Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:34:29
|
|
|
|
mama Jo
|
E a jasam Cosmopoliten bas volela, podesecalo me na Kery iz Sex and City, ona je uvek pila Cosmo, znas kad sam i sebi kupila komplet takvih casa... pa sad iscedim narandzu, sipam u tu casu pa se pravim kao da pijem koktel
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:35:22
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Ja htela jos juce 😆 IZVORNA PORUKA: mama Jo Joj da, jesne godine na moru... boze kako smo pile te koktele i uzivale. Boze sta nama zenama bude pa se udajemo hahaha salim se. Ajde zene da vas vidim ko sme da odgovori programeru tamo, a? Haha, i ja za malo sada... ali ne smem, bojim se da me ne diskvalifikuju... dzaba mi onda svi dani ovog besomucnog kuckanja
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:38:52
|
|
|
|
smeško
|
Ma, samo da probam. Gutljajcic.😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:40:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo mene u birtiju! Vidim pijete bez mene, volem koktele, plava lagunaaaa za mene, please ❤️ Gde je programer, idem kod njega, uputite me, molicu lepo 😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:42:04
|
|
|
|
mama Jo
|
On je i sebi temu otvorio test i zove nekoga da caska sa njim a mi se uplasile
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:42:51
|
|
|
|
bubulence
|
Kakve probleme pravi programer?? Ja nisam nikada pila koktele, nije me privlacio alkohol. Prvi alkohol sam polila na svom vencanju... Od tada samo sampanjac i pivo pijem 😁. Vino sam probala ali me bukvalno od jednog gutljaja danima boli glava... E i bejlis volEm 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:46:05
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubiiii, pa to mi kazi moj covece. Ne pijem i ne volim. Dodje mi jednom godisnje da se napijem, ali nije se cesto desavalo. Bejlis bas volim inace, ali dva komada plafon. To i nije neki alkohol.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:46:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo On je i sebi temu otvorio test i zove nekoga da caska sa njim a mi se uplasile ukebala sam ga Pih... A bas mi zao da caska sam sa sobom...
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 10.12.2019 22:47:32 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:47:25
|
|
|
|
smeško
|
Bubi, pa tako se i pocinje. 😬🤪
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:48:54
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Bubiiii, pa to mi kazi moj covece. Ne pijem i ne volim. Dodje mi jednom godisnje da se napijem, ali nije se cesto desavalo. Bejlis bas volim inace, ali dva komada plafon. To i nije neki alkohol. Do dva jos nisam dosla😂. Jedan i to da ga razvucem na celo vece... Mislim da se nisam nikada ni napila... Inace, ja sam ovde glavna da pricam o alkoholu (a ne volim ga), i o sexu (a ne sexam se🤣)
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:50:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja bila resila da se napijem na svojoj svadbi i nije mi uspelo 😊 Nisam imala kad ☺️ Ja budem fiju fiju pisle jedne case vina
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:50:19
|
|
|
|
mama Jo
|
Stvarno bubi? Joj ja bogme jesam pila jesno vreme, kad smo izlazile pila se vodka obicno u raznim kombinacijama Ali sad bas ne pamtim kad sam nesto popila, mialim nisam ni mogla jer sam u prethodne 4 godine uglavnom bila dojilja Sad mi dodje ponekad da popijem casu vina... eno u frizideru otvoreno od pre 3 meseca kad smo mm i ja jedno vece resili da se ,,opustimo"... popili po casu, i od tada stoji
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:50:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dajte neki alkohol (i ako ne pijem). 😂 Sad mi samo prija krevet i nista drugo.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:52:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Sanjice kad sam videla da pises rek'o sad ces nesto da nam kazes sto pricamo o programeru [smiley36.gif] a mi se salimo... Bubi pa niko se od nas ovde ne sexa, svasta
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:55:00
|
|
|
|
smeško
|
Da se razumemo, ja se nikada u zivotu nisam napila. Ja sam jarac (samo u horoskopu😬), koji sve mora da drzi pod kontrolom i alkoholisanost se tu ne uklapa. Cak ni kafu nisam pila dok se nisam udala. Ali, ovo je treci put da dojim po dve godine i necete verovati sta mi je sve palo na pamet za sest godina.😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:57:31
|
|
|
|
smeško
|
A jos nista da sprovedem u delo.😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:58:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Sanjice kad sam videla da pises rek''o sad ces nesto da nam kazes sto pricamo o programeru [smiley36.gif] a mi se salimo... Bubi pa niko se od nas ovde ne sexa, svasta Mama jo, veruj mi da to nisam videla. 🙄 Smeško ni ja nisam. A nesto me to ni ne privlaci. Ni ne pijem alkohol. Osim lav limuna.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 23:04:00
|
|
|
|
bubulence
|
Mama jo, slabo se vi opustate kada vam vino stoji otvoreno 3 meseca 🤣. Meni se sada u trecoj trudnoci jaaaaaako pilo pivo, ali jaaakooo. Od kada sam se porodila - nksta6
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 23:04:11
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nego vidite li vi da se kafana napuni samo na pomen alkohola? 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 23:05:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha Ivanka bas si dobro primetila, zamisli tek da zamirise nesto
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 23:06:40
|
|
|
|
Filadendronka
|
‘Alo koja Ivanka, to sam ja! Jesi li sigurna da pijes?😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 23:07:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Abahahahahahah Ja vise ne znam ni gde pisem ni sta pisem
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 23:09:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To nisam ja, to je moja šauma😂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 23:10:03
|
|
|
|
smeško
|
Ja ne volim pivo, vino, mogu pelinkovac jedan da popijem, drugi je vec previse. Ranije sam pila dosta sokova, sada ih ne pijem uopste.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 23:11:20
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Nego vidite li vi da se kafana napuni samo na pomen alkohola? 😂 Napuni se kafana a niko ne pije😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?