Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 19:33:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Hoce neko da spremi vecericu ja sam crkla danas
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 19:35:03
|
|
|
|
Filadendronka
|
Civilno lice na sluzbi u Vojsci Srbije ili drzavni sluzbenik u Min. odbrane. ;) IZVORNA PORUKA: Khaleesi Koji civilni deo? Jesam, kao i svi sto jesu. 🤣Nije kao serija ako si gledala. To me avi pitaju. Serija je glupost.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 19:39:19
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bas lepo od njih, nista bolje nego kad ima nesto domace. Ranije nisam toliko obracala paznju na hranu, ali sad bas vodim racuna zbog dece. IZVORNA PORUKA: veselica RR Kupovina uvek prija,kad stigli kuci,deca rasrerala igracke,sad sredila sve. Svekijevci doneli dva domaca pileta pa i to spakovala u zamrzivac. Sad tablet i RR.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 19:51:21
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Ja sam probala te domace sapune.Imamo temu mozete tamo da pisete,postavite slike. Ja sve masim teme... gde je ta tema
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 19:52:40
|
|
|
|
Khaleesi
|
Fili kod nas jedino u zdravstvu da si neki dr ovako, ne znam ostalo mi se ne svidja.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 20:11:33
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi IZVORNA PORUKA: veselica RR Ja sam probala te domace sapune.Imamo temu mozete tamo da pisete,postavite slike. Ja sve masim teme... gde je ta tema Mislim da je prirodna kozmetika,a mozes i da otvoris temu za sapune ako nema.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 21:18:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa nije valjda prazna kafana? Ajde tocite nesto pod hitno
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 21:21:33
|
|
|
|
flamingos
|
Neće mame u kafanu,pripremaju se za kuckanje😀.Može-jedna kisela voda❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 21:22:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo flamingos, mislim da mi kisela bas i treba. Toliko sam svasta danas jela evo stao mi stomak
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 21:29:09
|
|
|
|
Khaleesi
|
Vece zene ko je za caj 😁 a kome da sta im coffee
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 21:35:39
|
|
|
|
smeško
|
Meni. Da nadoknadim.😬
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 21:38:37
|
|
|
|
Khaleesi
|
Kako si Smesko kako deca jeste bolje. Osim muza 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 21:40:44
|
|
|
|
Filadendronka
|
Moze kamilica pred spavanje. Gosti otisli dok sam uspavala bebu. Bas mi prija mir.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 21:41:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Fil, svaki dan neki gosti, a?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 21:42:34
|
|
|
|
Filadendronka
|
Da, kod nas neko non-stop dolazi.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 21:48:45
|
|
|
|
smeško
|
Bolje smo Kal, bolje. Ali, uzeleh se kafe kao da je nisam pila 10 dana. I kao da sam je pila ceo zivot. 😂 Tako cekam da J prestane da sisa, pa da pokupujem one koktele u Maxiju.😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 21:55:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha smesko... mislis na one koktele kafe, ili alkoholne?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 21:58:37
|
|
|
|
smeško
|
Alkoholne, of course.☺️Mojito, sex on the beach, blue lagune,...sta ''oces.😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 21:58:42
|
|
|
|
Filadendronka
|
Probala sam jedno neki taj koktel iz Maxija i bio je grozan. A one kafice u flasicama bas volim, na faxu sam zivela na tome.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:00:07
|
|
|
|
smeško
|
A sto gresim u kucanju... lagoon...Fil, alkoholne koktele?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:24:36
|
|
|
|
Khaleesi
|
Lepe au one kafe u maloj flasici ih.... Kad se set_im 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:29:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj da, jesne godine na moru... boze kako smo pile te koktele i uzivale. Boze sta nama zenama bude pa se udajemo hahaha salim se. Ajde zene da vas vidim ko sme da odgovori programeru tamo, a?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:31:26
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ja htela jos juce 😆 IZVORNA PORUKA: mama Jo Joj da, jesne godine na moru... boze kako smo pile te koktele i uzivale. Boze sta nama zenama bude pa se udajemo hahaha salim se. Ajde zene da vas vidim ko sme da odgovori programeru tamo, a?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:32:58
|
|
|
|
Filadendronka
|
Da, probala sam neki crveni, bas je bio odvratan. Mislim Cossmopolitan. IZVORNA PORUKA: smeško A sto gresim u kucanju... lagoon...Fil, alkoholne koktele?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 10.12.2019 22:33:41
|
|
|
|
Filadendronka
|
Omasih u kucanju, znate na koji mislim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?