Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 15:45:36
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj kako ti pusaci zaguse valjda na hladnom vazduhu jos vise gusi...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 15:49:24
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hajde na nes, cas_tim, bebac poceo da puzi. Vec neko vreme ustaje uz namestaj, a konacno i ovo savlada. Meni su bebe preslatke kad krenu da se krecu kao male bubice.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 15:51:48
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bravo za malu bubicu 😘ja hocu onda jedan nes da proslavimo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 16:02:56
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Hajde na nes, cas_tim, bebac poceo da puzi. Vec neko vreme ustaje uz namestaj, a konacno i ovo savlada. Meni su bebe preslatke kad krenu da se krecu kao male bubice. Boozee Fil, zar je vec i to doslo na red!? Kako vreme leti, ne mogu da verujem! Kao da smo te juce hrabrili oko porodjaja... Bravo za Jaksu 👏
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 16:19:09
|
|
|
|
Filadendronka
|
Daaaa Bubi, prosto da ne poverujes. On je malo poranio za ustajanje, ali neka ga. Hvala vam devojke! 💕
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 16:21:32
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj zabolela me glava straano odavno me nije bolela. Ne znam dal kafu da popijem 🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 16:22:21
|
|
|
|
Tikica94
|
Koliko ima bebac? Mi 8 meseci Imamo I puzimo od skoro...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 16:31:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Maseeeeem, rucah kod sveki ko prase neko 😂 Da se spremim za casove pa put pod noge 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 16:33:26
|
|
|
|
mama Jo
|
O Fil bravo za Jaksu, sad ce da otkriva tek svet Moze nesic. Ivanka, sad bi tako neka dremka prijala posle takvog rucka 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 16:53:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mama Jo, i vino sam popila, joj sto bi dremnula sad.... Jos 15 min...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 17:07:51
|
|
|
|
Filadendronka
|
Isto 8. IZVORNA PORUKA: Tikica94 Koliko ima bebac? Mi 8 meseci Imamo I puzimo od skoro...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 17:42:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Znam sve Ivanka.... sta da se radi. Di ste mame?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 17:44:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja na tabletu,citam po RR. Mm se sprema za trecu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 17:49:47
|
|
|
|
dddaca
|
Samo da virnem ovde posle sto godina :)
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 18:13:14
|
|
|
|
Khaleesi
|
Dame izvolte na toplu jagnjetinu sa krompirom ispala ke vrh. Izbacila sam recept na C recept. Valjda pokupimo neki glas i budemo na receptu dana i meseca 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 18:14:28
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Samo da virnem ovde posle sto godina :) Gde si ti draga :* :*
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 18:19:30
|
|
|
|
dddaca
|
Evo, ne stizem vise da budem onoliko aktivna kao ranije. Virnem po neki put, ali slabo nalazim vremena za pisanje.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 18:27:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Khalesi glasamo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 18:38:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Dddaca pa cao draga, grlisa za tebe 😍 Kh, sjajno izgleda, i ja cu sad glasati za tvoj recepAt 😊 srecno !
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 18:38:23
|
|
|
|
bubulence
|
Glasacemoo, odlicno izgleda
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 18:41:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Glasala imas sad 61, ajde glasajte da Kh dobije nagradu za recept sa najvise glasova 😊
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 18:41:46
|
|
|
|
mama ivane
|
Kako ste danas zene. Ima li sta novo staro😁 Ja sam danas u radnoj akciji krecim kucu posle 100 godina😂 ima se posla nocas da se riba ko je raspolozen da pomogne😁 Kafa, caj, topla cokolada (bela _crna), kapucino ko sta voli nek izvoli☕❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 18:49:53
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Glasala imas sad 61, ajde glasajte da Kh dobije nagradu za recept sa najvise glasova 😊 Glasala 😁? I za Kh i za tebe 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 18:51:38
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala zenice divne ste ♥️♥️♥️♥️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 12.12.2019 19:00:19
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Posluzite se ❤ Kh,sad cu da glasam i ja za tebe 👍
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?