Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:19:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Mirko isto razmisljamo
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:20:28
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sad citam na netu kao hoce i od prehlade da se pojavi. A ja od sinoc kuburim sa nosem. Nije strasno ali sam morala da ga ispiram 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:21:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa moguce da ti je od toga. Ako ti je imunitet losiji moguce i od toga.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:21:41
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kh, ne brini se mast je ok i za oci je. Nisi pogresila. Za sada si pokrivena. Suyra cea da vidis sta dalje....Jel ti smeta sada nesto ili je bolje?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:22:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Petak 13.... hajde da napravimo lom u kafani
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:23:16
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pa i dalje kao da imam prasinu u oku. Malo mi je kapak otekao i crveno je. Lakse malo jeste
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:23:37
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sad sam videla da ste pisale u medjuvremenu dok ja sve iskucam.. Moj sin je imao zapusen suzni kanal od nosa. Posto kad se raslinavi ne slinavi da to curi,nego sve ode na usi. A tada na desno oko. I celo se zatvorilo od krmelja i bilo je crveno. Stavljali smo kapi 3x1 kap.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:24:26
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sad se bojim deci da ne prenesem joj....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:24:45
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ladno petak 13ti 😂😂😂😈😈😈👽👽👽
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:25:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahaha buahahaha samo smo mi budni
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:25:38
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ako je konjuktivitis prenosi se. Ako ti se zapusio suzni kanal onda neces da preneses.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:26:22
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Sad se bojim deci da ne prenesem joj.... Ako ti je oteceno vrlo moguce da je konjukt.... Bas zato sam ti i pisala da mislim da se lako prenosi. Ne mora da znaci, valjda nece pokupitu
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:27:45
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
🎃🎃🎃Nemam nijedan vesticji smajli 😂😂😂Aj da nazdravimo 🍸🍸 Kh u tvoje zdravlje 👍Mama jo 🍸
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:29:23
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala! U zdravlje majke uvek da smo zdravi i veseli sa decicom i ovim na silu usvojenom svekrvinom decom 😁🎄🎄🎄 ziveli
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:29:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Ziveli Mirko 🍹🍸🥂🍻
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:30:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Moze ovaj 🧞♀️ da prodje
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:31:34
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sad ste napisale pahulje veju. I ja se set_im Zdravlove pesme "I ja ne mogu sve i da hocu zaboraviti plavu kapu, a vozovi idu danu nocu...." eh da nam je sneg
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:40:07
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Eeehhh.. Kh, dobra pesma. I ja volim Colu ❤Sad si me podset_ila... moja vaspitacica je u vrticu slusala i kao mali smo cela grupa znali njegove pesme. A i kasnije sam slusala. Ali eto set_ila sma se sada moje vaspitacice 😁😁😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:41:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Cola car. Laku noc drage moje. Ne mogu vise. Cujemo se posle 😍
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 0:41:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Spavam... Hrk hrk Khal, da te sto pre prodje ❤️ Laku noc do ujutru... 😘
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 1:18:08
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala Ivka. 😘
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 1:20:39
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Laku noc zene. Ustajem u 6h 😫 A visim na RR..
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 1:21:12
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jao Mirko ti rafis. Aj laku noc
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 1:22:53
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ma ja ne radim. Idem da uzmem obrazac za lekarski i do lab..Ja sam ti mama domacica 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 13.12.2019 1:32:14
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pa onda nije atrasno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.