!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.